Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Noneman

Onkos hyviä ideoita miten saa tommosen ulkopuolelta puhtaaksi?

Ilmalla olen yrittänyt mutta siinä on kone ja hihnat edessä eikä viittis ruveta irrottamaan.
On jo edellisen omistajan jäljiltä et on kunnolla kovettunu. Painepesuri taitaa olla liian järeä tohon hommaan eikä silläkään pääse joka paikkaan.
Oliskohan jollain ihan oikeita käyttökokemuksia tommosista. Kuulopuheita on ollut paljon luettavissa mutta jos joku uskaltaisi jo kertoa jotain konkreettista noiden ominaisuuksista. Miten toimiin kevyillä mailla? Toimiiko pahnassa  paremmin kuin sk-vannas. Laakerien kestävyys? Yhden tapin kiinnitys. Kestääkö kääntämisen niin kuin sk-vannas? Tämän suuntaisia kysymyksiä tulee mieleen. En ole viellä täydellistä konetta nähnyt ja uskon että ei sellaista tulekaan mutta ei ole täydellisiä viljelijöitäkään. Ainakaan montaa..
91 vm. maxxum hydrauliikka pitää kovaa korinaa ja on tehoton. Kaikki toimii mutta hitaasti . En usko että pumpussa on vikaa koska hetkittäin varsinkin lämpimällä toimii normaalisti. Jollakin tavalla paineistaa hydraililohkoja eli vipu on jäyheä vaikka lohkossa ei ole mitään kiinni. Paineen vaihtelu kuten ratin kääntäminen ja kierrosten alentuminen moottorijarrutuksessa aiheuttaa vaihteiston vikatilan. Jossain on puhuttu prioriteeti venttiilistä ja takaiskuventiilistä.

Onko ideoita mitä aloittaa vian etsintä.
Onko jollain kokemuksia tai korjaus ideoita.

Kyseisessä koneessa hihnat luistaa aina kun käynnistää ja kun kierrokset menee yli 2000. Jos pitää ajovaloja 20min päällä hihna alkaa huutaa. Yritetty kiristää niin paljon kun kehtaa.  Akut ei pitäisi olla loppu ja starttaa hyvin. Laturi on uusi marmoritiskiltä. Hihnat on case alkuperäisiä kun pitäisi olla parempia.  Kone on perkins 1004-4t joka kiertää 2700rpm normaalisti. Laturi on liitoksissa ulosoton automatiikkaan ja ulosotto toimii joten en epäile laturi vikaa.

On ollut noilla ominaisuuksilla 5v ruiskun edessä ja toimii muuten todella hyvin kunhan ei yritä tehdä töitä pimeällä.
Oisko jollain horsma lajittelijan käyttöohjetta jäljillä?
Onko tietoa mistä nykyään saa tämmöseen seuloja?
Sivuja: [1]