Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 2475

Viestit - Sepeteus

Vapaa sana / Sensuuri
: 13.01.21 - klo:10:37
 Nyt kun Trumppi on hyllytetty lopullisesti witteristä ja facebookista, niin johtajat Euroopassa ottaneet kantaa. Angela Merkelin, Sanna Marinin, Aleksander Stubin mielestä banni on ongelmallinen. Vain oikeuslaitos voi noin tehdä. Agronet on siis tehnyt pitkään laittomia päätöksiä. Veetin tunnukset palautettava.
Eemelin kannattaa laittaa paukut nyt tuohon kun kaikki muut ovat pettäneet hänet, jopa Eemeli itse.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4accd88a-aed3-4c75-bcc0-f23fa1b8ed93

Kotimaisuus kunniaan - korkeita viljanhintojakin täten luvassa, takuuvarmasti ja totta kai. Pulinat pois joka muuta väittää. Avainlippujyviä siis puimaan.

Antitesantin kannattaa liittyä heti uuteen Lapuan Liikkeeseen. Voi isiensä jalajäljissä upottaa kaikki sosialistit kusiaispesään. Venäjälle ei voi enää muiluttaa, kun Putin ei huoli sosialisteja.
Vapaa sana / Vs: 3 kuukautta.
: 31.05.20 - klo:20:42
Kuinka  huolletaan autot etänä, kuinka  hoidetaan sorkat etänä.    Suomessa on jo nyt pulaa   oikeista  työntekijöistä kellä on oikeita käden taitoja.    Suomella ei ole varaa  tuoda  ne taitajat , Suomalaiset alkuasukkaat katselee päältä kun virolaiset ja puolalaiset tekee ne työt.  Kun Suomen valtiolla on   240  miljardia  velkaa, tarttee jokaisen alkaa töihin     oikeasti.   Tämä hallitus jakaa kaikille ketkä vain keksii   millä  saa jotain tukia.  Kannatus nousee varmasti.

Näinhän se juurrikin on,notta seon suommalaisenki tunarin vihdoin ymmärrettävä notta saavutettuja etuja ee vaen ennää oo jos meinaa töitä saata. Työtä on ja kaikki työ on arvokasta. Jos joku viellä työtä tarjoaa on valmis maksamaan siitä käyvän hinnan.Jos virolaenen tai puolalainen tekkee sen työn markkinahintaan niin onkos se väärrin.Sammaa oottas suommalaeseltaki.

Tai sitte jos laitettaisiin samalle viivalle yritystuet kokomaassa . Investointuet nousee rajusti pohjoisempaan mennessä .

Mitenkäs net nyt nuot yritystuet vaikuttaa suommalaesen tunarin työmoraaliin. :D :D

Aika paljonkin . Yritys mikä saa hyvät yritystuet ei juurikaan voittoa tavoittele . Etelässä on pikkuisen erimeininki työpaikoilla . Humalaiset ja työtävieroksuvat ajetaan pois . Tiimityöskentelyä , tajutaan et mitä paremmin yritys voi saa palkkaa ja tulevaisuus näyttä paremmalta  . Mä oon nähny monta pohjoisesta tullutta työmaalla maleksijaa , myös etelässä sellasii on
mutta vähemmän .

Siis mitä tuassa listassasi on se joka vaikuttaa suommallaesen tunarin työ moraaliin ,olipa se sitte etelästä tae pohojosesta. Aika vähän,eekä ollenkaan.Vironpojilla ja puolalaisilla se on tua työmoraali kohillaan.

On vai ? Paremman palkan toivossa ne tänne tulee .

Eikä se auta jos palkka ei parane jos työvauhtia koventaa . Yleensä noista duunareista on eniten rääkkymässä ne jotka koskaan ei ole oikeissa töissä olleetkaan .
Tuotto tulee tuotteesta jolla pitää olla menekkiä . Väkisin tuotteen dumppaaminen markkinoille huonopalkkasilla osaajilla on tuhoon tuomittu .

