Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10

Aiheet - Syyllinen

Putin on todennut Neuvostoliiton romahtamisen olleen 1900-luvun suurin katastrofi. Niinpä hän on reivannut nyky-Venäjän kurssia kohti neuvostoaikoja.

Neuvostoliiton aikoihin itäblokin johtajat tervehtivät toisiaan hellin suutelusessioin. Ehkäpä ikonisin esimerkki siitä on Leonid Brezhnevin ja DDR:n Erich Honeckerin kiihkeä ja intohimoinen pussaus.

Oletan, että neuvostoaikoja ihaileva Putin ottaa tuon tervehtimistavan jälleen käyttöönsä. Suomelle se olisi ikävä juttu, sillä Niinistö olisi varmasti erittäin nihkeä uudelle käytännölle. Hän keksisi varmasti verukkeita, jotta voisi välttyä suutelemasta Putinia, flunssa tjsp. Pahimmassa tapauksessa tuollaisesta venkoilusta voisi kenties olla seurauksena jopa diplomaattisia vaikeuksia.

Onneksi Suomella on reservissä todellinen imuttelija, Pekka Haavisto. Pekalle ei tuottaisi vaikeuksia antaa Putinille elämänsä kielisuuteloita. Ja Antonion suostumuksella Pekka olisi valmis menemään vielä paljon pidemmällekin. Hyvin paljon pidemmälle.

Ehkäpä Pekasta voisi tehdä varapresidentti, joka "hoitelisi" Putinin.
Vapaa sana / Ahneet joulupukit
: 16.12.17 - klo:07:32
Aattona joulupukit käärivät RASVAISEN tilin. Ökypukit eivät tyydy kohtuulliseen keikkamaksuun vaan veloittavat kymmenen minuutin käynnistään 70, jopa 80 euroa. Sinä aikana pukki hoilaa kappaleen tai pari ja pakottaa lapset laulamaan. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005490837.html

Kun näette joulupukin hahmon, niin tiedätte kyseessä olevan ehkäpä yhden kaikkein ahneimmista ökyilijöistä. Sepellä on totisesti osuva profiilikuva.
Vapaa sana / Väyrynen painoi kaasua
: 11.12.17 - klo:18:16
https://www.iltalehti.fi/politiikka/201712112200596060_pi.shtml
Väyrynen painoi kaasun heti pohjaan ja ilmoittautui Niinistön päävastustajaksi, mikä hän ideologisesti tietenkin on. Loput ehdokkaat ovat vain sälää.
https://www.youtube.com/watch?v=P02V-PNByRc
Vapaa sana / Moskeija-unelma elää
: 08.12.17 - klo:14:00
Peli ei ole vielä pelattu loppuun😁
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005482736.html
Vapaa sana / Häiriköivät joulupukit
: 30.11.17 - klo:19:34
Pian on taas aika, jolloin rantojen miehet pukevat päälleen oudonnäkösen punaisen asun ja ryhtyvät häiriköimään kunnon kansalaisia. Kaikki tietävät joulupukkien olevan kovia juoppoja, jotka yrittävät tekeytyä lehti-ilmoituksissa "raittiiksi" ja "autoileviksi", vaikka tosiasiassa vetävät ennen radalle lähtöään kunnon pohjat ja joku niiden kaveri on katsastamattomalla autolla kuskina.

Joulupukki on pelkkä puliukko, joka käy talosta taloon kerjäämässä viinaa ja hoilaa epävireisesti ho-ho-hoo ja tivaa lapsien kiltteyttä kaapaten viattomat pienokaiset polvelleen istumaan ja pakottaa heidät laulamaan vaikkeivat he edes halua laulaa. Lahjat hän jakaa nopeasti, jotta pääsisi taas seuraavaan paikkaan juopottelemaan.

Kun lapsilta on kysytty, että mikä joulu on, niin he ovat vastanneet, että se on sellainen aika, jolloin vanha punapukuinen setä kaatuu joulukuusen päälle ja örisee kirosanoja.

Älkää päästäkö joulupukkeja koteihinne. Joulupukkiin ei voi koskaan luottaa. Sepekin on hyvä esimerkki joulupukista.
Vapaa sana / Mustuminen
: 16.11.17 - klo:18:51
Mitä tunnetiloja mustuminen teissä herättää? Iloa, surua vaiko helpotusta? Ajattelette, että onneksi jonkun toisen nimimerkki mustui eikä omanne.

Mustuminen voi herättää myös kauhua ja pelkoa oman nimimerkin värin puolesta tai kenties vihaa ja itutusta. Olette juuri keksineet hyvän nälvimistekniikan jollekin ja sitten se piru mustuttikin itsensä.

Ehkä pidätte hartaustilaisuuden jonkun mustuneen nimimerkin muistoksi ja valutatte jopa muutaman kyyneleen näppäimistölle, ehkä korkkaatte kossupullon ja laitatte kiljun käymään. Mustuneiden muistamiselle on monia tapoja.

