Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 12

Viestit - Isäntärenki

Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 09.02.21 - klo:17:17
Luulisin että vastaanottajan varastossa, satamassa tai tehtaassa.   Euroopan hinnat mitä ilmoitetaan ne on Rotterramin hinnat.
Vapaa sana / Vs: Maidontuotanto.
: 06.01.21 - klo:15:38
Mikä on  lehmämäärä montako lypsävää,   ettei yleiskulut rasita liikaa  yhtä   lypsävää   kohti.   Tehdäänkö   rehut omalla keräilykalustolla, vai urakoitsijalla.
Vapaa sana / Vs: Maidontuotanto.
: 06.01.21 - klo:15:04
Miten ne tuet on  eri alueilla,  eikö  olosuhteet ole  erilaiset.
Vapaa sana / Maidontuotanto.
: 06.01.21 - klo:14:23
Kertokaahan  mikä on aiheuttanut sen että maidontuotannon kannattavuus  on heikennyt.    Onko   tuotato yksiköt liian pieniä,  mitä ne pitäisi olla.   Onko  parempina aikoina velkaanuttu.    Onko liikkaa ostorehuja.  Yritetäänkö   liian korkeaa  tuotantoa lehmää kohti.    Vai onko   kulut vain yleensä nousut,  maidon hita pysynyt  samana.  Vai onko  maidontuottajilla    elinkustannukset  liian korkealla, tuloihin nähden.  Tässä muutamia vaihtoehtoja  ,  ongelman aiheuttajaksi.
Kumipitumi huopa  kiinnitetään  petoniin ja pytyn seinään   , veden meno pyttyyn  vaikeutuu. Pystytukien ja  siilopellien väliin kannatta kaataa  tegtyylilliä eli auton  ruosteen estoa  lämmitettynä.
Siilojen  merkillä ei isoja eroja, kaikissa  sama vika katon räystäät liian lyhyet tiputtaa   petonin reunalle .   Jäätyy syksyllä , betoni alkaa murentua    Vaatikaa pidemmät kattopeltit ja paremmat jengan suojaputket, jos ei ole allepurkavasiilo.
C  6     riittää 150 ha saakka   niitä on saatavilla   kohtu  hintaan,   tarjontaakin  on sopivasti.
Lommo putkessa aiheuttaa    heiton  ruuvilla  ja toppaa,  vilja on laakeri.
Laakeri mennyt alapäästä,   ottaa kiinni  putkeen   siellä voi olla  myös jokin tartunta,  jos tyhjänä   toppaa.    Hakkaa pitää meteliä jos on lommo lommo pitää oikaista.
Vapaa sana / Vesi.
: 13.03.20 - klo:19:21
Nyt kannattaa  täyttää kaikki ne ämpärit, mitä vuosien  varrella  on tullut  haettua erilaisista pippaloista.    Kaupoissa on vielä  ämpäreitä,  kannattaa hankkia lisää.
  Muutaman päivän kuluttua hanasta tulevassa vedessä on korona virusta.  Kyllä hyvä olisi olla  50   ämpärillistä vettä joka talossa.  Hyvä olisi kaikki vesi keittää,myös se vesi mitä käytetään vessassa.   
Vapaa sana / IHMISKAUPPA.
: 10.03.20 - klo:07:31
Nepalilais ravintoloissa  käytetään ihmisiä hyväksi.  Työtä 7/  12 tuntia  ilman lomia ja   joutunut tekemään  velkaa  työpaikastaan,  lisäksi  pienellä palkalla,  tai jopa  ilman palkkaa.    Minä olen syntynyt Suomalaiselle maatilalle  ,    asunut Suomessa,  minulle on käynyt samoin maatilalla.    Minulle  Olisi pitänyt jäärä verojen jälkeen   2600  ekee käteen  kk.  Haatainen työministeri  höpöttää   TV       ssä  , vaatii maahantulijoille  kyseisen palkan.    Mielestäni ensin oman maan  asiat kuntoon.  Ohjelmassa mainittiin että maataloudessa on joitain tapauksia ,  ansiot on jäänyt alemmaksi.  Kyllä olisi nuijalla töitä.
Se pitää olla väljä niinkuin betoni myllyssä on, mutta tuohon ei käynyt niin väljä, sen äänen vuoksi kun ne on sisätiloissa.
Petkus en tie onko siinä  minkälainen ratas siinä on ,   kun triörissä on raakavalu   kehä   niin kaksi metallia  voisi olla ongelmallinen. 
Se on sama kuin Jaakko  ,    meni  Jaakko tuotteen kaupassa  Antille.  Teki jonkin aikaa   sen jälkeen.  Horsma     oli ennen niitä .  Taitaa olla siinäkin sama  nailon ratas.
Antti/Jaakko  lajittelijat   niissä oleva   kartiohammasratas   onko loppuun kulunut    niitä ei  ole hetkeen ollut Suomessa   saatavana.  Ei oikein ole minkään pajan    tuotantoon  sopivaa ohjelmaa ja teriä löytyvän.   Löysin pajan joka teki  rattaan ,    kun ohjelma oli tehty   terät hankittu piti ottaa useampi.  Muuten olisi ollut aivan liian  hintava ,  otin useamman  jos  on  ratas kulunut ottakaa yhteyttä yksityisviestillä.  PS  tarkistakaa  koneestanne missä kunnossa ratas on.
Sivuja: [1] 2 3 ... 12