Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Jos olet noin huolestunut lihan syönnistä, niin kannattaa lukea tuo linkkaamasi juttu loppuun. Siellä on heti kakkosena listalla PASTÖROIMATON MAITO
Sitten alkaa tulla pähkinää, pallokalaa ja afrikkalaista rupikonnaa.
Ei päivää taas, mitä juttua.
Edelleen se peruskoulun ala-asteella opiskeltu ravintoympyrä on hyvä ja ajanmukainen ohje. Kaikkea monipuolisesti, siinä sen salaisuus.