Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot...
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä.
Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Vuohenliha on TODELLA hyvää
ai tykkäät. Meillä on sit sama maku. Vuohessa liha on luun vieressä ja siksi se on hyvää😊
Mikä liha?
Lihantuotannon tulevaisuus
http://www.semex.com/ kuvan lehmät , maidon jalostus on tullut päätepisteeseensä, sanon suoraan en tykkää, tämä linkki olisi sopinut myös nautapuolen keskusteluun, jossa pähkäiltiin onko lihava vai laiha lehmä hyvinvoiva
Tähän taitaa päteä se koulupojan aineen viesti, miksi lehmällä on nahka, siksi, ettei ne leviä sinne pitkin peltoja