Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Isäntärenki

Vapaa sana / Maidontuotanto.
: 06.01.21 - klo:14:23
Kertokaahan  mikä on aiheuttanut sen että maidontuotannon kannattavuus  on heikennyt.    Onko   tuotato yksiköt liian pieniä,  mitä ne pitäisi olla.   Onko  parempina aikoina velkaanuttu.    Onko liikkaa ostorehuja.  Yritetäänkö   liian korkeaa  tuotantoa lehmää kohti.    Vai onko   kulut vain yleensä nousut,  maidon hita pysynyt  samana.  Vai onko  maidontuottajilla    elinkustannukset  liian korkealla, tuloihin nähden.  Tässä muutamia vaihtoehtoja  ,  ongelman aiheuttajaksi.
Vapaa sana / Vesi.
: 13.03.20 - klo:19:21
Nyt kannattaa  täyttää kaikki ne ämpärit, mitä vuosien  varrella  on tullut  haettua erilaisista pippaloista.    Kaupoissa on vielä  ämpäreitä,  kannattaa hankkia lisää.
  Muutaman päivän kuluttua hanasta tulevassa vedessä on korona virusta.  Kyllä hyvä olisi olla  50   ämpärillistä vettä joka talossa.  Hyvä olisi kaikki vesi keittää,myös se vesi mitä käytetään vessassa.   
Vapaa sana / IHMISKAUPPA.
: 10.03.20 - klo:07:31
Nepalilais ravintoloissa  käytetään ihmisiä hyväksi.  Työtä 7/  12 tuntia  ilman lomia ja   joutunut tekemään  velkaa  työpaikastaan,  lisäksi  pienellä palkalla,  tai jopa  ilman palkkaa.    Minä olen syntynyt Suomalaiselle maatilalle  ,    asunut Suomessa,  minulle on käynyt samoin maatilalla.    Minulle  Olisi pitänyt jäärä verojen jälkeen   2600  ekee käteen  kk.  Haatainen työministeri  höpöttää   TV       ssä  , vaatii maahantulijoille  kyseisen palkan.    Mielestäni ensin oman maan  asiat kuntoon.  Ohjelmassa mainittiin että maataloudessa on joitain tapauksia ,  ansiot on jäänyt alemmaksi.  Kyllä olisi nuijalla töitä.
Antti/Jaakko  lajittelijat   niissä oleva   kartiohammasratas   onko loppuun kulunut    niitä ei  ole hetkeen ollut Suomessa   saatavana.  Ei oikein ole minkään pajan    tuotantoon  sopivaa ohjelmaa ja teriä löytyvän.   Löysin pajan joka teki  rattaan ,    kun ohjelma oli tehty   terät hankittu piti ottaa useampi.  Muuten olisi ollut aivan liian  hintava ,  otin useamman  jos  on  ratas kulunut ottakaa yhteyttä yksityisviestillä.  PS  tarkistakaa  koneestanne missä kunnossa ratas on.
Vapaa sana / Yritys myynnit.
: 20.07.19 - klo:06:39
Suomesta myydään yrityksiä tai sen osia jatkuvasti ulkomaisiin omistuksiin.  Eräänä päivänä myös työpaikat siirretään ulkomaille.  Suomessa hinnoitellaan   palkat  liian korkealle.   Uudenkaupungin  autotehtaalla on ymmärretty  maksaa sellaisia palkkoja  jolla voisi jollain aikavälillä saada tuotanto kannattavaksi,  mutta vielä sielläkin  on kustannus ongelmia.  Olisiko  mahdollista että koko OY AB SUOMI   laitettaisiin myyntiin velkoineen.  Olisi mielenkiintoista  nähdä kuka ostaa.
Vapaa sana / Okra.
: 03.07.19 - klo:13:28
Tulkaa käymään   osastolla  kun käytte okrassa.
Kommetteja imupaine lietsosta huollosta  varaosista   uusista käytetyistä . Olisi kiva kuulla.
Kasvintuotanto / DONIT ??????????????
: 17.09.16 - klo:15:33
Miten on ollut Doneja onko kaikki kuormat saanut jäädä ensimmäiselle varastolle.   Onko ajelutettu ympäri maakuntaa tai Suomenmaata??????????????
Koneet, laitteet ja tekniikka / nosto-ovet
: 28.10.15 - klo:13:47
Mistä olette ostaneet nosto-ovet halleihinne laittakaa tietoa tulemaan. Kertokaa kokemuksianne. Kun olette pyytäneet tarjouksen niin missä edullisin hinta ja laatusuhde??????????????
Kun olette vaihtaneet puimuria uuteen muutaman vuoden välein niin minkä verran on  pelkkä väliraha hehtaaria kohti.  Varmaan teillä on  on jokin käsitys siitä kun olette pysyneet samassa merkissä etttei ole muutettu toiseen merkkiin, se on toinen juttu.
Ajatteko ha  vai tuntitaksalla   ja mitä tulee ha hinnaksi????????????  Minkälaisia  tuntimääriä tulee puitua vuodessa?   Paljonko pitää ajaa että kyseisellä hinnalla tulee puimuri maksettua???????????? 
Useammat isännnät on tullut  minulle ihmettelemään  kuivaajan lämpötilan vaihtuvuudesta, paineet samat , ilmanvirtaus sama .  poltin  EI savuuta mutta lämpöä Ei tule. ulkolämpötila on pysynyt samana.  Onko  löpös jokin uusi tekijä joka vaikutta näin  ?    Miettikääpä onko teille käynyt joteski ihmeellisesti, seuratkaa . onko tämä nyt sitä biota.  Kuivausaijathan on nyt normaalit niinkuin oli  ennevanhaan eittei kuiva  hetkessä vaikka on  75 astetta lämpöä silloin kun  saa sen lämmön irti . Minulla on kolme  kuivaajaa  ja ihmetystä riittää,  pankaa kertoen palautetta.
Vapaa sana / Tapaaminen??????????????
: 29.04.12 - klo:15:33
Haluaisitteko oikeasti tavata toisenne, tai moniko haluaisi????????????

Jos halutte niin minä kyllä pystyisn järjestämää majoitusen.  Mutta jos tavattaisiin niin sen jälkeen kettuilu olisi pajon vaikeanpaa ???????????

Kertokaa mielipiteitä tästä.
Vapaa sana / KUNTALIITOKSET
: 10.04.11 - klo:09:50
Kertokaapa miten teidän on käynyt kun on tehty kuntaliitoksia? Onko palvelut parantuneet niinkuin on luvattu? Saako rekentaa vielä asuin alueita, uusia entisten kuntien alueilla.  Hämeenlinna ja Salon  ympäristö. Onko kaikki palvelut vedettu kuntakeskukseen, kun siitymä aika on ohitse ?
Vapaa sana / LOMAT ?
: 11.04.10 - klo:11:39
Missä vietätte lomat tai vapaa-ajat jos teillä sellaisia on ? Käyttekö kylpylöissä vai missä ? Kertokaapa ajatuksianne aiheesta.
Sivuja: [1] 2