Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Traktorimies

Ostetaan TUME KL2000 kylvölannoittimen heinänsiemenlaite, tai koko kone varaosiksi, PISTÄKÄÄ YV JOS LÖYTYY
Kasvintuotanto / Kerääjäkasvi
: 04.03.15 - klo:14:00
mita meinaatte kerääjäkasviski viljan alle laittaa, jos haluaa hyödyntää tämän 100€ per hehtaari lisä tuen. paljonko kylvömäärä ja mitkä hyviä lajikkeita ettei kasva liian pitkäksi.
Tuuminnan alla vaihtaa renkaat tuohon caseen (jx90u). tuossa alla olevat lähes uudenveroiset goodyearin vyörenkaat eivät miellytä, koska eivät ilmeisesti ole aivan pyöreät, Vaihtoehtoina ovat tällä hetkellä BKT agrimax, firestone , Mitas ja cultor. Hinnoiltaan suunnilleen samoissa, mutta firestone hiukan muita kalliimpi, Koneessa on ek ja firestonella ainakin tarjota eteen ns loadmax kantavampi vaihtoehto. Koot ovat 13,6-24 ja 16,9-34

millaisia kokemuksia täällä on näistä renkaista
Eho kasvinsuojeluruiskun täyttö omalla imulaitteella on käynyt todella hitaaksi, mistä pitäsi alkaa etsiä vikaa  :)
Kuinkas lämpöisenä muilla käy peräöljyt tuollaisessa casessa tai vastaavassa nh:ssa( tl90 tl100 ). Tuossa omassa lähempänä 80 astetta pitemmän maantiellä ajon jälkeen, liekkö vielä liian lämmin?

Kasvintuotanto / ALLY class rusketti
: 23.06.13 - klo:11:33
Onko kukaan muu tehnyt samaa huomiota. Ruiskutin viikolla kyseistä ainetta ohralle ja nyt kasvusto on vähintäänkin oudon näköinen, ruskeita laikkuja melko runsaastikin lehdissä yms. Ohjeessahan puhutaan että voi aiheuttaa laikkuja mutta itse en ole kyllä minkään muun aineen kohdalla tällästä nähnyt. Meneekähän tuo ohi ?
Ja käyttömäärä oli 40g hehtaarille eikä mitään muuta ainetta lisätty, ei kiinnikettä....
Eli tuollainen kone on nyt sitte tullu entisen fiatin ( 80-90 turbo) tilalle.

Vetoja ei kyllä löydy samalla tapaa kuin tuossa fiatissa joka oli turbotettu Marjakankaan myymällä sarjalla. Mahtaa olla pienempi turbo ?

Käänsin tuosta syöttöä 3/4 kierroksen, mutta sittenkään ei ole väännöltään fiatin luokkaa...

kone on ajettu 930h ja ollut edellisellä omistajalla hyvin kevysellä käytöllä, mahtaisiko johtua yksinkertaisesti siitä että kone on " tukossa "

muuten kone tuntuu miellytävältä kiitos hydraulisen suunnanvaihdon ja pikavaihteen
Oletteko asentaneet mp liftin myymää vaimennin sarjaa ismen kuormaajiin, olisi aika paljon halvempi kuin ismen oma sarja jokan on vastaavanlaisella systeemillä tehty. Nyt kun kuormaaja isme 120 on kiinni uudemmassa koneessa (case jx90u) alkaa tekemään mieli vaimenninta.
Olisi vähän tuollainen traktori kiikarissa
millaisia kokemuksia täällä on kyseisestä koneesta, koneista.
Tekniikkahan on tuttua fiat perua, se ei yllätä

kyseinen yksilö on hydr suunnanvaihdolla.
Onko hytti miten lämmin talvella, miten huurre poistuu yms.
etupään lukkohan noissa on hammaslukko, mutta ei taida olla enää se automaattinen joka oli fiatin 90 sarjassa yms
Olisi tarkoitus hommata pienehkoöedullinen puimuri pienille vuotuisille puintialoille.

katsellut lähinnä fahrin 600 ja 66 malleja.
käsittääkseni aika lujan peruspuimurin maineessa ja pui puhtaan tavaran

millasia kokemuksia on johndeerestä esim malli 925 tuollainen olisi tarjolla.

kommentit molemmista tervetulleita


sampot eivät tule kysymykseen....
Meinaa nuo jarrut äännellä kovemmissa jarrutuksissa ja varsinkin isomman kärrykuorman kanssa. Tällä kertaa öljynä on mobil 426 märkäjarruöljy. Mistähän tuo ääni johtuu kun jarrut kuitenkin pitävät ihan hyvin, pitäisikö tehdä jotain vai jatkaa surutta ajamista.Koneella ei ole ajettu ku alle 5000h.
Tuli hommattu tuollainen kylvölannoitin omille pienille kylvöaloille ,kun sattui sopivasti siisti kone kohdalle. Onko kokemuksia kuinka hyvin kone peittää siemenet kun ei ole mitään varpajyrää eikä jyräpyöriä. Eli vaatiiko välttämättä jyrayksen kylvön päälle. Ei ole ennen tullut kylvettyä koneella jossa ei ole jyräpyöriä
Mikä mahtaisi olla käypäinen vuokrahinta 4 siipisille kääntöauroille. Nykyään ei taida missään enää olla koneiden vuokra hintoja niinku enne oli peltopirkan kalenterissa.
Onko kokemusta tuollaisista, alkoi tekemään mieli automaatti auroja, vai etsiäkkö suosiolla lehtijousella olevat kvernet...
Kasvintuotanto / Härkäpavulle
: 20.06.11 - klo:14:18
Mikä sopii rikka aineeksi härkäpapu kaura seokselle kun papu on jo tietysti reilusti kasvanutta ?????
Sivuja: [1] 2