Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: maidontuottaja - 04.01.19 - klo:15:19
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Aika vähiin on mennyt punaisen lihan syönti. Hyin pärjää joulukinkulla seuraavaan jouluun.😁😁😁😁
-
mut siä oootki markinaalia. normaalit immeiset syö mitä eteen laitetaan..
-
Enempi se taetaa olla huoli siittä notta osa porukasta kuollee ihan siihen kun ei oo minkäänlaesta ruokkaa. Varmmaan oisivat kiitollisia jos oes vähä lihhaa,ei tarttis olla joulukinkkuva Tupakki ja viina net ei oo vaarrallistenaineiten listalla. Ruaka se sitä on. Palijo sitä mennee tuota rahhaa tupakkiin ja viinaan vaen palijo sitä mennee turhuuteenki..
-
Ihmisille syötetään sellaista kuraa että oksat pois, mutta onko se kuitenkaan pakko syödä mitä sattuu. Poislukien tietenkin täysin tuuliajolle joutuneet..
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Jos olet noin huolestunut lihan syönnistä, niin kannattaa lukea tuo linkkaamasi juttu loppuun. Siellä on heti kakkosena listalla PASTÖROIMATON MAITO :D Sitten alkaa tulla pähkinää, pallokalaa ja afrikkalaista rupikonnaa.
Ei päivää taas, mitä juttua.
Edelleen se peruskoulun ala-asteella opiskeltu ravintoympyrä on hyvä ja ajanmukainen ohje. Kaikkea monipuolisesti, siinä sen salaisuus.
-
ja eiks se sepekii etelään lähe et saa "uutta" lihaa??? kyl immeinen on sekasyöjä. kaikki minkä kii saa ni käkättimeen!
-
Hyin pärjää joulukinkulla seuraavaan jouluun.
Ja zepeläzzähän on joulu aina sillon, ko on (tanzkan)kinkkuva... 🎅
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Aika vähiin on mennyt punaisen lihan syönti. Hyin pärjää joulukinkulla seuraavaan jouluun.😁😁😁😁
Niin, suomesta on nykyisin ollut vaikiaa löytää brassilihaa. Kaikki kaupat täynnä argentiinalaista ja uus-seelantilaista luomulihaa. Lidllikin rupes myymään irlantilaista nautaa.
Meikäläinen ostaa naudanfileen kauppahallista.
Joskus vetää nuo sepefaktat melkein hiljaiseksi.
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Jos olet noin huolestunut lihan syönnistä, niin kannattaa lukea tuo linkkaamasi juttu loppuun. Siellä on heti kakkosena listalla PASTÖROIMATON MAITO :D Sitten alkaa tulla pähkinää, pallokalaa ja afrikkalaista rupikonnaa.
Ei päivää taas, mitä juttua.
Edelleen se peruskoulun ala-asteella opiskeltu ravintoympyrä on hyvä ja ajanmukainen ohje. Kaikkea monipuolisesti, siinä sen salaisuus.
Nyt. On. Se. Hetki.
Olen 110% samaa mieltä Kylmiksen kanssa.👍🏿😎
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Jos olet noin huolestunut lihan syönnistä, niin kannattaa lukea tuo linkkaamasi juttu loppuun. Siellä on heti kakkosena listalla PASTÖROIMATON MAITO :D Sitten alkaa tulla pähkinää, pallokalaa ja afrikkalaista rupikonnaa.
Ei päivää taas, mitä juttua.
Edelleen se peruskoulun ala-asteella opiskeltu ravintoympyrä on hyvä ja ajanmukainen ohje. Kaikkea monipuolisesti, siinä sen salaisuus.
Nyt. On. Se. Hetki.
Olen 110% samaa mieltä Kylmiksen kanssa.👍🏿😎
Olen tosi pahoillani, että kävi näin. Koita kestää.
