Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - sukikawa

Vapaa sana / Vs: Nyt potuttaa ja rankasti
: 08.06.08 - klo:12:15
mikähän kiire sitä nykyihmisillä oikein on? ja jos ei kerran kerkee nopeusrajotuksien mukaan ajamalla kannattaa lähtee pikkasen aikasemmin liikkeelle;))
Ihan oikeen on jos koulun kohalla 50 rajotulsella ajaa yli 80 niin joutaa se kortti lähtemäänkin, vaikka kesälomalla ollaanki;))
Kirjanpitoa tehdessä muistui mieleen viime syksy,jolloin sampo 2055 ajomooottorin akseli katkesi(hihnapyörän vierestä).kiireessä tuli hommattua uusi vaihtomoottori hinta vaivaiset 3100 egua.vaihto-osan hyvitys oli 200e.olisko kannattanut jättää itselle ja kunnostaa jossain alan liikkeessä?nimim.ekaa kertaa asialla.

Otappa vielä yhteys Poriin, saattaisit jotain hyvitystä ehkä saada, koska joissakin vuosimalleissa n. 2001+ 2002? oli juuri noissa hydraulipumpuissa ongelmia, kun käyttivät välillä pienempiä pumppuja joista tuo akseli sitten katkesi. Tunnustivat sen suoraan tehtaallakin , että liian ohut akselinen pumppu  oli syynä.
Tarkista samalla että se käyttöhihna ei ole yhtään ratkennut siitä liitoksen kohdalta selkäpuolelta, ja on linjassa muutenkin, koska se aiheuttaa helposti lisävärinöitä pumpullekkin.
ne lisäsentit vaan "tippuu" maaliskuun alussa kausihinnassa, ja eipä niistä paljoa huudella, saatikka kaupassa hinta tipu, no saadaan ehkä se kausihinnan-pudotus ns. korotuksena toukokuussa, se on nii heleppoa tuo markkinointi kun sen ossaa, kaikki ei vaan sitä ymmärrä;))
Maksaapa se n.5kk lannanajokin pellolle ja rehunajo sinne navetalle, jos käyvät vaan lypsyllä navetalla, niin siinä samalla lannat leviää pellolle ja rehut menee suuhun ilman konevoimaa, joka sekin tahtoo jo nykyään maksaa enemmän, kuin se joka 4-5 vuosi aitojen muutos jonka aika nopeaan tekee, silloin kun joutuu uusimaan laitumia. Ja ne ympärysaidat voi tehdä vieläkin pitempiaikaseksi sinne pellon ulkopuolelle toisinpaikoin.
Mutta jokainenhan saa tehdä sitä turhaa työtä niin paljon kun huvittaa;))

