Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 12

Viestit - Isäntärenki

C  6     riittää 150 ha saakka   niitä on saatavilla   kohtu  hintaan,   tarjontaakin  on sopivasti.
Lommo putkessa aiheuttaa    heiton  ruuvilla  ja toppaa,  vilja on laakeri.
Laakeri mennyt alapäästä,   ottaa kiinni  putkeen   siellä voi olla  myös jokin tartunta,  jos tyhjänä   toppaa.    Hakkaa pitää meteliä jos on lommo lommo pitää oikaista.
Vapaa sana / Vesi.
: 13.03.20 - klo:19:21
Nyt kannattaa  täyttää kaikki ne ämpärit, mitä vuosien  varrella  on tullut  haettua erilaisista pippaloista.    Kaupoissa on vielä  ämpäreitä,  kannattaa hankkia lisää.
  Muutaman päivän kuluttua hanasta tulevassa vedessä on korona virusta.  Kyllä hyvä olisi olla  50   ämpärillistä vettä joka talossa.  Hyvä olisi kaikki vesi keittää,myös se vesi mitä käytetään vessassa.   
Vapaa sana / IHMISKAUPPA.
: 10.03.20 - klo:07:31
Nepalilais ravintoloissa  käytetään ihmisiä hyväksi.  Työtä 7/  12 tuntia  ilman lomia ja   joutunut tekemään  velkaa  työpaikastaan,  lisäksi  pienellä palkalla,  tai jopa  ilman palkkaa.    Minä olen syntynyt Suomalaiselle maatilalle  ,    asunut Suomessa,  minulle on käynyt samoin maatilalla.    Minulle  Olisi pitänyt jäärä verojen jälkeen   2600  ekee käteen  kk.  Haatainen työministeri  höpöttää   TV       ssä  , vaatii maahantulijoille  kyseisen palkan.    Mielestäni ensin oman maan  asiat kuntoon.  Ohjelmassa mainittiin että maataloudessa on joitain tapauksia ,  ansiot on jäänyt alemmaksi.  Kyllä olisi nuijalla töitä.
Se pitää olla väljä niinkuin betoni myllyssä on, mutta tuohon ei käynyt niin väljä, sen äänen vuoksi kun ne on sisätiloissa.
Petkus en tie onko siinä  minkälainen ratas siinä on ,   kun triörissä on raakavalu   kehä   niin kaksi metallia  voisi olla ongelmallinen. 
Se on sama kuin Jaakko  ,    meni  Jaakko tuotteen kaupassa  Antille.  Teki jonkin aikaa   sen jälkeen.  Horsma     oli ennen niitä .  Taitaa olla siinäkin sama  nailon ratas.
Antti/Jaakko  lajittelijat   niissä oleva   kartiohammasratas   onko loppuun kulunut    niitä ei  ole hetkeen ollut Suomessa   saatavana.  Ei oikein ole minkään pajan    tuotantoon  sopivaa ohjelmaa ja teriä löytyvän.   Löysin pajan joka teki  rattaan ,    kun ohjelma oli tehty   terät hankittu piti ottaa useampi.  Muuten olisi ollut aivan liian  hintava ,  otin useamman  jos  on  ratas kulunut ottakaa yhteyttä yksityisviestillä.  PS  tarkistakaa  koneestanne missä kunnossa ratas on.
Kyllä   Arskalla   on   vahvempia kulmia   minulla  on  myös  rosteri putkista    viljaputket määrämittaisina.   Vettä vuotavat jatkokset    pois,  toimii pienemmilläkin kaadoilla.
Kasvintuotanto / Vs: Vehnät pois kaurasta
: 10.10.19 - klo:21:44
Triööri ottaa   vehnän pois  mutta jos pitää  saada kaikki vehnät pois,  tarvitaan ainakin  2 erikokoista  manttelia .
myös säätö pitää olla oikein, jos ei takanippaa ole rasvattu niin    pyörien keskiöt kuluu   onko hiertänyt rautaa siitä tietää
Uutta seulaa   on saatavissa  ,  levyt on 1   kertaa     *2    metriä   tulee euroopasta       ja Suomalaisia   harjoja löytyy kyllä kun on vain malli.
Kyllä  valurauta kestää.    Tekee rosterista  viljaputket,  6  mm langasta päät niin kestää  ympärivuotista käyttöä.   Olen toimittanut niitä,  kellä on jokin jatkuva käyttö.
Onnistuu   minulla on sellainen jatkuvassa käytössä,  hyvä kuivaaja rypsin kuivaukseen.   Heiluri syöttö.
Sivuja: [1] 2 3 ... 12