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Aika vähiin on mennyt punaisen lihan syönti. Hyin pärjää joulukinkulla seuraavaan jouluun.😁😁😁😁
Niin, suomesta on nykyisin ollut vaikiaa löytää brassilihaa. Kaikki kaupat täynnä argentiinalaista ja uus-seelantilaista luomulihaa. Lidllikin rupes myymään irlantilaista nautaa.
Meikäläinen ostaa naudanfileen kauppahallista.
Joskus vetää nuo sepefaktat melkein hiljaiseksi.
Pärjäshän Hietanenkin yhellä silakalla.
-
mut kuin kauan?? ei mahtannu paljon tehä tuonna aikana.. kyl on hyä syyä monipuolisesti. jaksaa..
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Anteeksi nyt vaan Maidontuottaja, mutta jos Maidontuottaja aikoo joksikin vegaaniksi, niin sen jälkeen maidon- ja lihantuottaminen on aika tekopyhää.
-
WHO on vääntänyt suosituksensa yhteistyössä FAO:n kanssa, joten hiilihydraattia palaa kunnolla. WHO, tieteellinen päivitys vuodelta 2007 https://www.who.int/nutrition/publications/nutrientrequirements/scientific_update_carbohydrates/en/
https://www.nature.com/articles/1602935
Nää suositukset on niin politisoituneita, että jäitä hattuun !
-
Suomi sai Amerikasta vuosina 1918-20 ruoka-apua, mm. läskistä sianlihaa, "wilsonin pintaa"
http://laskisoosijarjesto.blogspot.com/p/laskisoosin-lyhyt-historia.html?m=1
-
Juu, ei pelkkiä vegaanijuttuja vaan karsia ruokavaliosta justiin jotkut HK:n lenkit, einekset yms. Samalla vähentää lihansyöntiä.
Ennen vanhaa vanhat ihmiset puhui tuosta Wilsonista😂.
Miksi on ongelma jos tuottaa maitoa ja miettii terveellisestä ruokavaliosta🤔
-
Juu, ei pelkkiä vegaanijuttuja vaan karsia ruokavaliosta justiin jotkut HK:n lenkit, einekset yms. Samalla vähentää lihansyöntiä.
Ennen vanhaa vanhat ihmiset puhui tuosta Wilsonista😂.
Miksi on ongelma jos tuottaa maitoa ja miettii terveellisestä ruokavaliosta🤔
Onko se tua maeto ja lihakkaa terveellinen ruoka,kun sen terveellisyytestä "oikiasta" paekasta kyssyy. Niihin kuollee. Luulen ma.
-
Juu, ei pelkkiä vegaanijuttuja vaan karsia ruokavaliosta justiin jotkut HK:n lenkit, einekset yms. Samalla vähentää lihansyöntiä.
Ennen vanhaa vanhat ihmiset puhui tuosta Wilsonista😂.
Miksi on ongelma jos tuottaa maitoa ja miettii terveellisestä ruokavaliosta🤔
Onko se tua maeto ja lihakkaa terveellinen ruoka,kun sen terveellisyytestä "oikiasta" paekasta kyssyy. Niihin kuollee. Luulen ma.
Maituun on moni kuallu. Usiampi kuin kalijaan.
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Anteeksi nyt vaan Maidontuottaja, mutta jos Maidontuottaja aikoo joksikin vegaaniksi, niin sen jälkeen maidon- ja lihantuottaminen on aika tekopyhää.
Koko maataloustoiminta on tekopyhää jos ei myönnä tekevänsä sitä vain rahan vuoksi.
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Anteeksi nyt vaan Maidontuottaja, mutta jos Maidontuottaja aikoo joksikin vegaaniksi, niin sen jälkeen maidon- ja lihantuottaminen on aika tekopyhää.
Koko maataloustoiminta on tekopyhää jos ei myönnä tekevänsä sitä vain rahan vuoksi.
