Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 301 302 [303]

Viestit - milkboi

Löpön hintakin nousee,kun vilja kallistuu,vai mitenkäseoli sano jope.
Toivon todella,että VALIO pelaa seuraavan erän täydellä kentällisellä.Olis nyt aikaa harjoitella strategioita ja yhteenpelaamista koko miehityksellä,eikä sortua mihinkään sooloiluihin.Siihen ei ole vara toisessa erässä milloin se nyt tuleekin eteen.
Valio on kohtuullisen hyvin hoidettu firma(vtr.Ruotsi tai lihatalot),kiitos meijerikentän rakenneuudistuksen.Jalostuslaitoksia Suomessa sopiva määrä,ulkomaan liiketoimet arvoitus(esim.Belgia).Nykyisessä tilanteessa,kun kustannukset tiloilla räjähtämässä käsiin(esim.löpö85c/l+vuodenvaihteen veronkorotus,korot2.5%yks./4v.,ym.)ja samanaikaisesti maitoraaka-aine alkaa monessa paikkaa EUROOPPAA VITOSELLA,niin SUOMESSA maidontuottajille näkyy piisaavan viljanhinnan kompensointi.Toivoisin henkilöiltä ,jotka istuvat VALION hallintoneuvostossa, puheenvuoroja käytettäväksi vähän enemmän ko.asiasta vastineeksi kokouspalkkioista ja kilometrirahoista.MUUTEN tämä homma ei oikia ennen kuin maito loppuu valtakunnasta(-20mlj.litraa/v.).
No onhan se 3 senttiä parempi kuin nolla, mutta mikä siinä on ettei maidon tuottajahinnan korotusta VOI SIIRTÄÄ SUORAAN KULUTTAJAHINTAAN, 15 snt. litra ei nyt kovin paljon tuntuisi duunarin lompakossa. Jos keskimäärin tuotteeseen menisi 2-3 litraan raakamaitoa niin kustannus olisi 30-45 snt litra kuluttajalle kaupassa eli 1.8-2.7 markkaa, että ei nyt luulisi ihan konkursia tulevan sen takia jos maidon hinta vähän nousisi. Tulee vain mieleen ettei keskon, sokoksen ja muittenkin kaupojen johtajat istu valion johtoportaassa  >:(
Kaupan sudet ja Valion lampaat.Se on semmonen juttu,että,jos alat mölyämään Valion hallintoelimissä maidon hinnasta,niin isot pojat katsovat karsastaen,ja samalla alkaa myyräntyö kyseisen henkilön vaihtamiseksi helpommin hallittavaan ja vähemmän paineita aiheuttavaan.Kaksi hallituksen puheenjohtajista(nyk.ja ed.)ovat todenneet:ei ne tuottajat tiedä mitä maidosta maksetaan,kun puhe kääntyi hinnoitteluun.Yritä sitten hintaa kun omat on vastaan.
Vapaa sana / Vs: O. Rehn = viisas mies
: 11.11.07 - klo:11:00
Eikös se ollu kattainen,joka kalasteli hoitsujen äänet palkankorotus puhheillaan.
Edusmiähet on sitä miältä,jotta tuunari tarttoo halapoo maitua,kuse makseloo meillen tukia,jotta myö jaksellaan tuaottoo niil sitä halapoo maitua.
Ilimatteeks on saatu 80 ja velaks ostettu 580 tonnii,että se niistä saaduista.
Olenko väärässä,jos väitän,että Hollannissa kiintiöt ovat lainojen vakuutena.Jostain kuulin,oikaiskaa,jos  teillä on parempaa tietoa.
Jos palkkajohtajat neuvottelee löysin ohjaksin,on lopputulos tämä.EI hevosen vika vaan ohjastajan.
Maidon hintaneuvottelujen tulos ilmoitettiin valion hallintoneuvoston kokouksessa kohdassa Muut asiat,minkä itse tulkitsen,ettei hallituksen mielestä mikään kovin tärkeä asia.Ketä tulos ei tyydytä niin katseet VALION hallituksen suuntaan,sieltä ne jarrumiehet löytyy jotka torpedoi maidon hinnan tasokorotuksen,perusteena ettei kuluttajilla muka ole maksukykyä,vaikka palkat ovat nousseet eu-aikana lähes 50%.Kyllä keskusliikkeet nauravat nyt partaansa,kuinka narussa vedettäviä maidontuottajat hintaneuvotteluissa ovat.Peli pelattu tällä erää jä hävittiin 5-0.
Kukahan mahtaa loppupelissä maksella Lasse lehtisellekkin palkan maajusseille *****ilusta.Lassenkin palkkatiedot nettiin nähtäville niinkuin  muutkin eu-tuet           
Sivuja: 1 ... 301 302 [303]