Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5

Viestit - Pehtoori

Niin silloinhan ollaan palkkatyössä rakennuttajalla, joka maksaa ne eläke- ja vakuutusmaksut puolestasi.
Y-tunnushan on jo, koska on viljatilallinen se ei muutu miksikään. Verotuksessa ja vaikutuksessahan se muutos tulee. Mikäli verottaja ei hyväksy rakennustoimintaa maatalouden liitännäiseksi siirrytään rakennustoiminnan osalta elinkeinoverotuksen piirin. Samalla joudutaan ottamaan YEL- vakuutus sekä yrittäjän tapaturmavakuutus. Ts niin kauan kuin saat sen pysymään liitännäisenä käy Myel ja mata, kunhan ilmoitat niistä toiminnoista Kelalle. Ekana ilmoitat Kelalle, että teet liitännäistä, jotta sun vakuutus- ja eläketurva on kunnossa. Verottaja vaatii sitten joskus kyllä muut muutokset.
Tee suurempi halli. 10 m leveyteen ei mahdu edes ek traktori peräkärryn kanssa. Vähintään 12 m leveä.
Se Valtran toimintahan perustuu just halpoihin osiin kalliiseen myyntihintaan. Pyytävät  justiin niistä IKHn katkaisijoista moninkertaisen hinnan. Puimurin ilmansuodattimet on hyvä esimerkki tuosta varaosahinnoittelusta nettikaupassa 100 €, IKH:lla 150 € ja Valtran varaosista 200.
Helppo homma. Riippuu siitä mikä pyörä. Kone ylös-hanat kiinni-paineet pois-syl alapää irti-taljalla pyöräpari ylös. Kyllä se siitä.  Reunimmaiset pyöräparit eri juttu, kun on ns. kantavat. Siitä pitää ottaa sisäpuolen pari ylös samalla tavalla, jos pitää ottaa ulommaisista sisempi. Tietenkin silloin ehjä pitää ajaa lankulle. Ja sitten varovaisuutta ja tutki mitkä voimat vaikuttaa mihinkin. Käy nopsaan kun vähän harjoittelee. Simppeli juttu verrattuna jyräcombiin. Kannattaa hommata varapyörät, etupyöriä et löydä kuin tehtaalta, ja niiden paikkaaminen (purkaminen ja kasaaminen ehjänä) on todella hankalaa. Jos ei ole hajonnut kokonaan, niin kuin usein käy, niin sitten muusia sisään.
Kannattaisiko vaihtaa se käsijarrun katkaisija ompi vissiin rikki. Ilmeisesti kaksipiirinen ja se pieni metallilipare katkennut.
Hirvittää nämä teidän jutut. Ei ole ihme, että navetoita palaa.
Polta pillillä reikä tapin keskelle, se kutistuu jäähtyessään.
Kun olette tuon Lehnerin kanssa pelailleet käytännössä niin onko kukaan selvittänyt kuinka pieniä määriä sillä voi levittää esim valkoapilaa ja mikä voisi olla työleveys.
Sulkusyötin väliin!
Kasvintuotanto / Vs: Kerääjäkasvi
: 16.03.15 - klo:19:16
Milläs laitteella se kerääjäkasvinsiemen saataisiin levitetyksi 15 m ruiskutusurista.
Valkoapilaa lähinnä ajattelin. Noilla viskoilla ei taida työleveys riittää. Ehdotuksia kaivattaisiin.
Ei kestä muut kuin valurautaiset. Kyllä niiden pitäisi käydä, paketissa pitäisi olla sellaiset  ruuvattavat jotka käy, pikasiteet ei. Eikä muuten tarvi mitään teippejä. Sovituksessa kannattaa olla tarkkana, etei putket jää "porrastamaan" puhkeaa kovempikin putki melko nopeasti.
Tarkoittaakos tuo jotain muutosta kasvipeitteisyyteen. Minä luulin mavin esitteen perusteella, että 80 % kasvipeitteisyyden valintamahdollisuus koskee kaikkia I, II ja III kohdentamisalueen kuntia.

 luonnos 12.1.2015
Valtioneuvoston asetus ympäristökorvauksesta

25 §
Peltojen talviaikainen kasvipeitteisyys
Peltojen talviaikaista kasvipeitteisyyttä koskevassa toimenpiteessä viljelijän on vuosittain pidettävä liitteessä 12 tarkoitettujen kuntien alueella (kohdentamisalue III) vähintään 20, 40, 60 tai 80 prosenttia maatilan korvauskelpoisten peruslohkojen yhteismäärästä kasvukauden ulkopuolella kasvipeitteisenä. Kohdentamisalueella III 20 prosentin kasvipeitteen ylittävillä aloilla on oltava kasvavaa kasvia tai kasvin sänkeä (aito kasvipeitteisyys).
Kohdentamisalueen III ulkopuolella maatilan korvauskelpoisten peruslohkojen yhteismäärästä vähintään 20, 40 tai 60 prosenttia on oltava kasvipeitteisiä kasvukauden ulkopuolella. Edellä mainitun 20 prosentin kasvipeitteen voi toteuttaa kevennetyllä muokkauksella. Kohdentamisalueen III ulkopuolella kasvipeitteisyyden voi toteuttaa joko kevennetyllä muokkauksella tai aidolla kasvipeitteisyydellä
Ei kannata korjata, tai sitten pitää vaihtaa koko kierre. Kuluu nimittäin koko matkalta ja ilmeisesti alapääkin on hajalla.

Vaihda ensimmäiseksi termostaatti.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5