Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - Luteikko

No mitkä on raadin ajatukset maatalouslinjauksista? Korjuuvelvoite, luomu, aktiiviviljelijä, hiilensidonta, ympäristöystävällisyys ja kilpailuasema mainittu 😁
Mistä saa halvimmalla auroihin varaosia? Ulko- tai kotimaisia kauppoja...

Edit: Ompa kaiken näköistä vaon avarrinta ja viilunhalkaisijaa sekä eco-vannasta. Onko joku näitä kokeillut onko muuta iloa kuin vetovastuksen kasvu?
Kyllä maajulli on tyhmä jos kokkaretta äänestää...

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.209936
Mitäs mieltä raati on presidentistä? Meinaatteko äänestää herraa vai jotakuta muuta?

Ensin ajattelin äänestää Niinistöä. Sitten ajattelin, että äänestän ekalla kierroksella jotakuta muuta kun ei se Niinistö niin pyhimys ole kuin lehdistö väittää ja eipä siitä ole mieleen jäänyt kuin se niiden koira ja bussipysäkkipojan polkupyörä.  Toisella kierroksella sitten Niinistöä jos sellaista edes tulee.

Nyt en herraa äänestä millään kierroksella. Ensin puuttuu puoluepolitiikkaan mikä ei hänelle kuulu. Ei sekään vielä mitään mutta tuo uskomaton lässytys aktiivisesta katumisesta yms. oli liikaa. Mitenkä asiakirja väärentäjä Katainen tai pahoinpitelijäryöstäjäkännikuski Vapaavuori on katunut aktiivisesti? Olisi Niinistö vaan pitänyt suunsa kiinni niin olisi saanut yhden äänen enemmän. No eipä mun äänellä ole merkitystä mutta kumminkin.

Ja mielestäni oli aika pehmeää jättäytyä Porissa pois ehdokastentistä ja sitten vastailla  ennakkotarkastettuihin kysymyksiin koko seuraava päivä.

Nyt sitten en tiedä ketä äänestäis. Joka tapauksessa se tulee olemaan rotesti ääni, kun ei tolla presidentillä muutenkaan mitään virkaa ole. (paitsi esitellä lemmikkejään)

Miten nuo tukioikeudet menee nykyään, kun olisi lohko tarjolla mikä on vuokralla. Niin voiko siinä käydä niin , että ne tukioikeudet jää vuokralaiselle?
Vapaa sana / Kukas kykypuolueesta
: 28.06.17 - klo:21:38
Pääsee harrastamaan aktiivista katumista?

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706282200233261_pi.shtml

Onko joku löytänyt oikeasti hyvää lasinpesuainetta. Siis sitä sisäpuolella käytettävää. Jotenkin lasien pesu on ärsyttävää hommaa ja varsinkin silloin kun sen joutuu tekemään toistakymmentä kertaa, että saa viirut ja sumeuden pois. Kaikki vaahdot yms. mitä olen kokeillut jättää lasit harmaiksi, lupauksista huolimatta. Vaatii joko järjetöntä hinkkausta tai tärpättiä, että saa kirkkaiksi 😆
Vapaa sana / kuinka mahtaa käydä?
: 17.06.17 - klo:14:11
Persujen kannatuksen. Jakaantuunko persujen ja tämän perustettavan puolueen kannatus? Virheet varmaan nousee, kepu laskee ja kokoomusta äänestää aina se sama porukka. Demareista en oikeen osaa sanoa. Aika huonolta demareiden kannatus näyttää kun hallituksen toimia katsoo. Luulisi että kannatus olisi 25% mutta ei ole.
Valinta on ainakin virheille vaikea. Hengittääkö vai syödäkkö nuo pakokaasut. Tai no, virheet kieltää koko maatalouden, niin ei tarvitse tuollaisia miettiä.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/523587-suomi-farmarilta-kaanteentekeva-keksinto-pakokaasu-vauhdittaa-viljan-kasvua#.WSccar6TOBo.facebook
Sopiiko sellaisille vantelle joissa nyt 18.4 renkaat 16.9 renkaat? Kaipa se on vanteesta kiinni mutta mistä sen selvittää...
Kasvintuotanto / Ylikalkitus
: 03.04.17 - klo:13:38
Nordkalkin myyjä väitti ettei voi ylikalkita. Jää kuulemma vain sinne varastoon. Eikös tuo nyt ole täysin puppupuhetta?
Tuli tuosta toisesta topiikista mieleen kysyä kuivurin säädöistä.

Mikä on oikea ilmamäärä? Ja voisiko tuota ilmamäärää säätää jotenkin paine-eroilla tai jollain? Mikä olisi taloudellisin ilmamäärä?

Mikä on taloudellisin sisäänpuhalluslämpö?

Mikä kierto-aika

Ja muitakin säätöjä saa tyhmälle selventää 😀
Seisoo tuossa maastullissa, että MTK toivoo tukien kohdistuvan enemmän aktiivisille viljelijöille. Miten MTK määrittelee aktiivisen maanviljelijän? Kaipa jollain tästä on ihan tietoa eikä vain toiveita 😁
Tuli tänään 14.12.2015 tukipäätös.

Onko muille tullut yli vuoden vanhoja päätöksiä ja miksi sellainen nyt tuli?
Sivuja: [1] 2 3 4