Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 537

Viestit - de Citonni

Tällainen kynsiliitin on kuin tehty superfeministeille. Ei ole oikein kumpikaan, urosliitin tai naarasliitin. Liittimelle voisi antaa hyvillä mielin nimen lesboliitin.Toisaalta, jos tuota urospuolta letkun kiinnittämiseksi ei olisi, mistään ei tulisi mitään.
Hankalaksi menee jos kaikki sähköliittimet on oltava mallia lepakko tai homppeli >:(
Kai niitä on kutsuttava mutteri-  ja pulttipuoleksi.

Jos Kallea on kutsuttu yleismieheksi, mutta kun Kalle jää eläkkeelle ja tilalle palkataan Elli, niin kutsutaanko häntä yleishenkilöksi, ei kai kutenkaan -naiseksi?  :-[
Aika moinen meuhkaaja koko icefarmer . Omakotitalossa voidaan käyttää jotakin muuta lämmitysjärjestelmää lisänä esim. talvella . Käyttöveden voi lämmittää auringolla kesäisin . Helppoa .

Sähkö on edullista kuulemma, ja sitähän saa tehtyä vaikka autonalusta invertterillä  ;D
jos on peruslämpönä kaukolämpö niin siinä saa olla kyllä mielenkiintoiset algoritmit laskimessa että siihen kylkeen kannattaa alkaa jotain muuta rakentamaan kuin  takkaa. ja kuka siihenkään enää tohtii pääkaupunkiseudulla laittaa tulet :o :o :o :o :o
Näin se on sähkön kulutuksessakin. Jos kulutat vain vähän, tai et ollenkaan, niin perusmaksu menee ainakin siirrosta ja sitä on myös korotettu.
sorkkishan itse heti aamusta nyrkit pystyssä karjumassa icefarmerin asialliseen pohdintaan.  Pohjoinen pohjoinen...
Sorkkis ei taida ymmärtää, että pojat vain vedättävät oikein kunnolla. Laittavat uutta luuta koukkuun kun vanha on kaluttu. Sorkkiksen karjunta ei taida häiritä ollenkaan, päinvastoin.  ;D
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 21
: 15.09.21 - klo:21:43
Ihan pientä vaille valmis. Tällä viikolla varmaan loputkin.
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 15.09.21 - klo:21:39
SS tilastokeskus voisi selvittää, kuinka kauan ihmiskunta voi laskea sen muutaman fosforin mereen kunnes se loppuu kokonaan. Kun suljettu kierto on kuitenkin mahdoton, niin loppuuko elämä ennen auringon sammumista.

Vale,  emävale,  tilasto.   ;D
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 14.09.21 - klo:19:51
Uutisessa puhuttiin pelkästään hulevesien kautta tulevista ravinnevalumista.
Mutta eikö niiden päälle tule vielä jätevedenpuhdistamoista vesistöihin menevät ravinnevalumat, niitähän ei lasketa hulevesiin.
no nehän puhdistetaan viimmeisen päälle, lähes juomakelpoista vettä purkautuu muutaman kilometrin päässä rannikolta olevan purkuputken suulta 8) 8) 8) 8)
Miksi sitä ei pumpata suoraan Silvolan tekoaltaaseen?  :P
Mitäköhän ne vedyllä tekee? Jos sähköä, niin hyötysuhde on ydinvoimalan tasoa, mutta hurjan kokoisella sähköntekoinfralla. Jos pelkällä tuulivoimalla, niin on siinä touhua. Homoja ovat. Mutta hetkinen, ruotsalaisethan ovat olleet homoja jo ties kuinka kauan.
Tarkennetaan hieman, kyse on siirtymisestä fossiilittoman teräksen valmistamiseen.

 Se sähkön tarve koskee koko prosessia kaivoksesta valmiiseen teräkseen, ei pelkästään vedyn tuottamiseen.

Sulatus tehdään valokaarella ja vetykaasu korvaa hiilen hapen poistossa masuunissa.

