Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 56 57 [58]

Viestit - Turhapuro

Vapaa sana / Vs: Pollakisuria
: 14.07.19 - klo:19:54
Minkä tähden täällä kaikki nokkii sorkkista vähän joka ketjussa vaikka jokseenkin neutraalisti ja asiantuntevasti  hän kirjoittaa asioista?
Vapaa sana / Metso ja Outotec
: 07.07.19 - klo:01:00
Tiesittekö tai osasitteko arvata että tämän yhdistymisen askelmerkit on edellisen kepuhallituksen ja pääministeri Sipilän ennakkoluulottoman kaivospolitiikan ansiota, luotiin ilmapiiri missä kaivos- ja akkuteollisuus pystyi luottamaan hallitukseen. Nyt tuo luottamus horjuu vihreiden istuessa hallituksessa.
Vapaa sana / Vs: Uusia viestejä 27
: 06.07.19 - klo:23:57
Kovasti on riitaisan oloinen tyyppi tämä nimimerkki sorkkis, kärtynen kuin Sörsselssön  vapun jälkeisenä sunnuntaiaamuna?  Hyvin harvoin mitään järkevää kirjoittelee?
Vapaa sana / Vs: Idiotismi 2019
: 05.07.19 - klo:22:12
https://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/somessa-nousi-kohu-metsassa-makaavasta-suviseuroista-peraisin-olevasta-puutavarasta-kyse-ei-ole-siita-etta-jatetta-olisi-kuskattu-suviseuroista-lahimetsiin/823073/

Saatana  että idiootit jaksaa vouhottaa jostain helvetin lautakasasta. Siellähän se lahoaa joka tapauksessa, oli asia miten oli.

VMP
Meikäläisittäinki tuossa on kuhtuullisen pienestä rikoksesta kyse siihen verrattuna kun Helsingissä vietetään vappua tai kaljakellutaan mutta vihreät tarvii näitä otsikoita voortimiehille sekä SS miehille  jotka sitten saavat lämmitellä ekologisella elämällään kaupungissa.
Vapaa sana / Vs: Keskustelun piristystä
: 05.07.19 - klo:21:57
Sepe taisi olla sepevaltimon rassauksessa, kun ei kirjoittanut pariin päivään mitään.😀

https://www.youtube.com/watch?v=4dxKsMhvgNo

Sinua nuo kaikki röörit kiinnostaa. Varmaan oot ammatti hoonaaja.
Meikäläinenki hu*****neena miettii näitä röörejä, tiedättekö mistä tulee vesi Helsinkiin? Voortimies ja SS aina niin varmoina kertoilee kuinka Helsinki elättää muuta maata, hätä tulisi muulle maalle jos tehtäisiin aita ympäri. Kuitenkin sellaiset perustarpeet kuin vesi ja lämpö tuontitavaraa!
Vapaa sana / Saimaan norppa
: 05.07.19 - klo:21:54
meikäläinenkin kun toimii  vetävänä (koskee erityisesti nuoria naisia)  keulakuvana Tuura-yhtymälle niin median hallintaan on kiinnitettävä erityistä huomiota ja ammattitaitoa sen tiimoilta löytyy omiksi tarpeiksi.

Silti jaksaa yllättää minkälainen kohu saadaan aikaan muutaman norpan raadon tähden, ihmisiä taitaa juhannuksena hukkua tuplat, liito-oravia jaa varmaan kymmenkertainen määrä auton alle?


Syömällä Norjan lohta maailma pelastuu, tuumaa vihreät. Sikariklubilla kauhisteltiin tilannetta, vihreät on Haaviston johdolla vajoamassa populistipuolueeksi samaan aikaan kun persuista on kehkeytynyt oikein oiva yleispuolue.


Seuraavat kuntavaalitkin tulevat olemaan yllättävät tulokseltaan, enää ei Helsinkiä hallitse vihreät ja kokoomus, Härski kertoi realistiset luvut puolueiden voimasuhteista tulevaisuudessa.
Vapaa sana / Vs: Isoveli valvoo
: 05.07.19 - klo:21:30
näin johtajatasolta ajateltuna sakoissa tulisi olla käänteinen progressio jolloin joutilaan aikaa tappavan  eläkeläisen ylinopeuden ajo tai turvavyön käyttämättömyys olisi suurempi rikos kuin aktiivisesti rahaa yhteiskunnan kassaan tuovan kiireisen johtajan tekemät vastaavat rikokset.
Bisnesmaailmassa  piirit on vaan pienet tämmöisessä itsestään pienessä valtiossa, appiukon firmassakin puhutaan semmoisista satojen miljoonien säästöistä kun yrityksen kehityskaaren avainkysymyksistä pystytään sopimaan kätevästi ohi pyrokratian ihan vaan johtajatasolla ettei kansalaiset pääse jarruttamaan taloudellista kehitystä joutavilla valituksilla mitätömistä ympärisnäkökohdista.

