Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - KrishnaSankar

Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 2020
: 15.03.21 - klo:11:43
On asioita, jotka ovat juuri sopivia syksylle, mutta on myös muita. Tiedän, että istutus tänä vuoden aikana on paras asia, koska ne on asetettu jollekin suuremmalle. Tiedän, että on ihmisiä, jotka rakastavat tätä, mutta joskus kärsit vain käsittelemällä tällaista asiaa. Toivon, ettei sellaista ole tulevaisuudessa, joten ihmisillä on vähemmän vaikeuksia käsitellä tätä tulevaisuudessa huolimatta niin paljon, koska se on joskus tuskaa.
Toisinaan tämä voi tapahtua, mutta sinulla on ongelmia itse koneen kanssa, koska se ei ehkä sovi, kun otetaan huomioon mitat, mitä yrität laittaa siihen. Tiedän, että joillakin on mahdollisuus, mutta tämä voi olla kova sovitus, joka saattaa edellyttää, että muokkaat sitä ensin ennen kuin laitat sen sinne. Saatat olla parempi ostaa toinen kotelo, jotta voit olla mukavampi ja vähentää työmäärää, joka sinun on käsiteltävä, kun olet mukana tällaisessa asiassa, olenko oikeassa siellä ?.
Se vie jonkin aikaa, jota on vaikea tietää. Toivon, että on olemassa prosessi, joka voi auttaa nopeuttamaan sitä, mutta se on vaikea, kun näin tapahtuu. Sinun tarvitsee vain odottaa ja olla kärsivällinen, koska tilanne on vaikea, kun tämä ilmenee. Toivon, että teillä ei ole mitään ongelmia tällaisen asian kanssa, koska se on vaikea nähdä ja on joitain rajoitettuja asioita, jotka olemme huomanneet tämän erityisen asian. Toivon, että näet ammattilaisen, joka voi auttaa sinua myös tässä.
On monia ihmisiä, jotka ovat suositelleet minua tällaisten asioiden kanssa, mutta on vain joitain ruoan näkökohtia, joihin en pääse. Siellä on kuitenkin joitain ruokia, jotka voivat olla kansainvälisiä osumia, mutta ne eivät ole kyenneet rikkomaan kansainvälisiä markkinoita. Toivon, että useammat ihmiset ovat kunnossa tällaisilla asioilla, koska on mukavaa nähdä, että ruoassa on muutosta. Toivon muutosten tapahtuvan, koska on vaikea nähdä ihmisiä, jotka kamppailevat ruokavalinnoilla täällä ja siellä.
Siellä oli tietty osa maasta, joka on kiihottanut tätä, mutta vain vähän resursseja ja rajalliset ihmiset työskentelevät sen parissa. Tiedän, että on ihmisiä, joilla ei ole mitään ongelmia tässä asiassa, mikä on hienoa, mutta on joitain näkökohtia, joita emme ole tarkastelleet, koska on vain joitain ihmisiä, jotka kamppailevat tämän kanssa. Toivottavasti muut maat voivat antaa meille materiaalia myös sellaisen luomiseen ja mahdollisesti ylittää ne. Toivon vain, että tämä on ohi pian, koska se on ollut kaikille erittäin vaikeaa.
Tällaisissa asioissa on niin paljon vikaa, koska on joitain näkökohtia, joita emme näe, mutta on vain joitain ihmisiä, jotka eivät tee mitään, koska se ei tue heidän asialistaan. Ainoa asialista, jonka ihmisillä pitäisi olla, on tavallisten kansalaisten hyvinvointi. On ihmisiä, jotka kuolevat nälkään ja janoihin, mutta suuri osa dynamiikasta tutkii mitä hyötyä tästä tai kenestä on, mutta on vain asioita, joihin on kiinnitettävä enemmän huomiota ja jotka ovat hyväntekeväisyystapahtumia eikä sotiaikoja.
Sikatalous / Vs: Saksan possua
: 10.03.21 - klo:08:57
On niin monia asioita, jotka sinun on otettava huomioon nostaessasi sellaisen ja asettamalla sen sitten pöydälle ihmisten syömiseen. Siihen liittyy pitkä prosessi, mutta on näkökohtia, joita emme vielä tiedä. Tällaisilla asioilla on kuitenkin kirkas paikka, koska ne eivät ole her*****sia ilman ihmisiä, jotka kasvattavat heitä ja ruokkivat heitä, jotta niistä tulisi erityisen her*****sia ihmisille. Tiedän, että se ei ole hyvä näky, mutta on vain joitain erityisiä ihmisiä, jotka voivat ottaa sen.