unohdit että niillä pelloilla joilla ei laidunneta ei tarvii niittää hylky laikkuja
Empä  unohtanut, mutta jos et laidunna, niin joudut niittämään sen koko kasvuston ainakin 2 kertaa kesässä ja ajamaan sen rehun jopa vielä poiskin;)
Maksaapa se n.5kk lannanajokin pellolle ja rehunajo sinne navetalle, jos käyvät vaan lypsyllä navetalla, niin siinä samalla lannat leviää pellolle ja rehut menee suuhun ilman konevoimaa, joka sekin tahtoo jo nykyään maksaa enemmän, kuin se joka 4-5 vuosi aitojen muutos jonka aika nopeaan tekee, silloin kun joutuu uusimaan laitumia. Ja ne ympärysaidat voi tehdä vieläkin pitempiaikaseksi sinne pellon ulkopuolelle toisinpaikoin.
Mutta jokainenhan saa tehdä sitä turhaa työtä niin paljon kun huvittaa;))
ootkos koskaan ajatellut paljonko se appeen teko tulee maksamaan, = (koneiden kulut työn määrä) siihen verrattuna jos laiduntaisikin koko ajan ? saattas se tuotos jopa nousta ja tulo ainakin varmasti!
Vapaa sana / Vs: Harjoittelijat
: 31.01.08 - klo:10:54
Toki harjoittelijoista hyötyä on ja samalla saa harjuri sitä käytännön kokemusta. Tämän hetken palkanmaksusta en aivan varma ole , mutta tietääkseni kuuluu opetukseen ja ei erikseen palkkaa tarvitse maksaa. Riippuu varmasti oppilaitoksestakin.
Mitä itsellä vielä melko vähän kokemusta asiasta, niin aivan asiallisia on kohdalle osunut.
Ja tuo tuossa eräissä jutuissa , missä moitittu harjoittelijan aikaansaannoksia, NIIN SYY KYLLÄ YHTÄ PALJON siinä opastajassakin, sillä harjoittelija EI OLE TYÖNTEKIJÄ vaan työssä oppija, jolla pitää olla vastuuhenkilö joka vastaa siitä sen työn oppimisessa ja sujumisessa.
Tuosta kumpi sukupuoli on parempi, niin sanoisin , että tytöt yleensä ovat oppimishaluisempia= ei ole sitä omaa "olevinaan osaamista" niin paljoa kuin pojilla, mutta ei voi yleistää, molemmissa löytyy niitä varsinaisia helmiä!;))

Onnea vaan ensi kesän harjoituspaikkaan;))
Mitä mieltä tilat ovat yleensä harjoittelijoista? Onko heistä haittaa vai hyötyä? Tarvitseeko heille maksaa palkkaa? Kerro oma mielipiteesi asiasta!


Ottaisitko tilallesi harjoittelijan, jos sinulta kysyttäisiin? vaikuttaisiko harjoittelijan sukupuoli?..Yleensä sanotaan että pojilla on paremmat koneiden käsittelytaidot ja heitä otetaan mielummin. Onko perää?. Itse on tyttö ja asia kiinnostaa minua ensi kesää ajatellen...
Minkähän takia ihmisten pitää ostaa sen mikrosoffin keskeneräsiä tuotteita vielä senkin jälkeen, vaikka se on kaikkien tiedossa että vasta seuraavan uuden ohjelman markkinoille tullessa se edellinen vasta jotenkin saadaan toimimaan?
Vaíkka ilmanen Linux on vuosia ollut edellä toimivuudessa, Macista puhumattakaan.
Vaan eipä taida nykyään SKF olla kuin murto-osa hurrien valmistamia, ympäri maailmaa niitä valmistetaan.
Vapaa sana / Vs: Onko paha marginaali?
: 23.11.07 - klo:11:25
Riippuu siitä, mistä se markinaali lasketaan, ja tärkeempänä pittäsin sen lainan kokonaiskorkoa, kuin mitään markinaaleja.


Aika kohillaan on,  jos on talletuksille maksettava markinaali praimiin.
 ???mutta kun se polttoöljy ei pysykkään siellä veden alla, vaan nousee pinnalle, toisin kuin oikea suojaöljy
??? oliskohan eeuu tarvetta miettiä mitä kirjottaa :P
eikä se maito ole vielä noussut kun 1 sentin 2 vuoden takasesta,
nyt puhutaan jo ensi vuona tulevasta 3 sentistä, niin kuin ne olis maksettu jo koko tälle vuodelle!
Vapaa sana / Vs: pyhäpäivän ajankuuksi
: 03.11.07 - klo:10:35
http://www.rikuimmonen.com/page6.php

vanhuus tullee ku unohtaa ite asian ???
Vapaa sana / pyhäpäivän ajankuuksi
: 03.11.07 - klo:10:34
 :) kun nuo ajokelitkin ruppee olemaan raikkaanpuoleisia kohta ;)
Vapaa sana / Vs: Pakina
: 30.10.07 - klo:21:30
Tuossa olis kanssa pikkasen pakinan tapasta ;D
http://www.rikuimmonen.com/page6.php
Sivuja: [1] 2