Höpöhöpö. Keliaakikko saa kolmanneksen enemmän hiilareita kuin tavan ruokaa syövä. Sokeria on melkein kaikissa gluteenittomissa leivissäkin, kun psyllium ei ilman sitä toimi. Sen päälle riisin ja perunan tärkkelys....
Vaimo leipoo kaiken ,en syö kaupan leipiä enkä leivoksia.
aatamin akka ei taida osata edes leipoa vai kuinka ?
Gluteeni on erittäin haitallinen ja sitä on nykyajan viljassa 20 kertaa enemmän kuin esim. rautakauden viljassa.
Epäilempä että palstan "terveistäkin" keliakiaa sairastaa noin 15 % tietämättään,se onkin paha juttu.
Ei sillä ole väliä leivotko itse, jos käytää valmiita jauhoseoksia. Niissä on sokeria kaikissa. Hanki riisijauho erikseen, pottujauhoa saa kaupasta. Suurin osa leivotaan itse, jopa mä osaan ja jälkikasvusta tulee alan ammattilaisia..,
Etkö itse osaa leipoa, kun kaikkien alojen asiantuntija olet? Akkasi saa kärsiä rupisesta suolistostasi
Gluteeni on muuten lisääntynyt varsinkin vehnänjalostuksen myötä, uusimmissa lajikkeissa pitoisuudet on 40-kertaisia. Perinteiset turvalliset jalostusmenetelmät, kuten indusoitu säteilytys ja muu mutaatioprovosointi rules. Geeniteknologialla saataisiin näitäkin asioita tuunattua, mutta sese vasta saatanasta onkin koska monsanto