Mustuminen on kuitenkin niin lopullista. Nimimerkki on kuollut ikuisiksi ajoiksi. Onko se hyvä vai huono asia?

Traveling Wilburysin kokoonpano pieneni duoksi. Ensin lähti Roy Orbison, sitten George Harrison ja nyt viimeisimpänä harppukuoroon liittyi Tom Petty. Jäljellä ovat enää ELO:n Jeff Lynne ja Bob Dylan.
https://www.youtube.com/watch?v=L8s9dmuAKvU
Vapaa sana / Hatut ja myssyt
: 30.09.17 - klo:13:40
Ennen Suomessa vallitsi kaksipuoluejärjestelmä. Jouduit valitsemaan, että äänestitkö hattuja vaiko myssyjä.

Onneksi ajat ovat nyt toiset, sillä ennen minulla ei olisi ollut mitään puoluetta mitä äänestää. Veeti äänestäisi tietenkin hattuja, enkä missään nimessä haluaisi olla veetin puoluekaveri. Sepeteus taas äänestäisi myssyjä ja minulle olisi kauhistus olla sepen puoluetoveri.

Olisi pitänyt varmaan perustaa lippalakit-puolue, jota äänestää. Se olisi ollut varmasti nuorisonkin suosikki. Puoluehajaannuksen riski olisi tosin ollut ilmeinen: Jotkut pitäisivät lippalakin lippaa edessä, toiset takana.
Vapaa sana / Tuhkaus
: 16.09.17 - klo:12:01
Jos ilmastonmuutoksesta oltaisiin aidosti huolissaan, niin ruumiiden tuhkaus kiellettäisiin ja ruhot pudotettaisiin lapiolla kaivettuun monttuun. Mutta tämähän ei sovi ilmastohörhöille, koska hautaus ei ole riittävän fiiniä.
Vapaa sana / Nälkä Aina Vieraanamme
: 27.08.17 - klo:11:13
70-luvulla nälkäänsä valittelevat vappukylttien heiluttelijat ovat nykyään vauraita ökyeläkeläisiä, kuten sepeteus, jotka pohdiskelevat vain sitä, että minne ulkomaanmatkalle menisivät ökylomailemaan.
SDP on lähestymässä jälleen tavoitettaan, kunnon vaalitappiota. Uusimmat gallupit tarjoavat lupaavasti neljättä sijaa.

Tappion perustan luomiseksi pitää tietenkin olla oikeankaltainen puheenjohtaja ja sehän SDP:llä onkin, nimittäin Antti Rinne. Kun Antti yrittää miellyttää puolueen oikeistosiipeä, niin vasenpuoli loikkii Vasemmistoliittoon. Puolueen vasemman reunan liehittely karkoittaa taasen väen Kokoomukseen ja Vihreisiin. Vihreisiin vuotaa tosin porukkaa aina, kun Antti suunsa aukaisee.

Hienointa Rinteen valinnassa on se, että kannatus laskee silloinkin, kun hän pitää suunsa kiinnikin.

Ei pidä ymmärtää väärin: SDP:llä on edelleen kova kannatus, mutta kannattajat eivät saa ääntään kuuluviin, koska ovat kuolleet vanhuuteen.

On ollut toki aikoja, jolloin SDP:n kannatus on näyttänyt ennen vaaleja SDP:läisten mielestä huolestuttavan korkealta. Silloin he ovat turvautuneet vaalimainoksiin,jotka ovat mukavasti laskeneet kannatusta. Tässä pari esimerkkiä:

https://m.youtube.com/watch?v=BETLkEyb2yw
https://m.youtube.com/watch?v=gLx-xnBEswo
Vapaa sana / Putin yhä hyvässä kunnossa
: 12.08.17 - klo:21:04
Putin tuntuu olevan vielä mainiossa kunnossa. Kunnon heikkenemisen tietää siitä, kun Putinin mausoleumin rakennustyöt aloitetaan.

Tuskinpa Putinin mausoleumi kummastuttaisi ketään. Oudommalta tuntuisi, jos Suomessa ryhdyttäisiin puuhaamaan mausoleumia vaikka Tarja Haloselle. Tai mistä sen tietää. Ehkäpä Suomi100-toimikunnalla on jo varat varattu siihenkin
Vapaa sana / Agronettiläisten jaottelu
: 12.08.17 - klo:08:42
Agronettiläiset voi jaotella karkeasti kahteen luokkaan.

Toiset ovat katkeria viljelijöitä.
Toiset ovat katkeria, että on viljelijöitä.
Kun agronettiläinen on maailmalla, vaikka keski-euroopassa, niin hän ihastelee sikäläisiä maaseudun teitä. Venäjän maaseudun huonoille teille hän naureskelee.

Suomeen saavuttuaan agronettiläinen kiroaa, jos jostainpäin Suomen maaseutua löytyy hyväkuntoinen tie. Meni rahaa hukkaan, manaa agronettiläinen leuka kiukusta väpättäen.
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10