Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - Nikkelimarkka

Vapaa sana / Vs: Lidl painaa päälle.
: 19.01.15 - klo:05:58
Mihinä luuraa kilipaaluneristäjät? S ja K yhteestuumin aikovat ajaa pienen Littin Suomenlaharen yli takaasi Germaaniahan? Sitte pannahan hinnat takaasi kohorallensa ku kivi virsusta saatu ravistettua pois!
Maidontuotanto ja lihanaudat / Kuka ottaa?
: 24.10.12 - klo:05:58
http://www.jokakoti.fi/kohde/ad130

pääomavaltainen investointi-idea!
Kyllä osaava huolto on varmasti tärkeimpiä asioita traktorin valinnassa. Aina sitä ei ymmärää vehkeitä hommatessa, että missä sen huolto on tai onko olemassa oleva huolto "osaava". Aina se lähin ei ole osaavin vaikka olis ns. merkkihuollosta kyse  ??? . Silloinhan ne räjäytyskuvat saattavat tulla joskus tutuksikin ;D Kaikki merkit eivät varmasti räjäytyskuvia asiaakkaalle lähettele, mutta onko se sitten positiivinen asia, en tiedä  ;)

Et ymmärtänyt. Jos huolto pelaa ei isännän tarvi opetella räjäytyskuvia. Sulla valtra  ;D ?
Olen huono teknisissä yksityiskohdissa, ajelen kyllä sujuvasti valtrallani. Mutta jos merkkihuolto vaihtaa laturia sen takia että akussa ei ole vettä, ei ummarra? Oma vika kun en älyä ettei akun tilan kuulu määräaikaishuollon piiriin???
Nonniin, selvisihän se viimein. Kauhian ähräämisen jälkeen älysin huoltomiehen neuvosta pistää pumppuun kierroksia porakoneella ja johan alkoi ilmat tulla ulos pumpusta, nyt antaa painetta ihan tyhjäkäynnilläkin! Eli pelkästään ilmausongelma, kuten tuossa edellä epäiltiinkin. Kiitokset vihjeistä.
Jeps, olen yrittänyt eliminoida nuo kuvatut virheet, eli kammionaukaisu ja palautuu nro neloseen, narulaukaisu pelaa myös ja täyden paalin laukaisuhan on tässä mekaaninen. Venttiilin tappi näyttäis pelaavan. Eli seuraavaksi ilmakuplan kimppuun, ja varovainenhan tuossa saa olla kun koneen käyres puuhaa...
Tervehdys koneihmisille,

lakkas tuo ikiliikkuja paalain levittämästä narua, eli hydraulinen käsivarsi ei vie lankaa paalaimen kitaan. Epäilin pumppuvikaa kun painetta ei mainittavasti tuntunut eikä öljy lentänyt vaikka irrotin painenipan. Ei korjaantunut vaikka hain purkamosta vanhan saapin pumpun, ihan näytti samalta kiinnikkeitä myöten. Olisinko saanut toisen viallisen käsiini? Paljonkohan painetta ja tuottoa tuollaisissa on? Nimimerkillä vielä on kesää ja heiniä jäljellä...
Mitäköhän siitäki tulis jos maailima saataas ojalan laskuopin mukahan valamihiksi, kaikki valiohon ja tyhymät viisahiksi? Taitaas tulla aika pitkäksi ku kaikk olis niin tasaasta, niin tasaasta.
Non nii, nyt aleetahan lähestyä asiaa. Jos neuvonnan tarjuamis vaihtoehroos ei sopivia kehittyville tiloolle niin loppuhan siinä ennen pitkää tuloo, kuten sanoot, jäsenet kaikkuaa. Kyllä m'oon ainakin vähä helevetin tyytyväänen että naapuris asuu pari ronskia sikafarmaria ja pernan ja porkkanan kaivajia, ei sano koskaa vielä vakuusarvot ollu ropleemana, ku vain keksiis tarpeheksi kannattavan kohteen rahoolle... sitä orotelles kattotahan loppuuko se akria vai ei. Luulempa että vain vaihretahan nimiä ja jatketahan entistä komiampana.
Jos on vain 3 sylinteriä niin eihän sitä löpöä niin hirveästi kulu... entäs saako hyvästä heinästä 280 niitolla riittävän karheen? Ja olisko sitten parempi ottaa silppurikärry?
Mä kun luulin aina etten oo mikää oikia yrittäjä ku on vain 20 kurmua, mutta teirän jutuusta vois päätellä ettettä oo sisäästäny oikeen yrittäjyysasiaa. Rooakrian ihimiset on vain konsulttia, eikä konsulttia palakata iliman yrittäjän nimenomaasta tilausta saati uskota mitä se sanoo. Omaa tyhymyyttä ja yrittäjän riskiä on se, että osaa erottaa neuvoosta mikä on ittelle maharollista ja mikä ei. Tähän asti rooakrian neuvot on meillä pitäny osapuilleen paikkansa jos lähtötierot on ollu oikeen. Rooakria ei oo virkamies, eikä yrittäjänkää pitääs olla neuvonnan tai hallinnon palakollinen. OO temporees oo moores, kuten sanoos roomalaasekki.
Kun kovasti painotetaan karhon kokoa ja vauhtia noukinvaunun ajossa, niin mitä se pieni karho ja hiljainen vauhti haittaa? Jos aika ei ole kriittinen tekijä...
Vapaa sana / Vs: SDP:n yritys Vanh....
: 16.06.08 - klo:09:29
Hyvä kirjailija A Kiven vähemmän tunnettu kaima ja kollega

