Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13

Viestit - kaivaja

Niin otsikossa olennainen. Vai ei kumpikaan? Meneekö rahat hukkaan. Käyttö ei ammattimaista,lähinnä tienreunojen putsailua ja LHP pellon niittoa. Starkin koneesta nettikoneessa myynnissä olevasta koneesta aika aliarvioivaa tekstiä. Kellfri tarjouksessa, n.500€ halvempi kuin stark (220cm). Taitaa tulla samasta tehtaasta kiinasta. Vaikka kellfrissä esim.terien kiinitys vahvemman näköinen. Tuollainen edullisen luokan laite hakusessa...en aio ostaa mitään 10 000€ konetta. Onko raatilaisilla kokemusta jommasta kummasta ?
Vapaa sana / Vs: sale ja jenni saa tenavan
: 09.10.17 - klo:19:23
Sitä on sitten n u ss i ttu
http://www.puutalobaby.fi/wp-content/uploads/2016/03/peukalo.jpg
salella meinannu olla jo ruuti hidasta kun vuositolkulla yritetty, no onhan tuo jo ikämieskin :) ;) :D ;D

No Vanhanen ja kukasenytolidemari voivat näyttää miten homma hoidetaan?

  tuohon ei Väyrys Paavo pysty vastaamaan. Matti pikku Vanhasesta puhumattakaan. 😀😁🎅

Mutta mitä tekee Haaviston Pekka....nythän Suomessa on mies raskaana...ettei vain olisi kuitenkin Antonio Flores
Kolari-special Pälkäne. Näkyi olevan ainakin taakse vasenta vetoakselia
82 viikko sitten Pirkanmaa


0,77 tänään 1500 L Pirkanmaa
Metsätalous / Vs: Vanerin katkonta
: 30.12.16 - klo:20:06
Mitä on sahakoivu ja kuka niitä ostaa ? Kyllä se on paras kysyä mitat ostajilta jolle ne aiot myydä. Joka firmalla vähän eri mitat ja laatukriteerit, ei niitä suinpäin kannata tehdä joillai netin ohjeilla. Eräs nimeltä mainitsematon firma ottaa ns laatutyviä joilla tupla hinta normi vanerikoivuun verrattuna.
taisi olla joku valtun uskollinen?   miusta voorti on perushyvä vehe töihin... ilman jotain hiton kikottimia..
Onneksi Valtraakin saa sinisenä... :)
Ostin tämmöisenVaijerinohjain on huono, ei kestä kun juuri oikeasta suunnasta vetää, voimaa on niin paljon kuin naru kestää. Urapyöräkoukun ostin kanssa, siihen kannattaa kyllä heti vaihtaa pulttimutteri tuon urasokkalukitteisen tilalle, ettei sattuisi mitään.http://www.hata-autosahko.com/category/14/vinssit-12v

Rahaa paloi noihin yhteensä parisataa ja sähkökilkkeet päälle, kuten virtakytkin ja paksut kaapelit. Helpotti hommia tosi paljon.

Irtovaijerilla ja välipyörällä hoidan "kytkennät", ja kelaan vinssillä vaan hieman että kaatuu. Vaijeri sotkeentuu tosi helposti sisäänkelauksessa, siksi sitä mahdollisimman vähän. Irtovaijeri on nopea kiepittää.

