Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - tissinkoittaja

Taitaa agrimarketin  pojilla ja tytöillä iskeny paniikki kun tulee sähköpostia ja kirjettä jokatoinen päivä, että ollaan niin suomalaisten tuotteiden kauppiaita ja omaa henkilökuntaaki on informoitu käyttämään suomalaisia tuotteita s kauppaakin on informoitu kuulemma palautteista  näillä meidän jutuilla ollu jonkunlainen vaikutus näköjään. ::)
  
Onko kellään lämpökeskuksessa semosta lataustermostyaattia kattilan ja varaajan välillä ,jämä varm 32, siihen pitäs vaihtaa termostaatti onko kukaan vaihtaanu ja miten vaihdetaan, tiedosta kiitollinen olisin
Yhtenä päivänä soitti joku mies jostain virmasta ja kauppas jätevesijärjestelmää ,se oli sellanen panospuhdistamo muistaakseen .
Oottako minkälaisia systeemejä jo rakennellu ja onko toimineet niinkun on luvattu , paljonko on tullu hintaa niille  ::)
Ois lanotteenlevitin ostossa, mitenkä on noi neumaattiset levittäjät onko tarkka ja toimintavarma kestääkö hyvin näyttäs käytettynä saavan aika edullisesti noita, minkämerkistä ei kannata ostaa pankaa komenttia tulemaan joilla on ollu käytössä,ja saako niihin vielä varaosia.
Metsätalous / puuvarkaat
: 02.02.08 - klo:15:59
Kyllä rosmoille kaikki kelpaa oli yhtenä iltapäivänä navettatöiden aikaan kadommu rankakasalta 1 trktorikuorma rankoja sopivasti navettatöiden aikaan että ei huomattas kulkijaa ,rankakasa oli vähän pihasta syrjemmässä metsän sisässä katelkaapa nyt niitä kasonne ettei kävis samanlailla. >:( >:(
Onkos kellään käytössä semosta kiljotiini leikkurilla olevaa enerkiapuukouraa nisulan tekemää tai vastavaa laitetta ,miten on toimintavarma ja meneekö luvatun paksunen puu poikki,tekeeköhän tommoselaa mitään kysyn vaan laittakaa juttua kehiin
http://www.nisulaforest.com/fi/tuotteet.htm   
tarkotan tuota pienempää mallia mikä noilla on. :o ;D
Minkähän levynen lautaskarhi kulkee 110 heppasella traktorilla ja onko raskaanpivetonen kun vastaava rullakarhi ,ja tuleeko nurmesta kynetty pelto kerta ajolla kylvökuntoon jos siihen kylvetään esimerkiksi timotei heinänsiementä,olis semmonen lautashärveli vähä suunitelmissa hankkia.
Kertokaa kokemuksista, ja kumpi on parempi suora vai hamastettu kiekko
Sivuja: [1]