Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 37

Viestit - Pōllumees

Vapaa sana / Vs: Nyt ei sitten ole
: 15.07.17 - klo:13:04
Akkavarvas ja ukkovarvas on sitten asumuserossa ? 😏
Vapaa sana / Vs: Armeijaa ei ehkä tarvita
: 15.07.17 - klo:10:47
Eikös tuo tarkoita sitä että nyt on lupa ampua vihreitä miehiä jos eivät muuten pysy rajan takana ? Tätä ennen ei ole ollut selvää ovatko nämä sotilaita tai muuten vaan vihreitä ?   
Kun nyt kerran tekivät lain tästäkin asiasta niin olisivat kieltäneet samalla kertaa kaikki muutkin sateenkaaren väriset miehet ja varmuudeksi naisetkin.  😀
Vapaa sana / Vs: Viinanhimo
: 14.07.17 - klo:16:53
Laskenut?? Ei sinne päinkään, tästä on tullut vain sisäpiiriläisten temmellyskenttä.

Ehkä niin , mutta samoja aiheita samalla tyylillä vapaassa sanassa ei vaan jaksa jatkuvasti .

Mutta mikä tuon ryhmän nimi on ,en minä ainakaan löytänyt tuollaista ryhmää . ???
Vapaa sana / Vs: Viinanhimo
: 14.07.17 - klo:16:13
Ilmankos keskustelun taso täällä on laskenut ..
 Olisi vaan Villen ja Antin kannattanut viitata jos kerran kysyttiin ..opettaja minä minä. ..😁
Vapaa sana / Vs: SIPILÄ PAKITTAA!!!!!
: 13.06.17 - klo:15:46
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005252703.html
ois nyt käyny kultakatriinaalla linnassa, siellä sokeripala huulessa puhellu joko seon rehuntekoaika :) ;) :D ;D

Kyllä se nyt Rinnettä sylettää!!!! Lauantaista asti listannut vaatimuksia A4 että millä tulee Halitukseen ja ny joutuu sen aapisen työntämään takkaan sytykkeiksi!
rinnehän on sanonu jotta vaalien kautta mennään, mutta vaasan saeraalassa taetaa taas kirurgit paiskoo justiin taas kerran  ruosteesta killotettuja  veihtiä  sanomalehestä repästyyn sipilän kuvaan :) ;) :D ;D

Orpokin antaa nyt varmaankin Rydmanille ja Koskelle ehdot Kokoomuksen linjasta  . Saas nähdä jäävätkö kokonaan luokalle ..😅😅
Sipilä sano että Halla-aho vastustaa integraation syventämistä, tarkoittaa sitä että Sipilä itse  sitä kannattaa, eli käytännössä Sipilä kannattaa liittovaltiokehityksen syventämistä, eli Suomen itsenäisyyden vähentämistä, eli sitä että entistä vähemmän saamme päättää omista asioista, eli Sipilä on todella epäisänmaallinen pääministeri.


Epäisänmaallista ?   Euroopan hajaannus on juurikin Venäjän tavoitteena .

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Osnovy_geopolitiki
Kielikokeilu poistetaan ja RKP saa Vaasan sotealueen . Kristilliset tyytyy siihen että kaupassa saa jatkossa vain kolmosolutta ja avot uusi hallitus on kasassa . 😇
Vapaa sana / Vs: Hallitus nurin!
: 12.06.17 - klo:17:04
Lastentarhasta tuttua "Me ei leikitä sun kanssa"- toimintaa Sipilältä ja Orpolta.

Norjassakin hallituksessa oikeistopopulisteja sekä maahanmuuttokriitikoita, eikä maa ole EU:n jäsen. Silti siellä asutaan sivistyneessä, demokraattisessa ja hyvin vauraassa länsimaassa.

