Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Viestit - Pehtoori

Asiahan on kiinni sinun alv velvollisuudesta eikä ostavan asiakkaan. Ainoastaan käänteisen alv:n tilantaeisssa rakentamista (lue verohallinnon ohje) harjoittavien yritysten kesken ja EU- sisäkaupassa on mahdollista. Jos olet itse verovelvollinen aina muutoin alvillinen lasku.
Veikkaisin, että lohkoventtiilien lukkorenkaita ruostunut pois ja jousi vapaana. Eli paine karkaa rikkinäisestä venttiilistä. Avaa lohkoventtiilien pinnapultti ja tarkasta ottamalla se pyöreä lätkä auki. Omasta masterista kaikkien lohkoventtiilien lukkorenkaat piti vaihtaa olivat tehtaalta tullessa ruostuvaa ainetta. Vaatii vähän purkamista. Jos pumpusta on kalvo rikki niin juorureiästä tulee nesteet pihalle. Pumppuvian näkee mittarista.
Voiko sen kalibroida itse. Katso ohjekirjasta.
Onko ulosotossa tarpeeksi kierroksia ? Se ei alle 540 kierroksen juurikaan ime. Minulla on tuommoinen master, eikä siinä ole ollut mitään ongelmia. Onko sulla kaikki venttiilit oikein.
Niin silloinhan ollaan palkkatyössä rakennuttajalla, joka maksaa ne eläke- ja vakuutusmaksut puolestasi.
Y-tunnushan on jo, koska on viljatilallinen se ei muutu miksikään. Verotuksessa ja vaikutuksessahan se muutos tulee. Mikäli verottaja ei hyväksy rakennustoimintaa maatalouden liitännäiseksi siirrytään rakennustoiminnan osalta elinkeinoverotuksen piirin. Samalla joudutaan ottamaan YEL- vakuutus sekä yrittäjän tapaturmavakuutus. Ts niin kauan kuin saat sen pysymään liitännäisenä käy Myel ja mata, kunhan ilmoitat niistä toiminnoista Kelalle. Ekana ilmoitat Kelalle, että teet liitännäistä, jotta sun vakuutus- ja eläketurva on kunnossa. Verottaja vaatii sitten joskus kyllä muut muutokset.
Tee suurempi halli. 10 m leveyteen ei mahdu edes ek traktori peräkärryn kanssa. Vähintään 12 m leveä.
Se Valtran toimintahan perustuu just halpoihin osiin kalliiseen myyntihintaan. Pyytävät  justiin niistä IKHn katkaisijoista moninkertaisen hinnan. Puimurin ilmansuodattimet on hyvä esimerkki tuosta varaosahinnoittelusta nettikaupassa 100 €, IKH:lla 150 € ja Valtran varaosista 200.
Helppo homma. Riippuu siitä mikä pyörä. Kone ylös-hanat kiinni-paineet pois-syl alapää irti-taljalla pyöräpari ylös. Kyllä se siitä.  Reunimmaiset pyöräparit eri juttu, kun on ns. kantavat. Siitä pitää ottaa sisäpuolen pari ylös samalla tavalla, jos pitää ottaa ulommaisista sisempi. Tietenkin silloin ehjä pitää ajaa lankulle. Ja sitten varovaisuutta ja tutki mitkä voimat vaikuttaa mihinkin. Käy nopsaan kun vähän harjoittelee. Simppeli juttu verrattuna jyräcombiin. Kannattaa hommata varapyörät, etupyöriä et löydä kuin tehtaalta, ja niiden paikkaaminen (purkaminen ja kasaaminen ehjänä) on todella hankalaa. Jos ei ole hajonnut kokonaan, niin kuin usein käy, niin sitten muusia sisään.
Kannattaisiko vaihtaa se käsijarrun katkaisija ompi vissiin rikki. Ilmeisesti kaksipiirinen ja se pieni metallilipare katkennut.
Hirvittää nämä teidän jutut. Ei ole ihme, että navetoita palaa.
Polta pillillä reikä tapin keskelle, se kutistuu jäähtyessään.
Kun olette tuon Lehnerin kanssa pelailleet käytännössä niin onko kukaan selvittänyt kuinka pieniä määriä sillä voi levittää esim valkoapilaa ja mikä voisi olla työleveys.
Sulkusyötin väliin!
Kasvintuotanto / Vs: Kerääjäkasvi
: 16.03.15 - klo:19:16
Milläs laitteella se kerääjäkasvinsiemen saataisiin levitetyksi 15 m ruiskutusurista.
Valkoapilaa lähinnä ajattelin. Noilla viskoilla ei taida työleveys riittää. Ehdotuksia kaivattaisiin.
Sivuja: [1] 2 3 4