Eivät nämä "jussit" ja "antit" täällä ymmärrä kirjallisuuden tyylilajien hienoutta ja vivahteita, ampuvat vaan raivon vallassa omia turhautumiaan purkaen kaikkea liikkeellä olevaa. Onhan se terapeuttista mutta kyllä välillä lukisi mielellään tuommoisia mietittyjäkin kertomuksia ja niiden pohdintaa, kuten tämän ketjun aloitit.

Eu:n perussopimukset, globalisaatio, kehitysmaat, väestöräjähdys tai ilmastonmuutos ovat vain pienen ihmisen aivoituksille liian suuria aiheita murehtia, paljon paremmin ymmärrämme jos joku hyväuskoinen politrukki on mennyt nauttimaan asemansa tuomista eduista ja sitten siunaillaan moraalia? Näin pienessä maassa kaikki isokenkäiset ovat samalla hiekkalaatikolla ja on vain asianomaisen oman harkinnan varassa minkä muistamisen antaa vaikuttaa mihinkäkin päätökseen. Olen kiitollinen ja tyytyväinen niin kauan kuin yhteiskunta toimii edes jotenkuten siedettävästi ja saan päivittäisen elantoni ansaittua.
Vapaa sana / Vs: Maidon tukierot kasvaa
: 11.04.08 - klo:16:43
 
"Valio = osuuskunta voisi asian hoitaa ilmoitusluonteisesti maksamalla ab:lle jonku centin lisää. Ei vaan taida sopia ahneille pohjosen robottilaajentajille;)"

Toisin kuin etujärjestöt ja yhteistenasioiden hoitajat Valio Oy ja osuuskunnat eivät tee politiikkaa vaan kohtelevat tuottajia tasavertaisesti.
Kasvintuotanto / lohko yhteiskäytössä
: 30.03.08 - klo:08:06
Onko kellään kokemuksia tukihakulomakkeen kyseisestä ruksista? Miten vaikuttaa tukiin, pitäiskö yhteislohkojen olla samansuuruisia että kumpikaan ei kärsi tukiasioissa? Olisi kasvinvuorotuksen kannalta hyvä asia, vai onko helpompi vain vuokrata lohkot päittäin?
Kyllä rehukustannusta saat alaspäin appeella, oma verranto naapurin appeeseen antaa ainakin kolmas-neljäsosan eron. Meillä myös täysrehulla jää juuri alle 3 tonnin tuo maitot.-rehukust. Tuot.kust.  noin neljäkymmentä.

Täällä palstalla on kyllä ihan turha kovin vakavasti suhtautua noin sentteihin kun ei tiedä millä "tarkkuudella" kukin puhuu. Toisaalta käytännön yksityiskohtiin saa aina välillä osviittaa keskusteluista. Mutta onhan tämä vähän kuin savolaista kuuntelisi....
Sivuja: [1] 2