Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7

Viestit - nyymanni

Itsellä ensimmäinen satsi oli joku  130 HL , kuivasi niin pitkään hienosti kunnes vilja tiivistyi sen verran että ylimmäinen lämpöharja oli näkyvissä ja sen jälkeen puhalsi roskia ja jyviä kuivurin katolle tuolta esiputsarin korvausilma aukosta, olisiko tässä vaiheessa tarvinnut / voinut kääntää tuon vajaaeräkuivauksen päälle.  Toinen ongelma on että nyppii pohjaimuria pois päältä, ei kuitenkaan katkaise kuivausta eikä anna minkäänlaista häiriö valoa, lähtee taas käymään kun kuittaa moottorisuoja
napin. Kuuluuko tuon katkaista kuivaus tai antaa joku häiriövalo?
Joo kiitos neuvoista. Aika lailla parempaa neuvoa saa täältä käyttäjiltä kun mepun huoltopäivystyksestä jossa vastaaja lukee samaa ohjekirjaa mikä itsellä edessä. Noin 80 hl satsin kuivaus yhtä tuskaa polttoainettakin meni tynnyrillinen lähtökosteus 27%, ja miksi kaikki vilja menee kuivauksen edetessä oikealle puolelle. Poistolämpön näppäilin 65 ja silti kuivuri meni jäähdytykselle. Seuraava satsi sitte täydellä jos vaikka onnistuis. Ja 25 sulakkeet kestää hyvin.
Joo. Ei puhalla enää roskia kun laitoin ilmaa pienemmälle. Nyt kun vajaata satsia kuivasin jostain syystä alapohja tuli täyteen vaikka ennen kuljetin vei sen kokonaan  tyhjäksi niin poistoilma näytti yli 40 ja kuivuri jäähdytykselle. Kosteus oli vielä 23%. Olisiko sen voinut vielä jotenkin saada kuivaukselle vai odottaa vaan 1,5 tunti ja homma uusiksi. Suurin osa viljasta oli kuivurin oikealla puolella , ohjeissa ei ollut kun säätöohjeet jos vilja edessä tai takana , vai onko tuokin vajaaerän ongelmia.
Hei. Mepu 205 kuivattaessa puhaltaa roskia tasauslevyä ennen olevasta aukosta kuivurin katolle ottaako esiputsari sitten siitä ilmaa vai mikä aukko lie. Mutta mikä vikana heittääkö tuo levitinlautanen sitten liikaa elevaattorin puolelle. Vajaaeräkuivaus käynnissä . Puhaltaa siis sillon kun työvaihe käynnissä.
Mites mepussa onnistuu parhaiten tuo pohjakartion puhdistus kun ei ole kuin toisessa päässä tuo tarkistus/puhdistus luukku, niin itellä nyt pohjakartiossa vettä, olen hieman tunkannut etupäätä jotta vesi tulisi pois vai poraisiko reikiä pohjakartioon ?
Miten on jos sattuisi löytymään Amitrol 50 pusseja, niin kantsiikohan sitä kokeilla pari viikkoa puintien jälkeen ohra sänkipeltoon
juolavehnän poistoon vai olisko rounduppi parempi vaihtoehto.


Mikä olisi ohralle hyvät perussäädöt noissa työ / tauko ajoissa, tehtaan perussäädöt ohjeen mukaan työ 60 sekuntia tauko 120 sekuntia, mulla nuo ajat tehtaalta tullessa juuri päinvastoin työ 120 s. tauko 60 s. ELi jotain suuntaa antavaa, millä ajoilla lähden liikkeelle.
Kasvintuotanto / Vs: Satoarvioita
: 01.08.15 - klo:15:59
Ja tässä suorakylvöö brage ohraa kylvöpäivä 21.5.2015
Kasvintuotanto / Vs: Satoarvioita
: 01.08.15 - klo:15:58
Mitäköhän tästä sitten satoa tulee, kylvetty 5.5.2015 Brage ohraa, lähellä Loimaan viihtymisvaaraa
No niin nyt menee hihna suoraan, mahtaako kestää seuraavat 34 vuotta niin kuin edellinen. Kiitos vaan avusta.
Jos jollain 770 hytti Loimaan lähellä. Niin kiinnostaa kyllä.
Juu eikös tuota kireyttä säädetä jousella .
No juu 2 pulttia taitaa siinä kiristinpyörässä olla ja oliko putkisokka vielä siinä keskellä, täytyy huomenna yrittää. Kiitos vaan.
Saako Deutz fahr 770 puintikoneiston remmiä jotenkin säädettyä kun ostin uuden lattaremmin, vanha oli yli 30 vuotias, niin tämä uusi remmi menee heti toiselle puolelle ja ottaa kiinni toiseen remmiin ei siis pysy keskellä , vanhalla  remmillä ei tälläistä ongelmaa ollut.
Kasvintuotanto / Vs: Suojavyöhykkeet
: 06.04.15 - klo:08:34
Mulla ollut koko lohko nyt vuoden nurmella eli 4 vuotta vielä niin tulee pysyvää ja lampaat sitä laiduntaa ja valtaoja menee vieressä jos nyt laitan sen  suojavyöhykkeeksi niin se pitää sitten olla suojavyöhyke 5 vuottako?  Ja lasketaanko nämä suojavyöhykkeet nurmiksi eli tuleeko mulla tämä sitten jo 4 vuoden kuluttua pysyväksi nurmeksi.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7