Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Isäntärenki

Antti/Jaakko  lajittelijat   niissä oleva   kartiohammasratas   onko loppuun kulunut    niitä ei  ole hetkeen ollut Suomessa   saatavana.  Ei oikein ole minkään pajan    tuotantoon  sopivaa ohjelmaa ja teriä löytyvän.   Löysin pajan joka teki  rattaan ,    kun ohjelma oli tehty   terät hankittu piti ottaa useampi.  Muuten olisi ollut aivan liian  hintava ,  otin useamman  jos  on  ratas kulunut ottakaa yhteyttä yksityisviestillä.  PS  tarkistakaa  koneestanne missä kunnossa ratas on.
Vapaa sana / Yritys myynnit.
: 20.07.19 - klo:06:39
Suomesta myydään yrityksiä tai sen osia jatkuvasti ulkomaisiin omistuksiin.  Eräänä päivänä myös työpaikat siirretään ulkomaille.  Suomessa hinnoitellaan   palkat  liian korkealle.   Uudenkaupungin  autotehtaalla on ymmärretty  maksaa sellaisia palkkoja  jolla voisi jollain aikavälillä saada tuotanto kannattavaksi,  mutta vielä sielläkin  on kustannus ongelmia.  Olisiko  mahdollista että koko OY AB SUOMI   laitettaisiin myyntiin velkoineen.  Olisi mielenkiintoista  nähdä kuka ostaa.
Vapaa sana / Okra.
: 03.07.19 - klo:13:28
Tulkaa käymään   osastolla  kun käytte okrassa.
Kommetteja imupaine lietsosta huollosta  varaosista   uusista käytetyistä . Olisi kiva kuulla.
Kasvintuotanto / DONIT ??????????????
: 17.09.16 - klo:15:33
Miten on ollut Doneja onko kaikki kuormat saanut jäädä ensimmäiselle varastolle.   Onko ajelutettu ympäri maakuntaa tai Suomenmaata??????????????
Koneet, laitteet ja tekniikka / nosto-ovet
: 28.10.15 - klo:13:47
Mistä olette ostaneet nosto-ovet halleihinne laittakaa tietoa tulemaan. Kertokaa kokemuksianne. Kun olette pyytäneet tarjouksen niin missä edullisin hinta ja laatusuhde??????????????
Kun olette vaihtaneet puimuria uuteen muutaman vuoden välein niin minkä verran on  pelkkä väliraha hehtaaria kohti.  Varmaan teillä on  on jokin käsitys siitä kun olette pysyneet samassa merkissä etttei ole muutettu toiseen merkkiin, se on toinen juttu.
Ajatteko ha  vai tuntitaksalla   ja mitä tulee ha hinnaksi????????????  Minkälaisia  tuntimääriä tulee puitua vuodessa?   Paljonko pitää ajaa että kyseisellä hinnalla tulee puimuri maksettua???????????? 
Useammat isännnät on tullut  minulle ihmettelemään  kuivaajan lämpötilan vaihtuvuudesta, paineet samat , ilmanvirtaus sama .  poltin  EI savuuta mutta lämpöä Ei tule. ulkolämpötila on pysynyt samana.  Onko  löpös jokin uusi tekijä joka vaikutta näin  ?    Miettikääpä onko teille käynyt joteski ihmeellisesti, seuratkaa . onko tämä nyt sitä biota.  Kuivausaijathan on nyt normaalit niinkuin oli  ennevanhaan eittei kuiva  hetkessä vaikka on  75 astetta lämpöä silloin kun  saa sen lämmön irti . Minulla on kolme  kuivaajaa  ja ihmetystä riittää,  pankaa kertoen palautetta.
Vapaa sana / Tapaaminen??????????????
: 29.04.12 - klo:15:33
Haluaisitteko oikeasti tavata toisenne, tai moniko haluaisi????????????

Jos halutte niin minä kyllä pystyisn järjestämää majoitusen.  Mutta jos tavattaisiin niin sen jälkeen kettuilu olisi pajon vaikeanpaa ???????????

Kertokaa mielipiteitä tästä.
Vapaa sana / KUNTALIITOKSET
: 10.04.11 - klo:09:50
Kertokaapa miten teidän on käynyt kun on tehty kuntaliitoksia? Onko palvelut parantuneet niinkuin on luvattu? Saako rekentaa vielä asuin alueita, uusia entisten kuntien alueilla.  Hämeenlinna ja Salon  ympäristö. Onko kaikki palvelut vedettu kuntakeskukseen, kun siitymä aika on ohitse ?
Vapaa sana / LOMAT ?
: 11.04.10 - klo:11:39
Missä vietätte lomat tai vapaa-ajat jos teillä sellaisia on ? Käyttekö kylpylöissä vai missä ? Kertokaapa ajatuksianne aiheesta.
Kauanko uskotte että on näin paljon merkkejä ja malleja traktoreista ja puimureista saatavana. Kun maatalouden matalasuhdanne tulee todennäisesti jatkumaan useita vuosia.l
Kasvintuotanto / INTERVENTIO
: 14.01.10 - klo:20:19
Oletteko saaneet myydyksi viljanne interventioon?  Koska saatte viedä? Onko siirto muukan satamaan jo alkanut?
Kasvintuotanto / ohran hinta
: 28.09.09 - klo:20:02
Mitä jos nyt käy niin, että ohran hinta jää tähän 90 ekeen eikä nousekaan kun interventio on tukossa. Vaikka se avattaisiin niin niillä on 4 kk osoittaa paikka mihin viedään mutta jos ei löydy varastotilaa, niin mitä sitten? On olemassa se mahdollisuus että rehuteollisuus ostaa vehnää ohran tilalle se hidastaa ohran kysyntää. Venäjä tarjoaa hyvää vehnää Pietarissa laivaan lastattuna 70 euroa tonni. Onko viljelijöillä haluja rakentaa seuraavan vuoden sadolle taas uudet siilot ?  Onko se ratkaisu viljamarkkinoiden tasaamiseen ? Entä sitten kun ohralta ensi vuonna loppuu interventio suoja?
Sivuja: [1] 2