Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - psymbiote

Tässä on nyt vanha mepu temppuilut syksyn aikana muutaman kerran. Jossain vaiheessa kuivausta syöttölaitehäiriö päälle. Elevaattori ja uuni sammuu, ja puhallin jää päälle. Varokkeen nollaus ja taas kuivaus jatkuu normaalisti. Välissä kuivaaja saattaa pyöriä kymmeniä tunteja ilman häiriöitä. Vähän on varmaan hankala sähkömiehenkään löytää vikaa. TÄmä on siis kiinteästi sisälle asennettu, eikä pyörillä oleva.

Sähkömoottorin vaihto, ja toivoa parasta?
Fiiatin sähköissä jotain häikkää, lämmityslaite ei lähde pyörimään, ennenkuin laittaa valot päälle. Myös kello menee nollille, kun traktorin sammuttaa. Ainakin kopin sulakkeet ehjiä. Mistä pitäis lähtee etsimään vikaa?
Metsätalous / fsc sertifiointi
: 30.09.16 - klo:21:10
Kovasti nyt tuollaista tyrkytetään UPM toimesta, jonka kanssa on tällä hetkellä kumppanuussopimus. Harvennuksia on so*****, ja tuon sertifikaatin saisi tähänkin kauppaan mukaan, joka toisi muutamita kiloeuroja lisää tähänkin kauppaan. Lupasivat reippaan euron kuutiolle lisää hintaa. Antaako tällä sertillä pikkusormen greenpeacelle, ja wwf:lle? Onko joku liittynyt?, kokemuksia?
Tuossa on iät ja ajat ollut naapurin kanssa yhteiskäytössä vanha riihi (suullisella sopimuksella), jota naapuri ei ole tarvinnut enää 15 vuoteen, lopetti tuolloin maatalouhommat. Nyt huomasin, että riihen katto on osittain romahtanut ja vaatis pikaista korjausta. Ilmoitus naapurille, mutta hänpä ei halunnut osallistua korjauskuluihin millään tavalla, koska rakennus on nykyään täysin minun käytössä. Asiasta mielenkiintoisen tekee sen, että rakennus on naapurin tontilla, ja ovatpa jopa menneet testamenttaamaan kaiken kiinteän ominaisuuden sukulaispojalleen (minäkin sisaruksineni olisin ollut perimisjonossa, mutta ohitettiin tylysti). Tämä sukulaispoika tuskin tulee tänne markille muuttamaan, mutta saattaapa myydä koko roskan eteenpäin.. Mitään vakuuksia ei siis ole, että rakennus jää minun käyttöön, kun naapurista aika jättää, ja tuohon tuskin menee montaa vuotta. Mullakin olis kyllä jotain käyttöä riihelle vielä, monta konetta sinne suojaan mahtuu.. Mutta alanko tekemään nöyränä kattoa, vai annanko mädäntyä riihen siihen paikkaan, ja alan tehdä itselle uutta konesuojaa?
Sivuja: [1]