Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Lopettamisesta ja vaihtoehdoista  (Luettu 16249 kertaa)

sorkkis

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26672
  • Voimat lisääntyy . Vapise demari
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ei tyrmätä ajatusta aivan hulluna sentään .

Sijainti ratkaisee tuollaisen hankeen onnistumisen kuten lihansuoramyynnissäkin .

On myös tiloja jotka toimittavat ruokakassin suoraan kuluttajalle . Siihen sopisi myös maito .

Jäätelöä tehdään , onnistutaan , Rantalan kiusaksi .

Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää

Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .

navettapiika

  • Vieras
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ei tyrmätä ajatusta aivan hulluna sentään .

Sijainti ratkaisee tuollaisen hankeen onnistumisen kuten lihansuoramyynnissäkin .

On myös tiloja jotka toimittavat ruokakassin suoraan kuluttajalle . Siihen sopisi myös maito .

Jäätelöä tehdään , onnistutaan , Rantalan kiusaksi .
Vaan tahtovat nämä Reko-ruokaringitkin kaatuilla.
Maidossa on se hankaluus, että myyntiaika on tosi lyhyt ja se vaatii kylmäkalusteet.
Jäätelölle on omat markkinansa, mutta siinäkään ei auta laiskottelu, kun joka kissanristiäisiin kopin vedät ja myyt sitten, vaikka sen yhden tötterön. Elää silläkin, mutta aika kovat ovat maksut sinne Italian suuntaan, että saa lisenssin ja maku-uutteet käyttöön.

sorkkis

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26672
  • Voimat lisääntyy . Vapise demari
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ei tyrmätä ajatusta aivan hulluna sentään .

Sijainti ratkaisee tuollaisen hankeen onnistumisen kuten lihansuoramyynnissäkin .

On myös tiloja jotka toimittavat ruokakassin suoraan kuluttajalle . Siihen sopisi myös maito .

Jäätelöä tehdään , onnistutaan , Rantalan kiusaksi .
Vaan tahtovat nämä Reko-ruokaringitkin kaatuilla.
Maidossa on se hankaluus, että myyntiaika on tosi lyhyt ja se vaatii kylmäkalusteet.
Jäätelölle on omat markkinansa, mutta siinäkään ei auta laiskottelu, kun joka kissanristiäisiin kopin vedät ja myyt sitten, vaikka sen yhden tötterön. Elää silläkin, mutta aika kovat ovat maksut sinne Italian suuntaan, että saa lisenssin ja maku-uutteet käyttöön.

Totta horiset .

Parhaimmin tuo onnistuu isonkaupungin läheisyydessä .
Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää

Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 64945
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
eiks kaikki etelä'ssä asu ison kaupuntin lähellä?

Maakalle

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 826
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ternimaitoa kauppasin Turun Kauppahallin Juustopuodissa. Joitain vastaavia liikkeitä vaatii usean että voi kannattaa.

JD6630

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5501
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Volyymit jaa pieneksi, jonka takia käytetylle ajalle ei tule palkkaa. Noin tuppaa käymään 90% erikoistumistapauksissa.

Rekot oli ja meni, jotain pientä on jäljellä. Ihmiset ei oikeasti halua mitään aitoa makua, tai ainakaan ole valmiita maksamaan siitä.

Ternimaidolle on kysyntää ja siitä maksetaankin, mutta siinä tuotanto ja kysyntä on hankala saada balanssiin.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 64945
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
se juuri tuossa köpsintä;   ihmiset haluaa sitä luxusta jatkuvasti.   elikkä hanhenmaksapalleroita joka ateriaan.   itestä ainakii uunijuusto silloin tällöin on namia..   ei sitä joka päivä kehtais...

lypsyukko

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9599
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ennen oli tilajuustoloita. Vieläkö niitä on jossain pystyssä? Tältä alueelta on tainnut kaikki lopettaa, tai viranomaisten taholta lopetettu. Itte nyt vielä yleensä omiin pippaloihin juustot teen, mutta muuten taitaa "kotijuusto" olla juustoportin tekemiä.

