Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 46

Viestit - jupe

kannattaa katsoa mikä on se poltin osaan polttimista käy molemmat ettei tarvitsisi muutakuin se nestekaasusäädin uusia. sen pitää sitten olla korkeapainesäädin mikään grillin säädin ei käy. muistaakseni agan x11 käy molemmille, mutta tarkista joltain joka oikeasti tietää.
Sen pienemmän ruuvin pitää täyttää kanuunaa aikaisemmin ja myöhempään kohtaan sitten siilosta. Eli että kanuuna täyttää siilosta sen lopun kapasiteetin mitä ei tarvita sen pienemmän ruuvin tavaran eteenpäin viemiseksi. Hyvä konsti välttää roiskuminen on laittaa ruuvien syötöt puruimuletkulla.
Kyllähän siitä nyt jonkinlaisen sähkönkulutuksen pitäisi tietää jos ei muuta niin minkäkokoiset moottorit on separaattorissa ja pumpuissa ja kauanko ne pyörii m3 kohden.
Kasvintuotanto / Vs: NS-liuos...
: 03.10.23 - klo:23:10
Mulla joku 300 ja toivat tänne
Kannattaisiko kertoa traktorin merkki missä ongelma on niin joku voisi osata kertoa paremmin. Itse en ymmärrä hygrauliikasta muutakin että tankissa pitää olla öljyä ja pikaliitin kunnossa.
Itse kanssa mietin joskus a.sarjalaiseen sähkölohkoa juurikin kylväkoneen vetoa varten. Koneessa oli etukuormain. Toteutus olisi ollut etukuormaimen mekaanisen lohkon tilalle sähköinen ek-lohko jossa yksi ylimääräinen lohko peukalorullalla joka olisi letkutettu taakse.
Eli continental> mitas>varhaisempia merkkejä stromil ja barum??
Tshekissä valmistetut kumminkin.
Vajaa kymmenen vuotta ikää, ei enää tahdo ilmat pysyä sisällä,
Tulee kylkeen pieni haavauma ja vuotaa siitä ilmat pihalle.
Kahdessa rengasarjassa sama homma, eikä kestä kauaa
sisärenkaalla päivitettynä, kulutuspintaa, eli holkkia  piisaa hyvin,
Olisko 70-80 % alkuperäisestä.
Näkyy kans olevan kumisuutarilla tuttu juttu.
Näillänäkymin viimeiset  mitakset( continental) ylipäätänsä
Tsekkiläisen renkaat.
Miten. BKT  renkaan runko kestää, näitähän ollut jo hetken aikaa
Käytössä.

bkt:llä ei ilmeisesti ole havaittu runko ongelmia, mitä tuossa juttelin paikallisen rengasmiehen kanssa sanoi että on muutamia jo loppuun ajettuja vaihtanut pois mutta rungot ehjiä.
Minusta hinnat on olleet tuota luokkaa kun talvella viimeksi tilasin
Tapsan haalari kokkola kysyppäs tuolta löytyy monenlaista ja mallit sopii ainakin tällaiselle vatsakkaalle kaverille. Tekevät tilauksesta muutoksiakin malliin. Nettisivut ei kovin hyvät, mutta
Muuten toimiva firma
Meillä meni tie vierustaa varmaan 20 vuotta puhelintapsilla paimenen sähkö noin 300 m ja hyvin toimii loppuajasta oli kyllä tolpissa tapasi kun alkoi päällysteestä lyödä läpi maahan aina talveksi purettiin pois
Kasvintuotanto / Vs: Että silleen..
: 12.06.23 - klo:00:51
te jotka olette nyt perillä paremmin näistä riistapeltosiemenseoksista niin onko minun seos liian yksinkertainen vilja + herne? VAi pitäisikö tuossa olla vielä mukana joku heinä, apila tms?
Kokkolasdahan yksi kaveri on asentamassa gl? Mersuun teslan tekniikkaa.
Kiitos  Petri pitää kokeilla ensivuonna sitten ympätä yksi säkki.
Nostellaan
. Petrin ainakin luulisi tietävän kun pelaa noiden ymppien kanssa.
Kasvintuotanto / Bakteeriympin säilyvyys
: 26.05.23 - klo:16:23
Ostin herneelle bakteeriymppiä ja se jäi käyttämättä nyt keväällä . Mahtaakohan se olla menetetty tapaus vai voisiko säilyä elävänä ensivuoteen ja miten säilöä sitä?
Sivuja: [1] 2 3 ... 46