SSAB  Raahen on myos tarkoitus siirtyä fossiilittomaan teräksen tuotantoon, minkä arvioidaan vähentävän Suomen hiilipäästöjä 7:llä prosentilla.
Vapaa sana / Vs: Miettimistä
: 14.09.21 - klo:19:38
Brasilialainen pihviliha on periaatteessa hyvin luomua. Laidunta on yli hehtaari per nauta. Laidunnus on jopa osassa karjoja nykymuodin mukaisesti regeneratiivista ja matalalla intensiteetillä tapahtuvaa.  Se, että 80 % sademetsätuhoista johtuu karjan laidunnuksesta, ei tee suomalaista luomuemokarjaa sen ympäristöystävällisemmäksi.

Se, että suomalaisen luomunaudan käyttöön metsästä tai suosta raivattu laidun on hiilinielu ja brasilialaisen naudan käyttöön raivattu laidun ei ole, sisältää enemmän protektionismia kuin huolta luonnosta.

-SS-
https://www.google.fi/search?q=feedlot+brazil&tbm=isch&hl=fi&sa=X&ved=2ahUKEwjL1-S58v7yAhWQsSoKHSsdDnAQBXoECAEQMQ&biw=1349&bih=615
Vapaa sana / Vs: Vihreät jussien asialla
: 14.09.21 - klo:19:32
Taitaa vähän olla mahdotonta saada kannabis lääkemarkkinoille siten, että se tapahtuisi ns. pellolta pöytään. Ei puhuta enää sakoluvuista tai torajyvistä. Kyllä se varmaan purkista synteettistä teehooceetä on, jos lääkekäyttö olisi sallittua jokapäivä kelle vaan periaatteella. Että jos joku tila haaveilee vapaan lehmän kannabiksesta, niin lääkekäyttönimike ei kyllä riitä tuollaiselle toiminnalle. Tuo tapaus vaatisi kannabiksen reipasta vapautusta.
Lähinnä tarkotin sitä, että noiden julkisuudessa olleiden tietojen mukaan lääkereseptin saaminen on ollut vaikeaa, lähes mahdotonta.

Siitä on kuitenkin esitetty kokemusperäistä tietoa, että joihinkin sairauksiin saattaa olla ainoa kipulääke joka auttaa.
Ei Ruotsistakaan vielä ole loppunut, vaikka pari reaktoria lopetettiin. Puolasta saa mustaa(hiili) sähköä.  ;D

 Kesällä uutinen swedulasta, että teräksen valmistuksen suunnittelevat siirtävän tapahtumaan vedyllä, tarvii noin 1200megaa tavallisen kokoinen terästehdas sähköö...
Jossain ruotsalaisessa lehdessä mainittiin, että vedyn tuottamiseen pohjoisen terästehtaille tarvitaan 1/3  osa koko Ruotsin tämän hetkisestä sähkökapasiteetista.

Monta tuulimyllyä pitää vielä pystyttää.  ;D
Vapaa sana / Vs: Vihreät jussien asialla
: 13.09.21 - klo:20:05
Koukkuun jääminen lienee yksilöllinen asia.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/0af44667-a9f9-429c-9235-094a23a44a7d
”– Kodeiini on aihiolääke, jonka pitää toimiakseen metaboloitua eli muuntua elimistössä morfiiniksi. Osalla näin ei juurikaan tapahdu, jolloin lääke menee hukkaan ja on lähes yhtä hyödyllistä kuin sokeria söisi. Toisilla se taas metaboloituu erittäin tehokkaasti ja kihahtaa hattuun kuin metrinen halko. Tällainen ihminen voi jäädä lääkekoukkuun jo muutamasta tabletista, hän arvioi.”

Tuosta ylläolevasta näkökulmasta katsoen en tiedä olisiko viisasta vapauttaa, tietäen esim. suomalaisten viinapään.

Lääkekäytön helpottamisen kannalla kylläkin voisin olla, kuten Sorkkiskin yllä mainitsi.

