Artikkelin väitteitä, jos uskoo, niin ehdottomasti kotimainen liha olisi vahingollista,
koska useimmiten ruokitaan väkirehuilla ja viljelykorsirehulla. Esimerkiksi Brasiliassa nimenomaan
laidunnetaan metsästä kasketuilla niityillä, täysin laajaperäisesti ja luomusti !
Luomussahan ei oteta selvästikään kantaa siihen, onko peltomaa tehty entisen metsän tai
suon paikalle.
-SS-
Nyt sä vääristelet tuon jutun ydinsanomaa ja vahvasti
Juuri se, että tuota
voi vääristellä, on se asian pihvi.
Luomussa ajatellaan, että käytetään vain olemassa olevaa jo
"pilattua" maata, ja parannetaan se "elämänvoimaiseksi".
Kuitenkin, jossakin toimintapisteessä, eli siinä pisteessä, kun
100% ennestään raivatusta maa-alasta on luomussa, havaitaan,
että vasta noin 1/3 tarvittavista kaloreista on kasassa, eläinten läpi
tuhrattuna ja laajaperäisesti jalostettuna.
Mikä siis ainakin edellyttää lisää karjalaitumia ympäri maailman.
Tai WWF:n asenteella ihmisrakasta maapallon vihollisen eli ihmisväestön
hävittämistä siihen pisteeseen, että mehukkaiden luomupihvien ja herkul lisen
luomumaidon tuotanto kohtaa kulutuksen.
-SS-