Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 27

Viestit - Vekkuli

En kanssa keksinyt mistä muovi oli tankkiin tullu. Olisiko muovitankin valmistus vaiheessa syntynyttä joka sitten kuorii itsensä irti.
Tiukassa se oli meilläkin. Hyvä jos vika löytyi.
Paikallaan peilin kanssa ronkin, mutta helpompi irrallaan. Mulla oli tankilta tuleva kanava tukossa. Tukos näkyi kun otti tankin letkun irti.
Meillä teki 6475 -06 samaa. Löytyi tankista samaista muovia. Imuletku meni välillä tukkoon. Viimeinen vika paikka löytyi suodattimen jalasta. Oli muovisilppua kanavassa.
Lt 15 on pelannu hienosti. Mikä on höylän hinta?
Elho 300 kelapöyhin. 260 malli kestikin mutta tää oli susi. Muuten parempi kuin kilpailija.
Vaihtaisin kuitenkin suodattimet ensin. Ollu parissa koneessa samoja oireita. Pöötä tulee suuttimille ym. mutta vasta suodattimien vaihdon jälkeen sai käymään. Vaikuttaisko toi bio buumi, että suodattimet tukkeutuu herkemmin?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: 8030
: 23.09.17 - klo:09:33
Puintiväli 3 loveen. Kelanopeus n.700-800 kier. Molempia seuloja pienemmälle. Itsellä noin 10-15mm auki. Kone 8050 nyykkäri.
Keksintö on 80-luvulta. Jollei ole kellolla niin kaikki pimenee ainakin meillä.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2017
: 20.09.17 - klo:21:21
Tässä laskeskelin... että kun tuo vehnä on nyt kiertänyt sen 14 tuntia (lämmön kanssa) tuolla kuivaajassa eikä vieläkään ole tarpeeksi kuivaa, niin pakko se on puida kaapillinen tästä lähtien aina kun sää antaa myöden, tuolla tahdilla vaatii aika monta kuivaa päivää jo pelkästään saada kaikki pois...
...ehkä pitää harkita sadepäiviä odotellessa varastoonkin puintia, ei vain noin 30+ kosteudella tunnu kovin hyvältä säilyttää muualla kuin pellossa, kun sentään on vielä pystyssä pääosin.
Tämä taisi olla ensimmäinen päivä, kun puin varastoon. On ollut niin kosteaa, että ettei ole viittynyt, homeiden ja muiden ongelmien pelossa. Eli kaapillinen päivässä on menty ja sillainkin on homma edennyt. Kyllä se nyt kaiken järjen mukaan ainakin yhden poutaviikon antaa viikonlopusta alkaen.
Vähän pelkään että jos ilmat lämpiää noihin luvattuihin lukemiin niin sitten homeet innostuu. Vielä en löytänyt lakopaikoista.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2017
: 20.09.17 - klo:21:18
Jaahas, taisin olla hätähousu ja polttelin vain rahojani kuivurin lämpökattilassa savuna ilmaan.  Viljat on viimeistään viikonloppuna siilossa ja silloin alkaa helteet. Itken sitten lämpimän kauden puimurissani rypsiä puiden.
Saatat olla tai et. Nytkin kävin sateen välissä hakemassa kuivattavaa aamuksi. Noiden ennustusten kanssa on yhtä tyhjän kanssa. Voihan kelejä tulla mutta mikään muutama päivä ei oikein riitä.
Tuli tänään just testattua miten vahti toimii. Oli märkää kauraa joka ei poistunutkaan kupeista vaan otti uuden kierroksen. Muutaman kerran elevaattori tukkoon ja kaikki pimeeks.
Mulla renas elevaattorin vahti. Oli kuusiokoloruuvi löysällä akselilla. Toisen kerran oli elevaattorin hihna liian löysällä. Mutta tarkista yläpään kiilahihnatkin.
Ei tunnit nyykkäriä tapa, vaan huollon puute.
Jaakoista aukeaa lämmönvaihtimen harjat hitsauksistaan. Ottaa puhallin kotelon irti niin näkee miltä näyttää.
Sivuja: [1] 2 3 ... 27