Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Nikkelimarkka

Maidontuotanto ja lihanaudat / Kuka ottaa?
: 24.10.12 - klo:05:58
http://www.jokakoti.fi/kohde/ad130

pääomavaltainen investointi-idea!
Tervehdys koneihmisille,

lakkas tuo ikiliikkuja paalain levittämästä narua, eli hydraulinen käsivarsi ei vie lankaa paalaimen kitaan. Epäilin pumppuvikaa kun painetta ei mainittavasti tuntunut eikä öljy lentänyt vaikka irrotin painenipan. Ei korjaantunut vaikka hain purkamosta vanhan saapin pumpun, ihan näytti samalta kiinnikkeitä myöten. Olisinko saanut toisen viallisen käsiini? Paljonkohan painetta ja tuottoa tuollaisissa on? Nimimerkillä vielä on kesää ja heiniä jäljellä...
Kasvintuotanto / lohko yhteiskäytössä
: 30.03.08 - klo:08:06
Onko kellään kokemuksia tukihakulomakkeen kyseisestä ruksista? Miten vaikuttaa tukiin, pitäiskö yhteislohkojen olla samansuuruisia että kumpikaan ei kärsi tukiasioissa? Olisi kasvinvuorotuksen kannalta hyvä asia, vai onko helpompi vain vuokrata lohkot päittäin?
Kun ei meinaa enää löytyä nuota paalin nakkelijoota niin onkahan tuollaanen vanha siistin näköönen rollantti yhtä varma veheje ku tuo markantti? Mitä erua olis 46 ja 62 malliilla? Paalin kokoko? Mulle riittääs narukonekki vai olisko se verkkokone jotenki olennaasesti parempi? Nuota kroneja ja jontikkojaki näkyy olevan tarijolla mutta näyttävät aika ajetuulta, varmahan tehty aiveeta.
Sivuja: [1]