Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 44

Viestit - jupe

Toissapäivänä kesä pö 1.49
rivakka on tulossa sitten nähdään kuinka kävi
onko kokemuksia kyseisistä valssimyllyistä? harkinnassa tuollainen mylly tuubipakkausominaisuudella. Kumpi olisi parempi?
Murskalla nimeä ainakin mutta tahtoo jättää jyviä ehjäksi. Rivakasta ei mitään kokemuksia...
Tuli sitten tämä yleinen kustannusten nousu ja pelottelivat ettei upeaa saa mistään niin loppui mielenkiinto ja jäi tarkemmin selvittelyt tekemättä enkä muista mikä malli oli kun ei nuo claasit ole tuttuja 4 pyttyinen kuitenkin. Itsellä lisäksi sellainen juttu kun ek koneessa jo reilu 12000 h mittarissa niin voisi vähän vähentää tuolla konstilla siihen tulevia tunteja ja saada mahdollisesti jonkun vuoden jatkoaikaa ennenkuin tarvii uusia nykyistä konetta. Toki ei mulla kuormaaja koneeseen tule kuin joku 1000 h vuodessa. Mutta jos siitä 200-300 tuntiakaan saisi pois.
Kysyin tässä hankkijalta noin 150 hv ek konetta vuokralle oli 3600 +alv kk ilman tuntirajaa. Jäi kuitenkin ottamatta kun tuntuu että rahaa ei ole muutenkaan. En oikein osaa sanoa onko kallis vai halpa...
Anteeksi kun vähän lainaan aihetta mutta miettinyt olisiko ideaa tehdä jonkinlaista lämmityskattilaa kun itsellä on palanut mepu pihalla ja jos meinaa sillä kuivata pitäisi kattilapää uusia, mutta voisiko sen porata pois ja laittaa jonkinlaisen hakekattilan tilalle ideoita?
Mites terän kireys? Mulle ainakin aina asiaa ymmärtäneet sanoneet että liian tiukalla ketju, mutta kun aisasin polttopuut piti olla. Ja tosiaan Oregon ta stlhlin omia kun käyttää ei ole ollut ongelmia
eikö noita saa valtralta? ainakin yksi korjaaja sanoi että ikh;n ristikot ei hyviä että käyttää vain valtran ristikoita,
Juu tuota en ottanut huomioon että kuorin renkaat voi olla pienemmät kuin 22.5
Nokialla on ainakin ollut 700/35r22.5 joka pitäisi sopia samoin 560/45r22.5 pitäisi mennä kuorin renkaan paikalle
jos heinolla lehät tavanomaisessa niin saahan sitä ostaa tavanomaiselta tilalta niille rehua, vaikka omat pellot luomussa.
Kasvintuotanto / anneli ohra
: 06.03.22 - klo:10:56
tietääkö kukaan tuosta mitään mulle kaupattu mutta ei löydy netistä mitään siitä, mietin sitäkin onko myyjällä kirjoitusvirhe? 
muutamia alliancen renkaita osaneena en ole koskaan sanut pyöreitä, nytkin kurottajaan jouduin laittamaan alliancet kun en muualta löytänyt oikeaa kokoa ja hokkirengasta niin vaan pompottaa, onneksi ei paljoa tieajoa tule.
itse laitoin tuohon 6750 mallin ikh:n taittuvan selkänojallisen penkin. ihan vaan kiinni lokasuojan läpi jonkinlainen metallikulma siihen tuli väliin. haittaa toki penkin pyöritystä ja pitää muistaa laskea alas tai nostaa alas sillkin kun ovi on auki. ja ovat laittaneet ihan n sarjan penkkiäkin noihn mutta sen hinta on tähtitieteellinen.
siihen ek venttiilin kanssa samaan sarjaan on helpon kytkeä varmaankin.  Itse mietin sellaista ratkaisua a-sarjaan kun siinä minusta liian alhaalla hydraulivipu kun oli ilmapenkki, että olisin vaihtanut koko ek lohkon 3 karaiseen sähkölohkoon ja siitä olisi se 1 lohko ek-kepin peukalorullalla ohjattava letkutettu taakse.  ei olisi tarvinnut kurotella omaan vipuun.
Sivuja: [1] 2 3 ... 44