Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 11

Viestit - Isäntärenki

Se pitää olla väljä niinkuin betoni myllyssä on, mutta tuohon ei käynyt niin väljä, sen äänen vuoksi kun ne on sisätiloissa.
Petkus en tie onko siinä  minkälainen ratas siinä on ,   kun triörissä on raakavalu   kehä   niin kaksi metallia  voisi olla ongelmallinen. 
Se on sama kuin Jaakko  ,    meni  Jaakko tuotteen kaupassa  Antille.  Teki jonkin aikaa   sen jälkeen.  Horsma     oli ennen niitä .  Taitaa olla siinäkin sama  nailon ratas.
Antti/Jaakko  lajittelijat   niissä oleva   kartiohammasratas   onko loppuun kulunut    niitä ei  ole hetkeen ollut Suomessa   saatavana.  Ei oikein ole minkään pajan    tuotantoon  sopivaa ohjelmaa ja teriä löytyvän.   Löysin pajan joka teki  rattaan ,    kun ohjelma oli tehty   terät hankittu piti ottaa useampi.  Muuten olisi ollut aivan liian  hintava ,  otin useamman  jos  on  ratas kulunut ottakaa yhteyttä yksityisviestillä.  PS  tarkistakaa  koneestanne missä kunnossa ratas on.
Kyllä   Arskalla   on   vahvempia kulmia   minulla  on  myös  rosteri putkista    viljaputket määrämittaisina.   Vettä vuotavat jatkokset    pois,  toimii pienemmilläkin kaadoilla.
Kasvintuotanto / Vs: Vehnät pois kaurasta
: 10.10.19 - klo:21:44
Triööri ottaa   vehnän pois  mutta jos pitää  saada kaikki vehnät pois,  tarvitaan ainakin  2 erikokoista  manttelia .
myös säätö pitää olla oikein, jos ei takanippaa ole rasvattu niin    pyörien keskiöt kuluu   onko hiertänyt rautaa siitä tietää
Uutta seulaa   on saatavissa  ,  levyt on 1   kertaa     *2    metriä   tulee euroopasta       ja Suomalaisia   harjoja löytyy kyllä kun on vain malli.
Kyllä  valurauta kestää.    Tekee rosterista  viljaputket,  6  mm langasta päät niin kestää  ympärivuotista käyttöä.   Olen toimittanut niitä,  kellä on jokin jatkuva käyttö.
Onnistuu   minulla on sellainen jatkuvassa käytössä,  hyvä kuivaaja rypsin kuivaukseen.   Heiluri syöttö.
Siteet pitää  tilata sitten erikseen  jos   on valu/   valu   tai pelti seuraavana eri   side       sitten  supistus  150/      160  niitäkin pitää  tilata   
Arskalta,   
Kyllä saa valurautaisena   15 ja   45   astetta   vahvempana metallia myös.     Mutta on hintavempia.
Vapaa sana / Yritys myynnit.
: 20.07.19 - klo:06:39
Suomesta myydään yrityksiä tai sen osia jatkuvasti ulkomaisiin omistuksiin.  Eräänä päivänä myös työpaikat siirretään ulkomaille.  Suomessa hinnoitellaan   palkat  liian korkealle.   Uudenkaupungin  autotehtaalla on ymmärretty  maksaa sellaisia palkkoja  jolla voisi jollain aikavälillä saada tuotanto kannattavaksi,  mutta vielä sielläkin  on kustannus ongelmia.  Olisiko  mahdollista että koko OY AB SUOMI   laitettaisiin myyntiin velkoineen.  Olisi mielenkiintoista  nähdä kuka ostaa.
Vapaa sana / Vs: Okra.
: 05.07.19 - klo:09:58
Huonosti on agrolaisia näkynyt
Sivuja: [1] 2 3 ... 11