Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Vekkuli

Automaatti juottoon olis tarkotus siirtyä.40-50 vasikkaa.Hapanjuotto ei oikein innosta.Urban,delaval,orvalex,vasikkapiika ym.Miten ovat toimineet?
Vaikka 50% jää veljeksille eiköhän marssi järjestys tuu HK:lta.Laajenikohan liikaa en tiedä.Mutta joka tapauksessa yks toimija kentältä pois.
Sahaileeko kukaan näillä esim.woodmizer ym.Satunnaisille tuulen kaadoille ja hirsien sahuuseen ajattelin.
Alkaa nelssonit oleen vaihto kunnossa.Miten termoputket kestää sonnien moukarointia?Kupit on ruokinta pöydällä.Kaksi palloiset korjais veden saannin nykymääräyksien mukaiseksi.Kertokaas kokemuksia.
Lojuuko ylimääräisiä rosteri kannella nurkissa?
Onkohan sellaista loisteputki valaisinta,minkä kuvut ei murene käsiin.Navetassa kun joutuu availeen silloin tällöin.
Yleistä maa- ja metsätaloudesta / Wisu
: 09.02.14 - klo:20:24
Saattaa olla omaa taitamattomuutta.Wisu ilmoittaa että tukiehdot tai mikä liekään ei ole tiedossa vuodelle 2014.Mitä helv... vaikuttaa.En mäkään niitä tiedä,mutta lasku kyllä tuli wisusta.Sais vaan lannoite tilausta sisään.Kyllä pelkän lannoite/kylvö suunnittelun pitäs toimia,vaikka tuki paperien ei.
Mites toimii.Ei niinkään comprima malleis vaan vanhemmissa kola koneis.Verkon sidonnasta ei nyt puhuta.On niin kulunu aihe.
Kuinkahan startti kestää kesä helteet pilaantumatta?Jää rakeiseksi vaikka miten vatkais.Joitain puhaltumisia,ripulia ym. on ainakin ilmenny.Pussin mukaan säilyis ens vuodelle.
Onks kellään Remin imuria käytössä?
Eviran mukaan ei aiemmin suomessa.Oisko suurin syy,kun ei saada näytteitä.Minusta näiden näytteiden lähetys pitäis olla maksuton.Multa on menny ja en laskua isona pitäny.Mutta liekö asia ylipäätänsä mikään ongelma.Ainakin meillä(ternistä-teuraaks)aina on yskät tän hetken lääkkeillä lähteny.
Minkälainen on 1-akselinen esim.tebbe,jeantil,samson ym kuormattuna tiellä.Kauppiailta ei suoraa vastausta saa.Olis tarve uusii.Suurimmaks osaks ajo on noin 1km säteellä,mutta vois joskus viedä vähä pidemmällekin.Naudan olki paska on kysees.Millasii kokemuksii on?
Paljonko vaatii 4m takapyörä kylvinkone voimaa.Itellä ois hiesuja etupäässä.Myyjät puhuu mitä sattuu.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Turve
: 24.11.11 - klo:19:47
Mistähän raatilaiset kuivikeet ottaa?Onko Jyväskylän eteläpuolella yksityisiä jotka nostavat.Vapo on muuten ihan ok,mutta suot on niin loppuun kaluttu.Ymppi Ville ei ainakaan paranna asiaa.
Yleistä maa- ja metsätaloudesta / mela
: 17.11.11 - klo:20:39
Onko kokemusta melan tai yel:n maksusta.Melan vakuutushan on suht edullinen(vielä).jotenkin vaan tuntuu,että melasta loppuu maksajat.Lomitus ei omalla kohdalla ole elämää suurempi asia.Kumpi parempi?Kaiketi 20v päästä ei ole koko järjestelmääkään.
Sivuja: [1]