On kaksi eri asiaa ottaa jotain ruoansulatuksen kautta tai suonensisäisesti.
Kyllä näin on. Geenimuunneltua maissia tai soijaa ei kuulemma pidä syödä, koska geenit ne siellä ruuansulatuksessa muuttavat ihmisen geenit ja ihmisestä tulee maissisoijapapuhirviö. Sen sijaan suonensisäisesti uusia adenovirukseen geenimanipuloinnilla liitettyjä koronaviruksen osia voidaan ruiskuttaa suoneen, koska siitä ei ole mitään haittaa, geneettinen materiaali ei pääse missään tapauksessa tekemään mitään ilkeää, päin vastoin siis kuin syödyt geenit. Ainakaan ei pidä tehdä mitään kymmenen vuoden pitkäaikaiskokeita, ihan turhaa , kerkiää virus häviämään sitä ennen, ja menee bisnes hukkaan.
Koska europarlamentti periaatteessa on kieltänyt GMO-tekniikan ruuantuotannossa, ennen kuin riskit on pitkäaikaistutkimuksissa tunnistettu, oli parlamentin itse asiassa peruttava päätöksensä COVID-19 - rokotteen osalta:
https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20200706IPR82731/parliament-to-allow-covid-19-vaccines-to-be-developed-more-quickly"
Some COVID-19 vaccines and treatments already being developed may be defined genetically modified organisms (GMOs) and are thus covered by the relevant EU GMO Directives. As national requirements to assess the environmental risks of clinical trials on medicinal products that contain or consist of GMOs vary considerably across member states, a derogation from these rules is needed to avoid significant delay in developing life-saving vaccines and treatments."
Nyt saisivat Monsantoitkijät ja muutkin GMO-vastaiset vihreät mennä v***uun ja sallia täälläkin GMO-lajikkeet, minä tilaisin ensinnä RR-rapsia, mikä helpotus viljelyyn. RR-lajikkeita on sentään
kliinisesti tutkittu käytännön viljelyssä jo 24 vuoden ajan !
Alkaa sieppaamaan tämmästä rauhallistakin ihmistä tuomoinen äärimmäinen tekopyhyys.
-SS-