Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: bdr-529 - 24.01.19 - klo:17:51

Otsikko: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: bdr-529 - 24.01.19 - klo:17:51
 Sepelle varmaan maistui ja nyt on sitten hulivililla eikä tarvi ähistä pytyllä.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.366779
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Oksa - 24.01.19 - klo:18:58
kuin nuin pitkään tutkinta meni ku käyttöaikaki menny...   nooo pakkasesta koirille..
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: carhu - 24.01.19 - klo:19:01


Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu  kotimaesessa raaka-aeneessa..
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Sepeteus - 24.01.19 - klo:19:40


Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu  kotimaesessa raaka-aeneessa..

Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: carhu - 24.01.19 - klo:20:39


Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu  kotimaesessa raaka-aeneessa..

Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

 Voe ,että ku minnoon luullu notta et koskekkaa tuaho kotomaeseen lihhaan.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: pig24 - 24.01.19 - klo:20:40
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Pasi - 24.01.19 - klo:22:25
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: carhu - 24.01.19 - klo:22:33
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Pasi - 24.01.19 - klo:22:48
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.

Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: icefarmer - 25.01.19 - klo:00:58
mehän uskomme tähän kuin eemeli kokoomukseen :) ;) :D ;D

Jotta tuotetta voidaan tuoda Suomeen, täytyy kaikkien salmonellatestien tulosten olla negatiivisia ja lisäksi testitulokset täytyy lähettää erän mukana Suomeen. Lidlin tiedottaja Anna Rissanen kertoo, että nämä testit olivat kyseisen tuote-erän kohdalla negatiiviset eikä salmonellaa löytynyt.

eiköös sepeteukselle ole syätetty vetokonejakkii uuden seelanin mureimpina naudanpaesteina :) ;) :D ;D
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: carhu - 25.01.19 - klo:06:35
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.

No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.

Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.

Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.

 Tottahan tuassa o toenenpuali,vaan raavaat miehet niitten seon joskus saatava tuata lihhaa iha raakanaki.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Oksa - 25.01.19 - klo:07:50
ja parasta ku itukoitten syöjät saabi syötä net paskoineen...      noooo, sattuuhan vahinkoja kelle tahansa..
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Antidesantti - 27.01.19 - klo:13:22
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Oksa - 27.01.19 - klo:14:32
soumikielii on sit hyä.   saabi monta näkökulmaa samalla asialla..
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Sepeteus - 27.01.19 - klo:15:06
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅

Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: pice - 27.01.19 - klo:16:09
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅

Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
Osuusteurastamot tulivat vuonna 1913, että onhan siitä raakana maistelusta jo pitkähkö aika
https://www.hk.fi/yritys/historia/
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Sepeteus - 27.01.19 - klo:16:12
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅

Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
Osuusteurastamot tulivat vuonna 1913, että onhan siitä raakana maistelusta jo pitkähkö aika
https://www.hk.fi/yritys/historia/

Mutta vasta 1980 luvulla alkoi monopoolin kehittäminen.
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Oksa - 27.01.19 - klo:16:13
mutta mitäpä tuo ku ulkomaiset ei moista ole etes keksineet...
Otsikko: Vs: Maistuisko sulle?
Kirjoitti: Antidesantti - 28.01.19 - klo:17:19
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.

Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...?    🎅

Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.

Päätit sitte olla vastaamatta kysymykshen...    🎅