https://www.facebook.com/l214.animaux Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin. Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.
Lainaus käyttäjältä: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:26Lainaus käyttäjältä: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊Aika kultaa muistot...
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:27Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:26Lainaus käyttäjältä: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊Aika kultaa muistot... Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:30Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:27Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:26Lainaus käyttäjältä: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊Aika kultaa muistot... Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä.
Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:32Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:30Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:27Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:26Lainaus käyttäjältä: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊Aika kultaa muistot... Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:39Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:32Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:30Lainaus käyttäjältä: navettapiika - 19.10.15 - klo:17:27Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 19.10.15 - klo:17:26Lainaus käyttäjältä: Viljelijä - 19.10.15 - klo:16:56Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊Aika kultaa muistot... Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊Jatka harrastusta ja koe onnesi..
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