Mikä tahansa työ on tekopyhää, jos ei myönnä tekevänsä sitä vain rahan vuoksi.
-
Juu, ei pelkkiä vegaanijuttuja vaan karsia ruokavaliosta justiin jotkut HK:n lenkit, einekset yms. Samalla vähentää lihansyöntiä.
Ennen vanhaa vanhat ihmiset puhui tuosta Wilsonista😂.
Miksi on ongelma jos tuottaa maitoa ja miettii terveellisestä ruokavaliosta🤔
Onko se tua maeto ja lihakkaa terveellinen ruoka,kun sen terveellisyytestä "oikiasta" paekasta kyssyy. Niihin kuollee. Luulen ma.
Maituun on moni kuallu. Usiampi kuin kalijaan.
No nii asijantutija laosunto,vae sepevaktaa.
-
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Jos olet noin huolestunut lihan syönnistä, niin kannattaa lukea tuo linkkaamasi juttu loppuun. Siellä on heti kakkosena listalla PASTÖROIMATON MAITO :D Sitten alkaa tulla pähkinää, pallokalaa ja afrikkalaista rupikonnaa.
Ei päivää taas, mitä juttua.
Edelleen se peruskoulun ala-asteella opiskeltu ravintoympyrä on hyvä ja ajanmukainen ohje. Kaikkea monipuolisesti, siinä sen salaisuus.
Kyllä Kylmiksen puheissa on jälleen järkeä. Tuo lista on kyllä taas niin tekemällä tehty jotta saadaan jotain ruokajuttua. Pähkinöiden ja viljakasvien homemyrkyt ovat jostain syystä tällä kertaa unohtuneet pois eikä valkoista sokeriakaan mainita vaikka jossain sitä pidettiin terveydelle vaarallisimpana tavanomaisista ruuan valmistusaineista. Punainen liha ja lihajalosteet on kyllä liitetty tarpeeksi uskottavasti paksusuolensyöpään joten siinä mielessä voi olla järkeä vähentää niiden syöntiä. Sitä en muista missään jutusssa olleen mistä tuo johtuu ja miten punainen liha eroaa siipikarjasta. Eikä siitäkään ole ollut mitään kuinka paljon pitää syödä jotta syöpäriski kasvaa.
-
Yhden päivän tutkimus osoittaa yhtä, toisen päivän tutkimus toista. Pahinta on liian yksipuolinen ruoka. Kaikkea kohtuudella on paras suositus mitä tulee ruokaan. Nää hömppälehtien syö sitä, syö tätä on paras ohittaa olan kohautuksella. ;D
-
Nykyinen ruokakulttuuri tulee muuttumaan. Sille ei mahda mitään, ihmisiä kiinnostaa kasvavissa määrin oma terveys. Perinteisillä lihataloilla on edessä ankeat ajat, jos eivät pysty jotenkin uudistumaan.
-
Seon tua näläkä hyvä kouluuttaja /konsultti. Tosi nälässä se mennee kaekki ruoka samalle viivalle hyvä ja se "huano". Ruokalla /ruokantuatannolla, niillä sitä ei pitäs koskaan alakaa leikkimmään,siinnä sitä voe pallaa näpit.
-
Seon tua näläkä hyvä kouluuttaja /konsultti. Tosi nälässä se mennee kaekki ruoka samalle viivalle hyvä ja se "huano". Ruokalla /ruokantuatannolla, niillä sitä ei pitäs koskaan alakaa leikkimmään,siinnä sitä voe pallaa näpit.
Koskas se maijjulla näläkä on lähteny, kusettaa vaan.
-
Tulee mieleen myös foliohattuteoria, että karjatalous koitetaan saattaa epäedulliseen valoon sen takia, että maailman väkimäärä kasvaa ja karjatalous on resursseja kuluttava ruuan tuotantoketju. Samoin kuin ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyy karjatalouden päästöt yms. Nyt keittiön kautta syötetään ihmisille terveyteen ja ilmastonmuutokseen liittyviä uhkakuvia, niin saadaan porukka välttelemään karjatalouden tuotteita ja sitä kautta saavutetaan edellä mainittuja tavoitteita.
