Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Mikkoms

https://agrodoctor.eu/en/
Puolalainen puimurinosakauppa
Kasvintuotanto / Vs: Laajat maanäytteet
: 13.11.23 - klo:20:33
Joko ootta saanut tuloksia. Tai saittako kuitin kun veitte näytteen?

Maataloustoimisto ohjeisti pyytämään kuitin kun vie näytteet. Tämä ohjeistus tietysti sen jälkeen kun itte vein elokuun lopussa. Niin ei kuittia, ei tuloksia. Vielä pystyis hakemaan uudet näytteet. Olikohan missään laboratoriota jossa noi voi edes tehdä? Seinäjoelta ainakin piti lähettämän jonnekin muualle. Olikohan tämä taas sarjassa kättä lippaan vituiks meni.

Lohduttava kuulla etten ole ainut jolla tuo tilanne, elokuun lopulla näytteet viety Seilabille, ei kuttia, ei tuloksia vielä
Olikos jossain mainittu mihin asti näitä selvityspyyntöjä voi tulla?
Jos 31.8 on viimeinen päivä ottaa kuva niin voiko selvityspyyntö pamahtaa vipumobiiliin vielä kyseisenä päivänä klo 23:59?
Metsätalous / Vs: koneoppiminen
: 29.07.22 - klo:08:56
Joo is now holding an Ihimeellinen Capistus. Se joskus pottaa, kaskeaa mettään niin se vain nuotion tekasoo auringon valolla. snow rider 3d
Tämä kone ei oo vielä oikein oppinut suomen kieltä...
Kasvintuotanto / Vs: TOS-maksu
: 22.02.21 - klo:18:25
Merkkaa kaikki serti-siemeneksi.
Valvojat ei niitä tarkasta.
Tämä
Tai siis mä olen jättänyt ne merkkaamatta kokonaan, kun ei se ole pakollinen tieto.

Viime vuonna kuitenkin tuli lasku jostakin syystä. En tiedä mistä se nyt johtu. Onko tämä porsaanreikä nyt sitten tukittu? Pitääkö alkaa sitten merkkaamaan sertiksi..

Viime vuonna ei ollut enää Vipussa mahdollista jättää merkkaamatta...
Tässä päivityksessä näköjään katosi myös yksi melko hyödyllinen ominaisuus, nimittäin tuolta "edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit"- sivulta ei pääse enää hyppäämään viimeiseen lukemattomaan viestiin... tuolta aihealueiden alta kuitenkin vielä toimii.
Sivuja: [1]