Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - Pehtoori

Olisko huollossa jäänyt rasvaamatta. Sitten jäänyt säätämättä välys säätölevyillä että on tullut rako johon on päässyt multaa. Rasvasta ja vallankin kivennäismaasta tulee hiomatahnaa. Kysy tehtaalta onko siihen ratkaisua. Joka väliin säätölevy niin ainakin saa välin suuremmaksi. Ei pitäisi ainakaan ensimmäiseen tuhanteen hehtaariin tulla juurikaan ylimääräistä väljää jos rasvataan kunnolla ja pidetään se säädöissä.
Siitä kivestä sitä ei voi päätellä. Katso rekisteriotteesta.
Esim vaikkapa vammaksen kaivureita on traktoreita ja moottorityökoneita, riippuen siitä mikä on pohjana mistä on alettu rakentamaan vai onko ns komponenttikone.
Sillä ajokoneellahan ei saa kuljettaa kuormaa tiellä lainkaan. Ainoastaan omia työhön käytettäviä polttoaineita ja omia työvälineitä.
Vaihdetaanko siinä pumpunvaihdossa myös imuputket vai riittääkö mitoitus, ettei rupea isompituottoinen kavitoimaan.
Oletko rasvannut navat. Niissä ei alunperin ole juuri rasvaa. Varo työntämästä niin paljon, ettei mene jarruihin. Aloita takimmaisista pyöristä. Veikkaan, että menee tuubi/ pyörä ennenkuin tulee läpi.
Ettei vaan olis menny " ojasta allikkoon " tuo vaihdos.
Spiraali ollut tuossa käytössä ainakin 20 vuotta. Ei se murskaa lainkaan, kun pyörii hitaasti muoviputkessa. Pitää olla vetävä menee muuten kasaan ja hirttää varmaan kiinni.
Kasvintuotanto / Vs: Tilatuet
: 09.01.20 - klo:20:05
Jos ne on sinun omistuksessa niin ne voi siirtää vain aktiiviviljelijälle, siis todennäköisesti seuraavalle vuokraajalle. Mikäli tukioikeudet omistaa maanomistaja niin nehän palautuu hänelle.
Asiahan on kiinni sinun alv velvollisuudesta eikä ostavan asiakkaan. Ainoastaan käänteisen alv:n tilantaeisssa rakentamista (lue verohallinnon ohje) harjoittavien yritysten kesken ja EU- sisäkaupassa on mahdollista. Jos olet itse verovelvollinen aina muutoin alvillinen lasku.
Veikkaisin, että lohkoventtiilien lukkorenkaita ruostunut pois ja jousi vapaana. Eli paine karkaa rikkinäisestä venttiilistä. Avaa lohkoventtiilien pinnapultti ja tarkasta ottamalla se pyöreä lätkä auki. Omasta masterista kaikkien lohkoventtiilien lukkorenkaat piti vaihtaa olivat tehtaalta tullessa ruostuvaa ainetta. Vaatii vähän purkamista. Jos pumpusta on kalvo rikki niin juorureiästä tulee nesteet pihalle. Pumppuvian näkee mittarista.
Voiko sen kalibroida itse. Katso ohjekirjasta.
Onko ulosotossa tarpeeksi kierroksia ? Se ei alle 540 kierroksen juurikaan ime. Minulla on tuommoinen master, eikä siinä ole ollut mitään ongelmia. Onko sulla kaikki venttiilit oikein.
Niin silloinhan ollaan palkkatyössä rakennuttajalla, joka maksaa ne eläke- ja vakuutusmaksut puolestasi.
Y-tunnushan on jo, koska on viljatilallinen se ei muutu miksikään. Verotuksessa ja vaikutuksessahan se muutos tulee. Mikäli verottaja ei hyväksy rakennustoimintaa maatalouden liitännäiseksi siirrytään rakennustoiminnan osalta elinkeinoverotuksen piirin. Samalla joudutaan ottamaan YEL- vakuutus sekä yrittäjän tapaturmavakuutus. Ts niin kauan kuin saat sen pysymään liitännäisenä käy Myel ja mata, kunhan ilmoitat niistä toiminnoista Kelalle. Ekana ilmoitat Kelalle, että teet liitännäistä, jotta sun vakuutus- ja eläketurva on kunnossa. Verottaja vaatii sitten joskus kyllä muut muutokset.
Tee suurempi halli. 10 m leveyteen ei mahdu edes ek traktori peräkärryn kanssa. Vähintään 12 m leveä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5