Vaikka prosessoidulla lihalla onkin yhteys paksusuolen syöpään, niin syöpää aiheuttaa moni muukin asia. Ja jälleen kerran tulee se ruokailun tasapaino. Joku vanhan kansan levyseppä-hitsaaja, kun vetelee monta pakettia makkaraa viikossa ja vieroksuu salaatteja, niin tottakai terveysriskit ovat suuremmat tuolta osin.
Vielä erikseen haluan muistuttaa kananmunasta. Tuosta voin jälkeen pahamaineisimmasta tuotteesta. Siitä ei paljon nykyään puhuta. Luulen, että munalla menee tänä päivänä erittäin lujaa. Takavuosina oli munantuottajatkin koko ajan helisemässä (ainakin Maaseudun mukaan). Oli kaikenlaista Laitila-mallia yms. Minusta tuntuu siltä, että nykyään munaporukka on maajussien kannattavuus rankingissa heti kakkosena broiskuporukan jälkeen. Niin ne ajat muuttuu.
-
Tulee mieleen myös foliohattuteoria, että karjatalous koitetaan saattaa epäedulliseen valoon sen takia, että maailman väkimäärä kasvaa ja karjatalous on resursseja kuluttava ruuan tuotantoketju. Samoin kuin ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyy karjatalouden päästöt yms. Nyt keittiön kautta syötetään ihmisille terveyteen ja ilmastonmuutokseen liittyviä uhkakuvia, niin saadaan porukka välttelemään karjatalouden tuotteita ja sitä kautta saavutetaan edellä mainittuja tavoitteita.
Vaikka prosessoidulla lihalla onkin yhteys paksusuolen syöpään, niin syöpää aiheuttaa moni muukin asia. Ja jälleen kerran tulee se ruokailun tasapaino. Joku vanhan kansan levyseppä-hitsaaja, kun vetelee monta pakettia makkaraa viikossa ja vieroksuu salaatteja, niin tottakai terveysriskit ovat suuremmat tuolta osin.
Vielä erikseen haluan muistuttaa kananmunasta. Tuosta voin jälkeen pahamaineisimmasta tuotteesta. Siitä ei paljon nykyään puhuta. Luulen, että munalla menee tänä päivänä erittäin lujaa. Takavuosina oli munantuottajatkin koko ajan helisemässä (ainakin Maaseudun mukaan). Oli kaikenlaista Laitila-mallia yms. Minusta tuntuu siltä, että nykyään munaporukka on maajussien kannattavuus rankingissa heti kakkosena broiskuporukan jälkeen. Niin ne ajat muuttuu.
Noin se menee .
Kasvisproteinin jalostus on muuttunut . Nyhtökaurasta saa melkein jauhelihan makuista , soin nimittäin laatikkoa tänään ja en erottanut oliko jauhelihaa vai kauraa. Härkkis sopii ihmiselle ja sialle koska mehän ollaan samanlaisia . Sydänmetkin voidaan tuottaa sialla ja siirtää ihmiseen .
Ajat muuttuu ei maha mittään mutta voita ja maitotuotteita tarvitaan . Nam .
-
Tulee mieleen myös foliohattuteoria, että karjatalous koitetaan saattaa epäedulliseen valoon sen takia, että maailman väkimäärä kasvaa ja karjatalous on resursseja kuluttava ruuan tuotantoketju. Samoin kuin ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyy karjatalouden päästöt yms. Nyt keittiön kautta syötetään ihmisille terveyteen ja ilmastonmuutokseen liittyviä uhkakuvia, niin saadaan porukka välttelemään karjatalouden tuotteita ja sitä kautta saavutetaan edellä mainittuja tavoitteita.
