Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 303

Viestit - milkboi

Koronnousulla pelotellaan, että saadaan korkosuojauksia myytyä velallisille. No onhan tuo 12 kk tietysti muutamassa kuukaudessa jonkun sadasosan noussut eli pientä loivaa ylämäkeä. Ei ole tällä hetkellä selkeää merkkiä reippaalle koronnousulle tälle eikä ensi vuodellekaan näköpiirissä. Toki navetan maksussa menee hiukan pidempään, joten siltä osin maltillinen velkaantuminen ja velan takaisinmaksu ovat parasta korkosuojausta.
Ja danske ja nordea tekee viiden vuoden kiinteitä soppareita alle kahden prosentin korolla.
Vapaa sana / Vs: Pikkuusen pukkaa hikiä
: 30.07.18 - klo:15:28
Näkyy olevan päivälleen 10 vuotta Unton edellisestä viestistä. Liekö sattumaa?

...kymmenen vuoden "kakku"  ?

Eiku justihi toisinpäin, oon ollu vapaalla viimmeeset 10 vuatta tästä instituutiosta. Täälon aika monta jolla taitaa olla elinkautinen.
Pelättiin pahinta joskus UNTON kohalla,mutta hatun noston arvoinen suoritus.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712312200637710_ul.shtml

Putinin puhehan oli hyä, toisin kuin Sipin. Sipi laski pelkkää luikuria.
Lopuksi Putin kehotti kaikkia puhumaan rakkauden kieltä ja välittämään toinen toistaan, antamaan virheet anteeksi, halaamaan ja huomioimaan läheiset.KOSKA Pjutin ja lähipiiri on kupannut kansan varat,Sepedeus .
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2017
: 17.05.17 - klo:21:37
Aika hiljaista on viellä Savossa, muutama lietevaunu liikenteessä oma mukaanlukien.  Tänään tuli vähät kevätkynnöt valmiiksi, loppuviikosta voisi lannoitella nurmia. Siis niitä joista on lumet sulaneet, ainoastaan edullisimmat lohkot täysin lumettomia. Routaa ei onneksi ole, eli pellot kuivaisi tosi nopeasti kunhan aurinko paistaisi. :(

Joo, majoreilla hommat säilyy...

Turbo-Intercoolerilla jyvää maahan,7610 ja 5610 kusikaivon kimpussa,Aina ihmetelly miten ilman Fordeja olis tää maailma pärjänny???
Missäs känän simulta.Aivan järkytyin kuvasta.
Valion hallintoneuvostossa on kiva olla. Ei mitään vastuuta mistään.Laaksosen tumpeloinnit siunattiin muutamaa haja ääntä lukuunottamatta.Äijä laskettiin vapaalle molottamaan valion asioista. Kivat lounaat ja kahvit. Riittää,kun osaa laittaa kilometrit ja tunnit korvauslappuihin.Väliin käydään hiukan ulkomaillakin,niinkuin se jotenkin kasvattaisi osaamista,rivituottajan pussilla. TM:n matkatoimistostakin saisi aika pitkän jutun,vaikken olekaan hallinnossa. Kokouskorvaukset ovat yli valion tason.  Mulla vaan alkaa kuppi kiehua tästä perseilystä.   Sakot ja vahingonkorvaukset 80 keuroo taas pois tulevasta.
Vapaa sana / Vs: Mopomies... Got talent?
: 20.03.17 - klo:17:49
Löytyykö sitä? Lisäksi tietysti ulkonäköä sekä kielitaitoa ynnä muuta. Taksin ajamisen saisi jättää tusina-taneleille. - Mielellämme lähettäisimme Mopomiehemme multapölyistä maailmalle.

Juha jätti peltonsa ja... http://yle.fi/uutiset/3-9495241

Veeti on valitettavasti laskettava jutun ulkopuolelle, kielitaitoa ja talenttia ei löytyne... ulkonäönkin tiedämme. - Tai ehkä, yhdennäköisyys erääseen näyttelijään on huomattava.
Jättikohän Vuoriselle?
Selevä mtk:n salaliitto kohta Veetu huutaa.
Vapaa sana / Vs: Taas pelittää
: 20.03.17 - klo:17:33
Suomen suurin,joskus,viljanviljelijäkin kriisiytyi ,kun hommasi lehmiä.
Vapaa sana / Vs: Ihan omin sanoin.
: 20.03.17 - klo:17:31
Tai edes mitään muutakaan yritystoimintaa, siis "yrittäjyyttä" joksi c-alueen tissinkoittajat itseään harhaanjohtavasti kutsuvat.

Monellako kioskinpitäjällä ta muun sektorin pienyrittäjällä valtion puolesta lomittaja, vaikka monelle työtunnit menevät reippaasti yli "yrittäjien".

Monessako muussa toiminnassa, vaikka ammatillisia tai toiminnallisia edellytyksiä ei olisi, hakataan päätä seinään, valtion avustuksella

Monessako yritystoiminnassa maailmanpoliittisista muutoksista muuttuneita edellytyksiä olisi härskisti laitettu muiden maksettavaksi

Se mitä yritystoiminnassa pidetään markkinataloutena, jumalan valittu kansa olettaa muiden senkin kustantavan

Monenko yrityksen toimialalla maksetaan yhtäaikaa, kriisitukea, tuotannon leikkaustukea ja tuetaan valtavilla summilla toimialan laajentamista.
Mutta,,,sen nakkiputkankin myytävät tulee ,kaupanhyllystäkö?
Kloorilla se häviää kusenhaju uimahallissakin.TTip olisi mahdollistanut tämänkin kusetuksen.
mitä mieltä on esimerkiksi eemeli, käviskö laatuun että suurin osa kaupasta myytävästä maidosta olisi myrkyllistä.

onko taustalla ahneutta, mulle mulle mulle mulle asennetta, härskiäkin härskimpää kokoomusaatetta ja käsien työntämistä  työntämistä  toisten taskuun :) ;) :D ;D


https://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/perunapussilliset-t%C3%A4ynn%C3%A4-myrkyllisi%C3%A4-perunoita-suututtivat-johtavan-ylihoitajan-1.2196022

Maito on myrkyllistä: kukaan maidonjuoja ei ole selvinnyt täältä hengissä, on kuolla kupsahtanut ennemmin tai myöhemmin.
Kaljankittaajat yleensä ensimmäisinä.
Vapaa sana / Vs: Sipi tänään
: 20.03.17 - klo:17:17
Biotalous pitää Suomen asuttuna.

Uusi tizinkootto on keksitty tundralle. Miksi biotaloustehtaita syntyy vain tudralle. No kun lestaadiolaiset näin päätti. Lestadiolaisuudesta on muodostunut uusi vapaamuurareiden kerho. 😁😀
Veetiltä tarttunut tundramantra.Mistä alkaa tundra?
Yle Puheella mittailevat mistä laittavat maan poikki. Aiheena koko maako asuttuna... Jälleen kerran.

Suora lähetys joten vielä ehtii lähetykseen. Muuten keppulit valtaa koko ohjelman.
Etelä-suomi saa Halpaa lihaa Brasiliasta.Se jos mikä on onneksi koko Suomelle.
muutaki brobleemaa kuin riiputuksesta johtuvaa :) ;) :D ;D

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703182200087843_ul.shtml
Tosiasiassa se on pilaantunut seilatessaan vuosikausia maailman meriä,odotellen soittoa sopivasta purkupaikasta.
Oman hiehon paistia palvattuna.NAM.
Sivuja: [1] 2 3 ... 303