Omalta kohdaltani uskoisin, ettei riippuvuutta syntyisi.  En nytkään tunne olevani riippuvainen mihinkään aineeseen.  En kahviin, alkoholiin, lääkkeisiin tai muihinkaan preparaatteihin.

Tai no tuohon vaimoon taidan olla jotenkin koukussa.  ;D
Ei Ruotsistakaan vielä ole loppunut, vaikka pari reaktoria lopetettiin. Puolasta saa mustaa(hiili) sähköä.  ;D
Vapaa sana / Vs: Missä viipyy
: 12.09.21 - klo:20:38
Kokeiluja toistaiseksi. Ruotissa vielä mietitään tuleeko kisko tiehen vai johtimet ilmaan.
Sähkön tarve kyllä lisääntyy hurjasti mikäli kaikki suunnitelmat liikenteen sähköistämisestä toteutetaan nopealla aikataululla.

Jos tuulimyllyjen varaan lasketaan, niin kuinka varmalla pojalla mahtaa olla.
Ruotsissa Kokoomus ja Kristilliset herättelevät kovasti ydinvoimaa, mutta mahtaako onnistua edes pysäyttää lopetuspäätökset, puhumattakaan uusien rakentamisesta.
Eikös noille solenoideille ole ihan oma ketju?
911 ketjua ihmettelin, kun kolmatta sivua siinä jo menossa ja heti toisesta viestistä lähti sivuraiteelle, eikö voisi ketjun aiheessa pysyä?

Agrowebin perinteisiin kuuluu, että yksi (valtavirrasta poikkeava) kirjoittajista nostetaan tikun nokkaan, ja sille hoetaan sit jotain "solenoidia" tai "kylykysellään" tjsp. hokemaa. Yleensä saitin reilukerho jatkaa tätä koulukiusaamista niin kauan kuin kohde kyllästyy ja lopettaa kirjottamisen. Sorkkis on tosin niin paksukalloinen luupää, että se jatkaa taistelua tuulimyllyjä vastaan lopun ikäänsä.  ;D
Tämä on muuten hyvä analyysi palstasta. ???

Itse olen sitä mieltä, että sorkkis on hyvä tyyppi ja on mukavaa, että hän on jaksanut olla kaikki nämä vuodet keskuudessamme.  :)
aika äkkiä tänne on  itse kukin löytänyt  takaisin kiusattavaksi esimerkiksi viikon bannien jälkeen ;) :D ;D 8)
Valehtelusta ja paskanpuhumisesta kiinnijääminen ei varmasti helpota tilannetta.
Mielipiteitä pitääkin olla, joskus voisi ihan vaan olla nöyrä ja myöntää virheensä.
Tästä se todennäköisesti kiikastaa.  ;D
Eikös noille solenoideille ole ihan oma ketju?
911 ketjua ihmettelin, kun kolmatta sivua siinä jo menossa ja heti toisesta viestistä lähti sivuraiteelle, eikö voisi ketjun aiheessa pysyä?

Agrowebin perinteisiin kuuluu, että yksi (valtavirrasta poikkeava) kirjoittajista nostetaan tikun nokkaan, ja sille hoetaan sit jotain "solenoidia" tai "kylykysellään" tjsp. hokemaa. Yleensä saitin reilukerho jatkaa tätä koulukiusaamista niin kauan kuin kohde kyllästyy ja lopettaa kirjottamisen. Sorkkis on tosin niin paksukalloinen luupää, että se jatkaa taistelua tuulimyllyjä vastaan lopun ikäänsä.  ;D

Äh . Noita kusipäitä on hauska härnätä . de Citonni eniten nauruttaa . Poistattaa oman viestiketjunsa mutta syyttää mua .  ;D ;D ;D ;D
Jos vuosittain huoltaa kymmeniä koneita mahtuu siihen useampikin varaosan vaihto .  ;D
Ei mun tarvitse poistattaa, mä olisin voinut poistaa sen suoraan jos olisin halunnut.
Sä et voinut, vaan itkit webbarille.  ;D ;D :P
Sivuja: [1] 2 3 ... 537