Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Maistuisko sulle?  (Luettu 2999 kertaa)

bdr-529

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7460
Maistuisko sulle?
 Sepelle varmaan maistui ja nyt on sitten hulivililla eikä tarvi ähistä pytyllä.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.366779
Mielipiteeni on voinut muuttua, mutta ei se tosiasia, että olen oikeassa.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 64950
Vs: Maistuisko sulle?
kuin nuin pitkään tutkinta meni ku käyttöaikaki menny...   nooo pakkasesta koirille..

carhu

  • Vieras
Vs: Maistuisko sulle?


Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu  kotimaesessa raaka-aeneessa..

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Maistuisko sulle?


Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu  kotimaesessa raaka-aeneessa..

Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

carhu

  • Vieras
Vs: Maistuisko sulle?


Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu  kotimaesessa raaka-aeneessa..

Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

 Voe ,että ku minnoon luullu notta et koskekkaa tuaho kotomaeseen lihhaan.

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12039
Vs: Maistuisko sulle?
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

Viimeksi muokattu: 24.01.19 - klo:20:42 kirjoittanut pig24

Pasi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2373
Vs: Maistuisko sulle?
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

carhu

  • Vieras
Vs: Maistuisko sulle?
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.

Pasi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2373
Vs: Maistuisko sulle?
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.

Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26011
  • vastustan
Vs: Maistuisko sulle?
mehän uskomme tähän kuin eemeli kokoomukseen :) ;) :D ;D

Jotta tuotetta voidaan tuoda Suomeen, täytyy kaikkien salmonellatestien tulosten olla negatiivisia ja lisäksi testitulokset täytyy lähettää erän mukana Suomeen. Lidlin tiedottaja Anna Rissanen kertoo, että nämä testit olivat kyseisen tuote-erän kohdalla negatiiviset eikä salmonellaa löytynyt.

eiköös sepeteukselle ole syätetty vetokonejakkii uuden seelanin mureimpina naudanpaesteina :) ;) :D ;D
Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...

carhu

  • Vieras
Vs: Maistuisko sulle?
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.

Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.

 Tottahan tuassa o toenenpuali,vaan raavaat miehet niitten seon joskus saatava tuata lihhaa iha raakanaki.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 64950
Vs: Maistuisko sulle?
ja parasta ku itukoitten syöjät saabi syötä net paskoineen...      noooo, sattuuhan vahinkoja kelle tahansa..

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19295
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Maistuisko sulle?
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 64950
Vs: Maistuisko sulle?
soumikielii on sit hyä.   saabi monta näkökulmaa samalla asialla..

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Maistuisko sulle?
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅

Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.