Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: bdr-529 - 24.01.19 - klo:17:51
-
Sepelle varmaan maistui ja nyt on sitten hulivililla eikä tarvi ähistä pytyllä.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.366779
-
kuin nuin pitkään tutkinta meni ku käyttöaikaki menny... nooo pakkasesta koirille..
-
Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu kotimaesessa raaka-aeneessa..
-
Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu kotimaesessa raaka-aeneessa..
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
-
Voe sitä vinkumisen määrrää jos tua oes ollu kotimaesessa raaka-aeneessa..
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Voe ,että ku minnoon luullu notta et koskekkaa tuaho kotomaeseen lihhaan.
-
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.
-
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.
No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.
-
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.
No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.
Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.
-
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.
No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.
Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.
Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.
-
mehän uskomme tähän kuin eemeli kokoomukseen :) ;) :D ;D
Jotta tuotetta voidaan tuoda Suomeen, täytyy kaikkien salmonellatestien tulosten olla negatiivisia ja lisäksi testitulokset täytyy lähettää erän mukana Suomeen. Lidlin tiedottaja Anna Rissanen kertoo, että nämä testit olivat kyseisen tuote-erän kohdalla negatiiviset eikä salmonellaa löytynyt.
eiköös sepeteukselle ole syätetty vetokonejakkii uuden seelanin mureimpina naudanpaesteina :) ;) :D ;D
-
Liha kuuluu syödä kypsänä, lämmitys läpeensä yli 70 asteen. Tätä s-kiusaa löytyy varsinkin kanasta myös Suomessa. Nou problem.
Itujen syöminen on vaarallisempaa.
No ei sitä kotimaisessa kanassakaan vissiin kovin paljoa vieläkään ole ja itujen sisältämä ylimääräinen elävä ravinto riippuu ihan toiminnan huolellisuudesta. Mutta joka tapauksessa ihan samaa mieltä, että liha kuuluu kypsentään kypsäksi. Ja raa'an lihan kanssa toimitaan niin, että siinä voi olla haitallisia mikrobeja alkuperästä riippumatta.
Lienekkö tuassa kumminkaa salamonellaa,tuassa suommalaesessa,vaekka nyt oeski "väärrin"käsitelty.
Tuskin on. Mutta ellei syystä tai toisesta ihan välttämättä halua raakaa lihaa syödä niin säästyypä negatiiviselta lottovoitolta.
Tottahan tuassa o toenenpuali,vaan raavaat miehet niitten seon joskus saatava tuata lihhaa iha raakanaki.
-
ja parasta ku itukoitten syöjät saabi syötä net paskoineen... noooo, sattuuhan vahinkoja kelle tahansa..
-
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...? 🎅
-
soumikielii on sit hyä. saabi monta näkökulmaa samalla asialla..
-
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...? 🎅
Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
-
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...? 🎅
Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
Osuusteurastamot tulivat vuonna 1913, että onhan siitä raakana maistelusta jo pitkähkö aika
https://www.hk.fi/yritys/historia/
-
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...? 🎅
Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
Osuusteurastamot tulivat vuonna 1913, että onhan siitä raakana maistelusta jo pitkähkö aika
https://www.hk.fi/yritys/historia/
Mutta vasta 1980 luvulla alkoi monopoolin kehittäminen.
-
mutta mitäpä tuo ku ulkomaiset ei moista ole etes keksineet...
-
Kotimaista jauhelihaa kannattaa käsitellä siten, että siinä on ehec.
Miksi haluat käsitellä sen ehec-pitoseksi...? 🎅
Ennen jauhelihaa voi maistella raakana, mutta sitten tuli ossuusteurastamot.
Päätit sitte olla vastaamatta kysymykshen... 🎅