Vaikka prosessoidulla lihalla onkin yhteys paksusuolen syöpään, niin syöpää aiheuttaa moni muukin asia. Ja jälleen kerran tulee se ruokailun tasapaino. Joku vanhan kansan levyseppä-hitsaaja, kun vetelee monta pakettia makkaraa viikossa ja vieroksuu salaatteja, niin tottakai terveysriskit ovat suuremmat tuolta osin.
Vielä erikseen haluan muistuttaa kananmunasta. Tuosta voin jälkeen pahamaineisimmasta tuotteesta. Siitä ei paljon nykyään puhuta. Luulen, että munalla menee tänä päivänä erittäin lujaa. Takavuosina oli munantuottajatkin koko ajan helisemässä (ainakin Maaseudun mukaan). Oli kaikenlaista Laitila-mallia yms. Minusta tuntuu siltä, että nykyään munaporukka on maajussien kannattavuus rankingissa heti kakkosena broiskuporukan jälkeen. Niin ne ajat muuttuu.
Noin se menee .
Kasvisproteinin jalostus on muuttunut . Nyhtökaurasta saa melkein jauhelihan makuista , soin nimittäin laatikkoa tänään ja en erottanut oliko jauhelihaa vai kauraa. Härkkis sopii ihmiselle ja sialle koska mehän ollaan samanlaisia . Sydänmetkin voidaan tuottaa sialla ja siirtää ihmiseen .
Ajat muuttuu ei maha mittään mutta voita ja maitotuotteita tarvitaan . Nam .
Maatalouspolitiikka tarvitsee voita ja maituva.
-
mutta hupsuinta on tuo et ruuasta on tehtävä entisen makuista, vaikka raaka-aineet olis mitä. kyl kasvisruokakii on hyää mut miksi sen pitää olla samanmakuista kuin liharuoka??? mut ite en niin nuista puoliväli ruuista välitä, joko tai on parempi. juuuu, ja mitä enemmän voita ni sen parempi.
-
Seon tua näläkä hyvä kouluuttaja /konsultti. Tosi nälässä se mennee kaekki ruoka samalle viivalle hyvä ja se "huano". Ruokalla /ruokantuatannolla, niillä sitä ei pitäs koskaan alakaa leikkimmään,siinnä sitä voe pallaa näpit.
Koskas se maijjulla näläkä on lähteny, kusettaa vaan.
Sei oo sillon viellä ollu oekeen näläkä jos ee maito ens alakuun aota. Kalija se kusetta. Jos et tuata kalijaa jua,niin sillon se kusettaja onki iha joku muu ku tua maeto.
-
juuri tuota ihmoottelin. lie sepen elin erilainen ku kusettaa kaikki muu paitti puikula..
-
Nykyinen ruokakulttuuri tulee muuttumaan. Sille ei mahda mitään, ihmisiä kiinnostaa kasvavissa määrin oma terveys. Perinteisillä lihataloilla on edessä ankeat ajat, jos eivät pysty jotenkin uudistumaan.
Maidontuottaja taitaa suositella lihataloille prosessoitujen lihatuotteiden tilalle uusia kehiteltyjä prosessoituja kasvistuotteita.
Vähän niinkuin tupakkafarmari vaatisi Philip Morris - yhtiötä siirtymään lakritsipiippujen valmistajaksi.
-
mutta hupsuinta on tuo et ruuasta on tehtävä entisen makuista, vaikka raaka-aineet olis mitä. kyl kasvisruokakii on hyää mut miksi sen pitää olla samanmakuista kuin liharuoka??? mut ite en niin nuista puoliväli ruuista välitä, joko tai on parempi. juuuu, ja mitä enemmän voita ni sen parempi.
Jospa jalostaisivat vaikka lihapullan makuisia tomaatteja, niin uusavuttoman kotiäidin/-isän työ helpottuisi huomattavasti. ;D