Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Viestit - parrooni

Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 26.05.22 - klo:16:39
24mm tullut tänään, ja edelleen satelee.
Tekee kuiville saville hyvää

Ei puolta milliä...
Vapaa sana / Vs: Osmon ehdotus
: 10.02.22 - klo:16:48
Vihreät nuoleskelee vaihteeksi maalaisiakin. Iiris ehdotteli jo sähkön ja löpön korkean hinnan johdosta jonkinlaista palautusta. Tähän saakka vihreiden mielestä esim.  energiaveron palautus maataloudelle on saastuttavaa perusteetonta tukea.
Eikös vihreät vastustaneet taas kaikkia veronalennuksia/ Tuki pitää antaa toimeentulotukena,kuten tähänkin asti.. Yrittäjien pitää vain yrittää kovemmin.
Saattaa kuminan käyttöön vaikuuttaa se kaikkeen tarttuva kuminan haju?
Tuossa tutkimuksessa oli 400 tilaa. Olisi mielenkiintoista tietää,millaisia tiloja.
Ymppiluvan ehdoksi voisi laittaa velattoman oman pellon.

Täällä on lahjoitus kartanot niin vähissä,että velatonta peltoa taitaa löytyä vain jäähdyttelijöiltä ja hömppääjiltä ::)
Emot,rotuun puuttumatta,takaavat usealle ökkiäiselle ja linnulle kelpo olosuhteet elää. Se vain pitäisi osata muuttaa rahaksi. :)
on se ihme että esimerkiksi maatalouden koneiden päästöihin kiinnitetään huomiota samaan aikaan kun asuntoauto, vene, mönkijä ja moottoripyöräkauppa rikkoo kaikki ennätykset  ;D ;D ;D ;D

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8d51a70e-60e2-4d35-b7b4-eb208d3d885a
Jutun neljäsosat,prosenteiksi muutettuna ja prosentteina kerrottujen kanssa yhteenlaskettuna tekee yhteensä yli 104 prosenttia...mutta haittaako se?
Vapaa sana / Vs: hirveää katsottavaa..
: 18.07.21 - klo:16:43
Kukaan ei kerro,miten niiden karjat pärjää? Paskat on varmaan huuhdottu mereen,mutta onko possut oppineet uimaan,ja pilantuuko rehut? :-\
Niin kauan kun Valio osuuskuntineen kerää saman kylän maidot kahdelle eri reitille:{ pihatot ja parsinavetat},on niiden turha vinkua keräilyn jäljistä.
Onko nuo Valion uudet vaatimukset jo jossain nähtävinä?
Siinä on nyt tilaisuus käyttää niitä kuuluisia "neuvo-rahoja".
Koitappa kysellä miten teidän sutuvilla huollot toimii?Myyntimies ei ehkä kerro koko totuutta.
Joka osuuskunnalla  omansa. :-X
Kyllä luomuheinät kuuluu seivästää ja hevosella rahata latoon...Muovit ei kunnon luomuun kuulu. ::)
Kyllä pitää Rusinalle sanoa,että vaihda jo teurastamoa!Melkein kolme euroa oli teurashiehon kilohinta.Oli kyllä 315kg lihapaino ja 18 kk jo ikää.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10