Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu kotimaesessa raaka-aeneessa..
Lainaus käyttäjältä: carhu - 24.01.19 - klo:19:01Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu kotimaesessa raaka-aeneessa..Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Viimeksi muokattu: 24.01.19 - klo:20:42 kirjoittanut pig24
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.Itujen syöminen on vaarallisempaa.
Lainaus käyttäjältä: pig24 - 24.01.19 - klo:20:40Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.Itujen syöminen on vaarallisempaa.No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.
Lainaus käyttäjältä: Pasi - 24.01.19 - klo:22:25Lainaus käyttäjältä: pig24 - 24.01.19 - klo:20:40Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.Itujen syöminen on vaarallisempaa.No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.
Lainaus käyttäjältä: carhu - 24.01.19 - klo:22:33Lainaus käyttäjältä: Pasi - 24.01.19 - klo:22:25Lainaus käyttäjältä: pig24 - 24.01.19 - klo:20:40Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.Itujen syöminen on vaarallisempaa.No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 24.01.19 - klo:19:40Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec. Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...? 🎅