Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13

Viestit - tissinkoittaja

Taas alkaa kuiluissa pinta kohoamaan, vaikka ajettiin säiliöstä 400 mottia pois. Eräs seinäjokelainen arkkitehti vannoi, että varmaan toimii 400 putkella, ja tuolla korkeus-erolla. Ja v....t. Syksyllä oli paineauto rassaamassa sitä yli 5ke edestä, ja tähän asti taas toimi. Olen tässä miettinyt, että olisikohan jotain pumppua, millä saisi lisää painetta putkeen pudotuskaivosta olemassa. Tai sitten pitää pumpata ulkokautta, ja hommata 50m letkua. Kivasti vaan pudotuskuilunpään luukku visiirin puoleisella seinustalla, joten sitä ei voi kovin kauaa auki pitää. Kyllä v...aa  >:( >:( :'(
Laita sammutettua kalkkia ämpärillinen sinne kaivoon ensin ja siihen kuiluun mistä liete menee pudotuskaivoon lisäät sitä aina välillä rupeaa kaivo nieleen.
Mistä löytyisi lypsykarjatiloja, joissa on pitkä vierihoito vasikoilla?

olen joskus antanu vasikan olla lehmän kanssa pitempää mutta minulla semmoset kokemukset jos vasikka imee emäänsä lehmän utare tyhjenee imetyksen loppuessa lypsykoneella epätasasesti kun vasikka ei ime kaikista nänneistä
Oisko se imupuolen polttoaineletku mikä tulee tankilta siirtopumpulle menny haperoksi ja saa ilmaa sen läpi oli yhessä sampossa semmonen vika ei jaksanu vetää kunolla.
Eikö siihen auttas jos vaihtas puimurimerkkiä :P
Kuinkas raati laskee ?
Tehdäänkö d-arvolla 73 ja rehu loppuu huhtikuussa  vai ootellaanko d-arvoo 67 ja ajellaan omilla rehuilla komeesti koko vuosi  :o ?
Omilla rehuilla menään koko vuosi
Tekeekö noilla nostolaite/runko kiinnitteisillä kaivureilla mitään? Tarkotus olis katella kaivuria Valmetin 6400 koneeseen. Tarttis ojia kaivella, mutta ei viittis kaivuria ostaa. Ketäs noita valmistaa? Esa merkkisen netistä löysin, mut en paljo muuta.... Onko kokemuksia???
Kaivurin hinalla kaivatat ne ojat ja jää vielä rahaakin ne pikkuperseveivarit on kyllä minun mielestä askarteluvehkeitä
Siitähän puutuu vielä se lapinlisä :P
hä? Joka aenu viijjään köyvvellä autoon
Eikä viiä pihatosta ajetaan ne autoon ilman köyttä ainaki meillä :-X
Minulla on nyt nastat kaikissa renkaissa tänätalvena ensimmäistä kertaa ja olen todella yllättynyt niiden toimivuudesta jäätiköllä, ei enää paluuta nastattomiin renkaisiin tie ajossa todella hyvät :D
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Voipula
: 29.12.11 - klo:21:24
Eipä näytä maidontuottajia paljon maidosta maksettava hinta kiinostavan puhutaan vaan että voin hinta nousee
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Voipula
: 26.12.11 - klo:14:20
Mun mielestä tän voipulan pitäs rueta näkyyn kohta maidon tuottajahinnassakin sehän ois nyt korkeinaika alkaa maksaan maidon rasvaosalle parempaa hintaa paappas Ojala siellä kokouksissa vähän paineita sille maidon  rasvaosalle.
Haulikko 8)
Kun taasen yksi ilmeisen ilman jäänyt, käsittämättömällä tavalla kaiken omaan persoonaansa suodattava femakko on älähtänyt, koko peniskateiden "tasa-arvo"-toimittajien lauma heittäytyi rähmällään taivastelemaan rintarauhasen synonyymin käyttöä. Seksuaalista häirintää, on pyrkiä rajoittamaan ja rajaamaan miehisen miehen herkkää rintarauhasesta rupattelua.

http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2011/10/ylen_video_pekkarinen_puhui_ryntaista_2977230.html

Ei p**kele, nyt on aika sanoa reilusti RYNNÄS!
Kyllä on huumorintajuttomaa porukkaa en muuta voi sanoo ilmottautuu minäkin rynnäsporukkaan


Reilusti suomalaisiksi rynnäsmiehiksi ilmoittautuvat seuraavat allekirjoittaneet:

1. Paalaaja
2.
3.
3.
.
.
.
Tissinkoittaja
Miten olisi paras toimia tilanteessa kun lukuisista huomautuksista huolimatta ei meinaa rahoja eräältä tilalta saada. Uuden laskun olen laittanut pari kertaa, toisen kerran ihan henkilökohtaisesti vein sen kouraan mutta ei auta, päin naamaa valehteli silloinkin. Eräpäivähän on ollut vasta 30.4 että aikaa nyt on ollu sen puol vuotta keräillä rahoja kasaan. Laittaako perintätoimisto asialle vai miten olette hoitaneet tällasia juttuja toisen viljelijän kanssa?
Paat ulosottomiehen asialle alkaa tapahtuu heti
Ei oo kokemuksii muutako hökforssin valurautakattilasta kestää isältä poijalle ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 13