John Ferguson

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1200
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ennen oli tilajuustoloita. Vieläkö niitä on jossain pystyssä? Tältä alueelta on tainnut kaikki lopettaa, tai viranomaisten taholta lopetettu. Itte nyt vielä yleensä omiin pippaloihin juustot teen, mutta muuten taitaa "kotijuusto" olla juustoportin tekemiä.
Tuossa lähellä on yksi, tosin lehmät ovat laittaneet pois jo aikapäiviä sitten. Maito sinne tulee suoraan Valion autosta, mutta ei ole muutoin kytköksissä Valioon.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ennen oli tilajuustoloita. Vieläkö niitä on jossain pystyssä? Tältä alueelta on tainnut kaikki lopettaa, tai viranomaisten taholta lopetettu. Itte nyt vielä yleensä omiin pippaloihin juustot teen, mutta muuten taitaa "kotijuusto" olla juustoportin tekemiä.
Tuossa lähellä on yksi, tosin lehmät ovat laittaneet pois jo aikapäiviä sitten. Maito sinne tulee suoraan Valion autosta, mutta ei ole muutoin kytköksissä Valioon.
Tuossa yksi näyttää vielä keittelevän punaista heraa, mutta sitäkin löytyy jo kaupan altaasta punaisella hintalapulla, eli syöjät alkavat olla hukassa tai sitten keitto on huonoa. Itse keittelen sen, minkä syön ja samoin juustoleivät teen juhliin itse, kun noita lehmiä vielä jokunen on..

antti-x

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2855
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ennen oli tilajuustoloita. Vieläkö niitä on jossain pystyssä? Tältä alueelta on tainnut kaikki lopettaa, tai viranomaisten taholta lopetettu. Itte nyt vielä yleensä omiin pippaloihin juustot teen, mutta muuten taitaa "kotijuusto" olla juustoportin tekemiä.
Tuossa lähellä on yksi, tosin lehmät ovat laittaneet pois jo aikapäiviä sitten. Maito sinne tulee suoraan Valion autosta, mutta ei ole muutoin kytköksissä Valioon.
Tuossa yksi näyttää vielä keittelevän punaista heraa, mutta sitäkin löytyy jo kaupan altaasta punaisella hintalapulla, eli syöjät alkavat olla hukassa tai sitten keitto on huonoa. Itse keittelen sen, minkä syön ja samoin juustoleivät teen juhliin itse, kun noita lehmiä vielä jokunen on..

Toisaalta perinnetuotteille jos kysyntää on, niin ei niiden omaan käyttöön (omasta maidosta) valmistus ainakaan lisääntymässä ole. Kohta kun on 5000 maitotilaa jäljellä, niin se on aika pieni osa suomen kotitalouksista.

Rusina

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 616
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
No ei tämä niin yksinkertainen asia ole.

sorkkis

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26672
  • Voimat lisääntyy . Vapise demari
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
No ei tämä niin yksinkertainen asia ole.
No ei .

Tinkimaitoa ostavat itselleen juustontekijät , pastöroimatonta  haluavat sekä lähellä maitotilaa oikeata lehmän maito haluavat .

Ulkomailla on tiloilla automaattejakin josta voi tilalta suoraan maitoa ostaa .
Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää

Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .

Rusina

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 616
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Mutta ei lirumaidon myyminenkään mikään hyvä vaihtoehto ole. Ihmiset on enemmän valveutuneita ja haluavat myös maitoonsa enemmän makua ja tietenkin että olisi mahdollisimman aitoa ja vähemmän käsiteltyä. Käsittämätöntä että Suomessa lyödään päätä seinään tämän maitoasian kanssa. Jotain tuotekehittelyssä on keksittävä muutakin kun rasvattomia tai proteiinituotteita. Proteiinituotteita ei tarvita enää yhtään lisää, ainakin Valiolla on niitä jo liikaakin. Ehkä kuluttajat haluavat vaan jotain aitoa ja alkuperäistä missä maistuu aito maito.

Aika rohkeaa olisi uusi maidontuottajien perustama osuuskunta, missä oltaisiin alkuperäisen maidon äärellä. Kaikki tuotteet olisi tietenkin pastöroituja ja turvallisia muutenkin. Tämän tyyppistä toivetta on heitelty tuolta valveutuneimpien kuluttajien joukosta.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Lopettamisesta ja vaihtoehdoista
Ehkä pelkällä kuivaheinällä tuotettu maito voisi olla semmoinen erikoistuote joka tekisi kauppansa. Tai siis ilman säilörehua tuotettu.
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.