Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 28

Viestit - Rockmaple

Ei niistä noin pajoa tarvi maksaa jos on alan liikkeen tiliasiakas.
En tiedä mitä prässi makssa, mutta naapurilla on sellainen ja pari pakillista nippoja ja ne tavalliset nipat ei ainakaan juuri mitään maksa. Erikoisempia ei tietenkään kannata pitää kotona siltä varalta että jos joskun sattuu tarvimaan. Hyvä se on tuollainenkin laite kylästä löytyä. Sille voi keksiä muutakin käyttöä, esim. puristella akkukaapeleihin kenkiä ja vaijerin päähän silmukoita jne.
Tai muuten vaan halutaan vakuutuyhtiön maksavan öljyt.
Optiman ylivoimaisesta kestävyydestä sen verran, että isäukon Focuksessa kesti alkuperäinen tavallinen Motorcraft-akku 16 vuotta ilman huoltoa.
Ja totta taavetin saapi juurikin tuon syyn vuoksi edullisesti, sen kanssa ei kukaan pidemmän päälle jaksa.

Meilläkään ei oo jaksettu kuin vasta 55 vuotta.
David Brown on sikäli hyvä, että siinä on 1000 rpm ulosotto eikä tarvi turhaan huudattaa.
Mulla oli muutaman vuoden moinen, ruoste alkoi nakertaa pohjaa siihen malliin, että laitoin seuraavan omistajan harmiksi. Kaupunki- ym. nurkka-ajossa vekkuli laite, maantieajoon on mikä vaan henkilöauto sopivampi. Jokusen kerran kävin isommallakin tiellä, työn ja tuskan takana on moottoritienopeuden saavuttaminen. Takapenkki ei sovellu henkilökuljetukseen, otinkin omastani pois ja tein vanerista tasaisen tavaratilan lattian. 8x19 kokoinen saunan ovi karmeineen sopi sisätiloihin.  Voisin ryhtyä uudelleenkin, mutta ehkä kuitenkin vaan kakkosautoksi.
Tuossa ylempänä kuvassa olevasta Keravan voimalasta on viime päivinä tullut sen verran energiaa, että yhden sähköauton tarpeisiin riittäisi. Kovin pikää reissua ei toki kannata suunnitella joka päivälle, mutta lähikaupassa kyllä pyörähtää.
Onhan se tuon claasin tyhjennystorvikin aivan ylivoimainen sampoihin verrattuna.

Millainenhan se mahtaakan Sammon torvi olla jos 58:n on ylivoimainen? Mulla on 48, käsittääkseni sama torvi. Mutkan kohdalla viljan seassa oleva tukilaakeri ei tahdo montaa vuotta kestää, ja nivelkin on varsin heppoinen. Hidas on myös tyhjennys, mutta ei tuolla rakenteella varmaan enempää tehoa pysty välittämään.
Eli päästä Suomen 1 000 merkittävimmä Youtube kanavan joukkoihin!

Mikä seikka tapahtuessaan on täysin vailla merkitystä.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 07.09.18 - klo:18:14
Seuloja pienemmälle ja takaisin pellolle.
Ei remontteja tänäkään vuonna, mutta eipä Claas ole vasta kuin 36-vuotias.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 30.08.18 - klo:11:19
Toinenkin puitu rapsipelto bongattu, että ei mun ajoitus kai ihan pielessä ollut.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 29.08.18 - klo:20:18
Pari kuormaa puituna. Pääsato hyvinkin kypsää, kosteus 15% haminoissa. Karisee, puimattoman rajaan tulee sellainen auenneiden lidunpuolikkaiden vaalea vyöhyke, samoin näkyy sopivassa valossa puimurin terän kohdalla vaalenemisilmiö, kun lidut levähtävät auki. Kasvusto näytti ihan hyvältä, mutta taitaa sato jäädä pariin tonniin. Eipä viljoistakaan näillä kulmilla ole tullut kuin 3-3.5 tonnia, siihen verraten ei kummoisia ole syytä odottaakaan.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 29.08.18 - klo:11:58
Vihertäviä sisuksia ei löydy juuri muualta kuin lakoisesta metsänreunasta. Sen sijaan kun varovasti yritin muutaman askeleen verran kahlata keskemmälle peltoa ottamaan näytettä, niin hurjasti varisee maahan. Pieniä siemenet ovat, ei huippuastoa tarvi odottaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 28