Metsätalous / Vs: Akkusaha
: 09.03.21 - klo:11:17
On joitain ihmisiä, joilla on vaikeuksia tällaisen, hyvin ymmärrettävän asian kanssa. Tiedän, että on ihmisiä, joilla on vaikeuksia käsitellä tällaisia ​​asioita tuntemattomuuden takia, mutta se toimii nykyään. On vain joitain erilaisia ​​asioita, jotka sinun on otettava huomioon, koska on vain joitain ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia tällaisista asioista, akun rikkominen on mysteeri monille ihmisille. Tiedän, että siinä on joitain ongelmia, mutta siinä on vain joitain näkökohtia, joista tiedät?
Hevoset / Vs: Hevosen ruokinta
: 09.03.21 - klo:11:13
There are people who struggle with feeding the horses because it is a certain aspect of the dynamic of food and horses that makes it different. I know that there are some people who struggle with it but there are just some aspects that you have to learn. Make sure that you are approaching it properly because there are people who do not know that these horses have emotions and they feel a lot of the things that they see and hear from the people who live around them and that is a big part of what you are doing.
On joitain paloja tästä esineestä, joka vain ei toimi. Siellä on ihmisiä, jotka puhuvat siitä, mutta dynamiikassa on vain joitain eroja. Tiedän, että ihmiset puhuvat joistakin muista vaihtoehdoista, koska on joitain, jotka pitävät sitä paikallaan. On kuitenkin mahdollista tehdä tarkat mittaukset, jotta se ei häiritse hevosia. On paljon parempi, jos tiedät hevosen tunteet. Oletko yrittänyt mitata sitä ennen kuin laitat sen päälle? Tämä johtuu siitä, että epämukavuus on este tässä.
On paljon kustannuksia, jotka sinun on otettava huomioon tällaisessa asiassa, koska on joitain ihmisiä, joilla on ongelmia tämänkaltaisen dynamiikan kanssa, jota yrität luoda. On joitain ihmisiä, jotka kamppailevat laskettaessa tämän kustannuksia. Teetkö saman? Koska jos ei, on joitain asioita, kun päätät työntää sitä. On joitain ihmisiä, joilla on ongelmia tämän kanssa, koska he eivät tiedä molempien hintaeroja, jotka on helppo laskea, kun pääset siihen.
Muut tuotantoeläimet / Vs: kyssä kanoista
: 08.03.21 - klo:10:02
kanat ovat hyvin viihdyttäviä huolehtia, on helppoja tapoja kasvattaa poikasia ja saada niiden kasvun hyöty riittävän pian. isäni rakasti aina tapaa, jolla he aallotetaan ja liikkuvat, ja on helppo sanoa, että kokemuksella on suuri merkitys menestyksessä siinä vaiheessa. ehkä ihmiset eivät vain ole niin kärsivällisiä, että haluavat päästä eroon niistä.
Kasvintuotanto / Vs: villisika
: 08.03.21 - klo:09:59
Suomi on epäilemättä yksi niistä paikoista, joissa villisikojen koko ja koko vaihtelevat. tämä osoittaa vain, että voimme kaikki nähdä niiden varastojen kasvavan kotimaisen liikkeen vuoksi. ne eivät kestä samassa paikassa pitkään, ja mielestäni on vaikea ottaa tämä huomioon, kun etsit sikoja luonnosta. Silti metsästäjät ajavat heitä pienempään määrään. heidän on ehkä annettava heille toistaiseksi tauko ja aloitettava metsästys vähemmän, jotta heillä olisi aikaa lisääntyä vielä enemmän.
Kasvintuotanto / Vs: Pehkut
: 08.03.21 - klo:09:55
Hyvin vilja itsessään on välttämätön resurssi, joten luulen, että he keksivät myös sen. On helppo sanoa, että paalinheinä maksaisi enemmän, mutta mielestäni ihmiset löytävät aina keinon löytää ratkaisu. Ehkä vierailu muille sivustoille voi auttaa sinua kyselyssäsi, ja se tarkoittaa paljon, että useimmat ihmiset tietävät vastauksen myös. agronetin lisäksi on monia muita tapoja saada viljaa myös halvemmalla hinnalla.
Voiko grillattua kanaa yhdistää toiseen kahviyhdistelmään? tai edes muuta juomaa? Mietin, voisinko kokeilla seuraavina päivinä kanaa ja kokeilla joitain makujani. Kokeilin Yankee Coffee -pakettia ja se oli jotenkin tyydyttävä, mutta ajattelin voivani kokeilla uusia omia makuja etsimään uusia suosikkeja. Tietenkin on olemassa monia pikaruokaravintoloita, jotka tarjoavat kanaa, mutta yhdistelmän etsiminen Yankee-kahvilaisten kanssa on hyvin harvinaista.
Sivuja: [1]