Niinpä ja suommalaesen sei kannata tehä sammaan hintaan ku mitä nuot virrot ja puollat tekkee. Minnen ummarra. :D :D

Näin se menee kun järki loppuu.  ;D
Vapaa sana / Vs: mopomiehen mopo
: 31.05.20 - klo:20:40
tohtiskohan mopomies ajaa kaasu pohjassa jos sen mopoon kääntäis tuoan välityksen toisin päin  :o :o :o :o :o

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b7718458-1405-4f46-b693-7cd7dd3d2076

Onko ollu ikävä.  8)
kaikkihan tietää että ilmastonmuutoksesta johtuen on satanut ennätysmäärät ennätysmärkää lunta ja silti ilmastonmuutosta erittäin voimakkaasti kiihdyttävä kivihiilen poltto jatkuu helsingissä :o :o :o :o

voiko härskimpää ilmastopolitiikkaa enää harjoittaa kuin vihreässä helsingissä harjoitetaan, meille halpa energia, alkuperäiskansalle ennätystulvat niskaan :o :o :o :o

Vielä kun perustetaan lapplaisklaani niin Kaikki on täydellistä .

Onko se pohjoinen viaton ilmaston muutokseen ?
helsingissä hakekattiloita, vesivoimaa, tuulivoimaa :-\ :-\ :-\ :-\

 Helenin vesivoima tulee länsirajan takaa.
niimpä niin, eihän sitä  tekoallasta omalle takapihalle >:( >:( >:( >:(

Ajattele positiivisesti . Ompa rantatonttia mitä myydä .
no jo o, etelässä kyllä hölmöjä tontinostajia piisoo ;D ;D ;D ;D
Ostavat kyllä alempaa tontteja nyt .

On kyllä köyhiä kirjooottelijoooota ;D
Vapaa sana / Vs: Hanhinyrkki
: 31.05.20 - klo:20:38
ministeri leppä perustaa oikein työryhmän laatimaan hämäyksen hanhille.
Kun ei ole selkärankaa, eikä munaa, mennään työryhmän selän taakse piiloon.
Tämä hallitus on oikea työryhmien ja huomenna pidettävien info-tilaisuuksien suurkuluttaja.
Kertonee jostain ja paljon.

Ota sinnäi haolikko ja lähe hanhijahtiin. Se jos mikä vaatii sitä sivilirohkeutta.Tekoja. :D
jos eemeli menis pellolle lukemaan ääneen himasen sinistä kirjoo niin nauraiskohan hanhet itsensä hengiltä :-\ :-\ :-\ :-\

Tuo se oes jo luonnonsuojelu rikos. :D

  Tekasin just hanhenmunasta munakkaan. Oli muuten hyvää.
Vapaa sana / Vs: Miljardi euroa
: 31.05.20 - klo:20:37
Aika vähäisellä summalla on Ohisalo valmis tukemaan isojen kaupunkien joukkoliikennettä, vain miljardi euroa ja sekin kuudelle kaupungille. Pelkästään Helsinki tarvitsisi jo tuon verran että ilmastotavoitteet ei vaarantuisi.

Onneksi tämä kilometripohjainen liikenteen verotusmalli on etenemässä hyvää vauhtia ja maksumiehiksi ovat joutumassa ne jotka paljon teitä tarvitsee ja aiheuttaa ilmastonmuutosta autoil

Turhapuro ei ymmärrä että ympäristöystävälliseen metroon Helsingissä pitää ostaa lippu mutta maalaiset saa hyödyntää pääkaupunkiseudun teitä ilmaiseksi vaikka ne on maksanu aivan saatanasti maan hankintoineen ja eritasoliittymineen paikallisille, meikäläisen kaltaisille suurveron maksajille.
Jonkin sortin tiemaksu vois olla paikallaan sillä edellytyksellä että ne rahat käytettäisiin teihin ja parempiin autoihin . Sivukulmilla olevat valtiontiet surkeissa kunnossa . Ne pitäis yksityistää .
Tuo on kyllä totta, ei pääkaupunkiseudun kuuluisi rahoittaa pikkukuntien teitä laisinkaan.

Helsinki ja pääkaupunkiseutu toimii tavallaan maksumiehenä kahteen kertaan, ensin rahoitetaan pikkukuntien tiet joissa kulkee muutama auto päivässä. Sitten rakennetaan pikkukunnista tänne muuttaville uudet tiet ja kulkuyhteydet, tulevaisuudessa kumpaankin ei rahat riitä.

En minnoo tiennykkää notta Helssinki seutu net nuoki laskut maksaa. Mihin noita laskuja voe lähettää. Tähän saakka nuot tienhoitomaksut on menny omasta pussista. :D :D
Sekö ei ole vieläkään selvinnyt sulle että Uusimaa elättää muuta maata???

