Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Alakaa pikkuhiljaa selviämään miksi liha on niin vetistä ja huonoa  (Luettu 4351 kertaa)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
https://www.facebook.com/l214.animaux

 Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
 Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(
 

navettapiika

  • Vieras
Jospa muutat sinne, missä halal-liha on normaalia arkipäivää niin saat sitä ihan ilman turhia vonkumisia.. ::)

bdr-529

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7460
https://www.facebook.com/l214.animaux

 Kattokaapa tuo hiilidioksiidi tainnutusvideo. Sehän on käytännössä sama kuin mitä Hitler teki juutalaisille.
Paras tainnutuskeino on se mitä muslimit ja juutalaiset käyttää. Torvet poikki. Jos tuossa osalla possuista jo sydän pysähtyy, niin veristä lihaa tulee. Tuleepahan verikin myytyä. Tämä on kuulemma käytössä jo suomessakin.
 Osuustoimintapörssiteollisuus etsii tehokkuutta ja pilaa hyvät lihat :(

 Ehkäpä haluaa välttyä syytteeltä eläinsuojelulain pykäliä vastaan toimimisesta.
Mielipiteeni on voinut muuttua, mutta ei se tosiasia, että olen oikeassa.

Viljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4372
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊

navettapiika

  • Vieras
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃

navettapiika

  • Vieras
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊

navettapiika

  • Vieras
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Jatka harrastusta ja koe onnesi..  ::)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
Aika kultaa muistot... ::)

Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Ketä oikeasti kiinnostaa?? Kasvata oma kesäpossu, niin ei tarvi kitistä ja voit teloittaa sen haluamallasi tyylillä. ::)

Kyl mää oon kasvattanu monta kesäpossua, lammasta, vuohta. Vuohessa muuten on hyvä liha. 😊
Jatka harrastusta ja koe onnesi..  ::)

Ei nyt tarvitse. A. on niin pieni pere. B. brassinaudanfile on hyvää ja halpaa. 🎅

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Nykyisin net ei taida päästääketään sikalinjalle. 😃
Oli muuten tehokasta touhua amerikoissa tuossa Food inc. -dokkarissa joka tuli taas uusintana.
30 000 sikaa päivässä lahtiin. Hyvin kelpaa jenkeille, barbequesoosit ynnä melassit vain päälle ja smoukkaamaan, ei varmasti maistu possulle enää.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Dr.Who

  • Vieras
Niin aina, että Suomessa on huonosti asiat. Lännellä kun kasvatetaan lihanautaa, niin hormoonit hoitaa asia, notta lihassa on tavallista enemmän vettä joka kypsytettäessä haihtuu ja pannun pohjalla kuiva käntty lihaa. Mutta vastapainoksi saa atibiotteja.

Asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan.Kävin  parikymmentä vuotta sitten monella teurastamolla. Kyllä silloin henki lähti vähemmällä potkimisella. 😊
No just, yhdessä vaiheessa tainnutettiin sähköllä ja välittömästi veret pois.Kaasuhommissa tulee juuri sitä stressilihaa joka on vetistä ym ym.väittäkää ymmärtämättömät sitten muuta.
On tullut aikoinaan oltua teurastajana teurastamolla.

Viljelijä

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4372
Mitä asiantuntija sanoo, pitkistä kuljetusmakoista, siis elävien eläinten?  Tilateurastamot ois optimi, mutta sopineeko herroille?

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 66108
mutta eihän net elikot voi mitenkään noissa kivoissa virikkeisissä kauljettimissa stressata!   ei se nyt mitään noille rättipäillekään haittaa jos elikko melkein kaks viikoa seilaa paatissa kauhakuormaajalla lastattuna kohti aavikkoa!   kyllä nykyään on moni asia tosi hullusti!