Langaton lisävarustekauko-ohjain on tosi kätevä

Mulla on ollut useamman vuoden tuollainen traktorin nokalla. Vetovoimaksi ilmoitetaan 5450 kg, langaton kaukoohjain. Tosi kätevä vehje kun joutuu joskus yksinkin kaatamaan noita ongelma/tonttipuita. Vetää takuulla sen 5 tuhatta kiloa. Olen monesti avittanut traktoriakin kun oltu upoksissa. Pienin vaihde vain päälle ja samalla kaukosäätimestä vinssille vetoa....monelta kuorman purulta säästynyt, Vaihdoin sen jäykän 10mm vaijerin tilalle köyden...Off roadkaupasta 29 metrin naru jolle luvataan n.6000kg kestävyyttä. Ei sotkeennu kelalle ja kevyt vetää ulos ja muutenkin käyttää...
Kamppeen hyvyyteen/huonouteen kantaa ottamatta sanon että melko harvaksi menee...Kuitenkin tuollaista kakkosharvennusikäistä metsää... :'( :'(
Kyllä minä olen kaikki päivitykset vastaan ottanut ja asentanut. Enempi siitä on haittaa jos niitä ei asenna. Poista puhelimesta sellaiset sovellukset joita et tarvitse. Ne päivityksethän vain parantaa sen puhelimen toimintaa ei sieltä mitään sontaa tule. Kyllä minä ainakin koen tarpeelliseksi esim google maps päivityksen kun tulee tuota puhelinta käytettynä navigaattorina.
Vapaa sana / Vs: Upeat vanhemmat naiset
: 06.11.15 - klo:20:41
Persian alaisella torilla jakoi ursula raunio pennuille jaffaa...lauloi  7 seinähullua aikoinaan. Jaa tämä olikin Johanna Raunio. Mutta kyllä vähän kypsempi nainen on kuitenkin in....ei tartte turhia leperrellä tietävät heti mitä on mielessä ;D ;D
Itse haeskelin tuohon 1103 valluun raidepäitä keväällä. Mikään traktorivaraosa kauppa ei moisia tuntenut.Valtralla vain naureskeltiin... Apu löytyi (saako mainostaa) Tampereen autovaraosasta. Marssin malli kourassa liikkeeseen ja pojat hetken mittailivat ja kirjoja tutkivat....uudet löytyi hyllysta, 25€ kappale. Liike myy siis pääasiassa kuorma-auton osia. Tuossa vallussahan on siis NAF etuakseli...
Hienoja vehkeitä.  ;D

Onkohan minun Audissa vikaa kun se ei kuluta öljyä ? Ainoastaan tiputtaa jostain hieman pakkasnestettä. Moottorihan on melko pitkälti sama 1,8T joka on nimetty uudelleen TFSI nimellä.

1,9 tdi passattiin ei tarvi öljyä lisätä 10 tkm vaihtovälillä. Toki eihän sillä ole vasta ajettukaan kuin 502tkm ja vajaat 200 tkm vakiotehot tuplattuna.

Yksilöitähän noi vw konsernin koneet tuntuu olevan...Mutta jos litra per. 1000km menee niin eihän se ihan normaalia ole :-[ Naapurin 1,9td -08 oktaavia vie longlife vaihtovälillä(30tkm.) 1,5 litraa autolla ajettu kylläkin n.570tkm, turbo ym alkuperäiset. Autolla ajetaan n. 90% matkaajoa. Omassa 1,9td -05 seatissa 275tkm. ajettu kuluu 15000 vaihtovälillä litra, varsin kohtuullisia mielestäni kumpikin. Vähän on alkanut seatti pölläyttään käynnistäessä, alkaako turbo  päästään läpi. Niin kummassakin öljynä Mobilin ESP.

Tuo volkkarin maahantuoja on kyllä melkoinen tapaus. Ei meinaan ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun virhevastuusta tai takuunalaisista töistä joku heidän kanssa joutuu tappelemaan.
Kasvintuotanto / Vs: pellon hinnat?
: 15.05.15 - klo:20:14
Sikamiehet hinnoittelevat pellot silleen, että yks sian sierain on kymppitonnin arvoinen. Ja koska sialla on kaksi sierainta, niin pelloista voi maksaa 20 000 €
Minkä hintainen on sitten yksi vedin vastaavalla hinnoittelulla ???

Kyllä se vaan totta on mitä maanviljelijöistä sanotaan....Niillä on ollut koulussa uskonto 10 ja matematiikka 4.... ;D ;D
Olisikohan sen yhden vetimen hinta 5000 euroo...Aika hyvin laskettu vai mitä, no minähän en ole enää maanviljelijä. Lopetin heti kun opin laskemaan.... 8)
Tervetuloa foorumille...Siltähän se vaikuttais että vinssin kytkin luistaa. Kyllähän niissä yleensä joku säätökin on, ainakin ns.tehdastekoisissa vinsseissä. Mutta yhdistelmäsi on ilmeisesti vanhahko? Vähän kun olis lisätietoa. Onhan ulosotto varmasti kunnolla päällä?
Puhutko omasta-,valtion-,euroopan-, vai maailmantaloudesta  ::) ::)
Sivuja: [1] 2 3 ... 13