No ee.Mihin net saa laskut laettaa jos kerran elättäät. :D :D
sorkikselle ja turhapurolle nyt ens alkuun, ne  sitten ohjaa niitä uuteen osoitteeseen kun kerran niin pontevasti väittää uudenmaan elättävän muuta maata ;D ;D ;D ;D

niinkä tämä aloituskin,  hesalainen saa tukea kun hyppää julkiseen ajoneuvoon, maalla kun ihminen hyppää ajoneuvoon niin alkaa valtio saamaan rahaa noin 75% per litran hinta

että kuka tässä elättää ketä ;) :D ;D 8)

Niinpä juuri.Maalaeset net elättää kaupunkilaisija,ee net muuten saa ruakaa. Se käö niin kun sille rommaanin hevoselle,että juuriki kun se oppi olemaan syämättä niin se kuoli näläkään. :D :D

   Kyll' on köyhät jutut.
puhasta luomua,   pelloista viis.   sehä puhistuu lihaks..

 Laita verkot Luotolahteen. Saat puhasta Vapoolaasta luomua pulskaa lahnaa.
Vapaa sana / Vs: haaskuuseen.
: 20.05.20 - klo:19:18
niinpä.   miks ruuasta maksetaan niiiin vähän per työtulo kun taas harrasteisiin pistetään surutta miljuunia..?   ja silti valitetaan..

Jos puolet tienesteistä menis ruokaan, niin Suomi olis kehitysmaa. Että revi siitä.  :)

Se vois olla hyvin tervehdyttävää ja ilmaa puhdistavaa jos noin menis. Historia se kertoo ajasta kun kaikki aika/ tienestit meni ruokaan. Kivikauven mies ja paljo se jälkeenki . Se etsi ammatikseen ruokaa eekä saanu sittenkää jokapäivä syotäkseen.Sillon se ruoka oli ihan ykkönen jos sitä vain sai.Notta asijat oli noinki huanosti niin se tuskin oli kepun ,MTK;n ja tuntraviljelijän syytä. Eehän nyt  remarin.? :D

   Minä en kivikaudesta kirjoittanut. Mutta voit ihan lähialueelta käydä katsommassa kuinka ruokaa tuotetaan kuokkapelillä.
kannattaa lukea sepen ja sorkiksenkin   8) 8) 8) 8)

https://www.forssanlehti.fi/mielipiteet/turve-oli-kansantalouden-sampo-563322

Uutinen just kertoi, että Kepu jäi ihan itekseen turpeen kanssa sotkemaan Suomen järviä. Kokoomus Orpon suulla vaatii, että hallitusohjelmasta pidetään kiinni turpeen osalta. Turpeen käyttö lopetetaan suunnitelmien mukaan.
Vapaa sana / Vs: Marin.
: 19.05.20 - klo:20:58
Suomen kansaa on siunattu viisailla johtajilla, paitsi Aho ja Sipi.  ;)
kannattaa lukea sepen ja sorkiksenkin   8) 8) 8) 8)

https://www.forssanlehti.fi/mielipiteet/turve-oli-kansantalouden-sampo-563322

    No kyllä noiden virsien veisaajat tunnetaan. Elävät menneisyydessä dementoituneiden aivojen kanssa. Monta järvenlahtea täytetty Vapon turpeella.
Vapaa sana / Vs: Varhaisperunat
: 19.05.20 - klo:20:48
Näkyhän nuita rupusia olevan. Ostin suomalaisia tikkuperunoita ja perunalastuja, hyviä olivat.

Pikkasen epäilen.  ;)
Vapaa sana / Vs: haaskuuseen.
: 19.05.20 - klo:20:48
niinpä.   miks ruuasta maksetaan niiiin vähän per työtulo kun taas harrasteisiin pistetään surutta miljuunia..?   ja silti valitetaan..

Jos puolet tienesteistä menis ruokaan, niin Suomi olis kehitysmaa. Että revi siitä.  :)
Vapaa sana / Vs: Heinäsirkka
: 13.05.20 - klo:21:42
Minkähänlainen soppa tästä vielä kehkeytyy. Tuntuu taas omat ongelmat aika pieniltä.

https://yle.fi/uutiset/3-11340510?origin=rss

Tuosta tullee tuntralle paenetta.Kohta koko maailma ruokittavana heillä.Eemeli ja Sepu tykkää.

Ette pärjää etes omillanne. Rekat rahtaa etelästä. Oon nähäny.  :) ;) :D ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 2475