https://www.satakunnankansa.fi/a/ab906068-3a29-49e1-95dc-c52b42e4685c
Vapaa sana / Vs: S-ketjujen pitzeriat
: 05.07.19 - klo:00:48
Onko Pizza-online kovin kummoinen softanpätkä ? Kai alueellinen yrittäjäjoukko voisi kilpailuttaa TheRealPizza-sovelluksen koodaamisen ? Mitä S-osuuskauppa tähän kuuluu ?
Siten sitten liittyy että enää ei asiakas valitsekkaan pitsan ostopaikkaa sen perusteella missä saa bonusta vaan sen perusteella mitä sovellus näyttää ensimmäisenä, sitten toisekseen bonus-pitzeria maksaa ensin bonukset ja sitten vielä näkyvyydestä softan tuottajalle.
Vapaa sana / Vs: Uusia viestejä 27
: 05.07.19 - klo:00:43
Jestas, Elisabeth on viihtyny ruudun ääressä tiiviisti viime päivät,  enhän minä vielä ole naisseikkailuilla kerennyt rehvastelemaan?
Vapaa sana / S-ketjujen pitzeriat
: 04.07.19 - klo:13:41
Turhapuro haistaa tässä tuulia ja bisnesmahdollisuuksia  jotka kenties tulevaisuudessa tulevat horjuttamaan jopa bonuskortin mahtia, jopa verottajakin katsoo kateellisena kuinka rahat kerätään ilman sen suurempia tarkastuksia ja syynäilyjä.

https://yle.fi/uutiset/3-10839203

HSL.n ja  Helsingin  toiminta on kyllä ennen ollut sikamaista meitä johtajakoulussa opiskelevia kohtaan, siis todellista laillistettua ryöstämistä, parkkiruudut kun on puolet liian lyhyitä appiukon mersulle niin koulumatkat on täytyny tehdä julkisilla taksiuudistuksen jälkeen ja viimmesen päälle on saanut kaivaa omaa kuvetta tämän ikäsyrjinnän johdosta, nyt vasta yhteiskunta taas tukee verovaroista tulevaa 60 prosentin veronmaksajaa!

Osalle opiskelijoista tuli epämiellyttävänä yllätyksenä HSL:n lippu-uudistuksessa se, että opiskelija-alennus arvolipuista eli matkakortilla ostettavista kertalipuista poistuu. Myös alennusprosentti laskee 45:een aiemmasta 50 prosentista.
HSL:n osastonjohtaja Mari Flink perustelee muutosta sillä, että jatkossa alennuksen yläikäraja 30 vuotta poistuu ja alennusta voivat saada kaikenikäiset opiskelijat. Aiemmin yli 30-vuotiaiden opiskelijoiden on pitänyt esittää myönteinen opintotukipäätös.
– Opiskelija-alennusta saavien määrä kasvaa nykyisestä 140 000 noin 200 000:een, Flink kertoo.
Vapaa sana / Vs: Uusia viestejä 27
: 04.07.19 - klo:11:54
Tokkopa tuo saitin suosiota lisää jos joku huonolla itsetunnolla varustettu lähettelee tänne jotain junankuvia.
Joo .

Tää on menny fittuluks koko foorumi .

Vaikka Aulis Anttilan kanssa otettiinkin yhteen rajusti aikoinaan säilyi silti moraali parempana .
Tuli niitä nimimerkkejä jotka ottivat mut oikein urakalla maalitaulukseen mutta hävisivät .
Fittuiluu, mitän helvetin fittuiluu, se on fittuiluu kun oma appiukko haukkuu julkisesti  törkyturvaksi, jäteläjäksi ja käveleväksi kompostiksi! Sitä ei kestä kuin tulevaa perintöä ajatellen. Bisnesmaailmassa pitää oppia kestämään kaikenlaisia loukkauksia ja provosointeja, ystäväpiiristä löytyy pari esimerkkiä jotka ei hallitse hermojaan kovan paikan tullen, insinööri Sörsselssön ja  keksijä Yskänen, insinööritaidon kirkkaimpia tähtiä mutta mielenhallinta ei ole johtajatasolla.

https://www.youtube.com/watch?v=_FdshV1Mg_w
Vapaa sana / Vs: parturi
: 04.07.19 - klo:03:23
Ei helvata soikoon, vieläkin herään monesti jo ennen puoltapäivää painajaiseen jossa istun appiukon järjestämällä armeijareisulla varuskunnan parturissa, saman saapumierän alokkaat muistaa kuinka voi kertakaikkisesti pilata osaamaton parturi siistin bisnestyylin.
Sivuja: 1 ... 56 57 [58]