Mutta meillä onkin​ Rysselin kielikellot jotka kielii muutoin että meillä on tämmönen ja tämmönen ministeri joka on kirjoitellut joskus tämmöisiä ,eiks ole kauheeta ja nyt pitää boikotoida Itävaltaa ..korjaan Sipilän hallitusta
Vapaa sana / Vs: Sipi News:
: 18.03.17 - klo:11:06
Lisäksi ydinvoima ei suinkaan ole kuopattu tapa tuottaa energiaa . Tilalle tulee lukuisat pienet moduuli voimalat .

http://www.ydinreaktioita.fi/ydinvoima-2/pienet-modulaariset-reaktorit
Ajattelin että lietso saa pysäytys käskyjä virheellisesti myllyn käyntiaikareleeltä ?
Niperen vanhempi hihnavetoinen  imupuhallus toimii niin että käynnistetään manuaalisesti ja kun mylly käynnistyy niin lietso kytkeytyy viiveellä päälle ja lietso sammuu aikareleeltä säädetyn ajan jälkeen ja mylly käy vielä viiveellä tyhjäksi ennenkuin sammuu.
 Uudempi mylly toimii vuorokausi kellolla digitaalisen ohjausreleen käskyjen mukaan säädetyt ajat tai siilon pintavartijan käskystä .

Tuo sun systeemi toimii ilmeisesti sen pintavartijan käskyistä . Eikös sen namikan herkkyyttä ja kytkennän reagointia voisi kokeilla säätää ?  Eli olet kyllä oikeilla jäljillä kosteuden suhteen tai sitten sen potikan ympärillä on paakkuuntunutta viljan pölyä tms. Pakkanen ja suojakelit voi kerryttää myös tavaraa sen lähiympäristöön .
Kysympä täällä, kun mua on ihmetyttänyt yks asia koko talven. Ostin käytetyn imu valssi myllyn kesällä. Heti talven tultua huomasin että lietso joutuu pätkimään käyntiään kun mylly lähtee päälle, ehkä 20sek pätkissä. Imukärsää säätämällä sen voi saada niin että ei pätki mutta sitten mylly jauhaa hiljaa ja äänen mukaan lähes tyhjänä.
 Tämän pätkimisen saa pois niinkin, että ensin mylly päälle ja lietsosta virta pois. Kun myllyn päällystä on todella tyhjä ja mylly jauhaa hetken tyhjää sen jälkeen lietso päälle. Mylly jauhaa tarpeeksi nopeaan ja lieso pyörii sen aikarajaan 30min , joka riittää mulle kerran päivässä jauhaessa. Mutta mistähän tuo alkuperäinen myllyn holvaaminen ( tai joku muu juoksemattomuus) saattaa johtua. Vaikka se mylly ei seiso kuin 5min niin sama pätkiminen ilman vippaskonstia, eli manuaalista lietson käynnistystä. Onko kyse jyvien sähköistymisestä vai mistä ? onko muilla samoja huomioita

Ohjauskeskuksen aikarele reistailee pakkasella  ??, niitä pitäisi olla kaksi relettä toinen myllylle ja toinen lietsolle . ? mikä mylly ,hihnavetoinen vai kulmavaihde.?  Ei kai siellä ole mitään pintavartijaa ennen valsseja ?? soita valmistajalle niin voi tulla varma vastaus
Paalithan on siellä missä rehunurmetkin ja tulostaa listauksen viljelysuunnitelmasta jos joku on vailla . Ei ole mitään järkeä kirjata erikseen  missä ovat kun sivullinen ei löydä niitä kuitenkaan ilman karttaa.
Softsalon ohjelmasta saa yhteenveto listauksia kun on tehnyt viljelysuunnitelman . En nyt muista onko se tarvikeyhteenvedon vai minkä nimikkeen takana , mutta luulen että listauksia lohkotunnuksineen löytyy joka ohjelmasta pohjaksi.
 Ja näkyyhän ne viljalohkot samalla ja mulla on kaikki kaurat samassa laakasiilossa ja ohrat parissa pystysiilossa eikä voi erikseen osoittaa miltä lohkolta tulee milloinkin kun spiraalit vetää ja mylly jauhaa .
Sivuja: [1] 2 3 ... 37