Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe €uron kinkku  (Luettu 8797 kertaa)

Jätkä

  • Vieras
€uron kinkku
Hyvät joulukinkut on tulossa alelaariin tänä jouluksi  ;)
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288768411513.html

navettapiika

  • Vieras
Vs: €uron kinkku
Siitä sitä saa jännitystä elämään, ja se voi jatkua jonkin aikaa.. melkein  verrattavissa kestolottoon, ehkä tärppää, ehkä ei.. ;D

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: €uron kinkku
Lehmiin s.Aureus tarttuu aina lypsäjän "sormista", mutta mistä se siis tarttuu tuohon lihaan?

Elääkö se sian nahassa ja se siirtyy sitten liian kylmässä kalttausvedessä lihaan? Siinä lihassahan se siis tuskin on elänyt, ehkä jossain naarmuissa yms.

Ihmiseen tuo tuskin tarttuu, ellei sitten hiero raakaa lihaa ihon haavoihin
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65449
Vs: €uron kinkku
elikkä;  kaupuntilaisten pitää jättää tänä jouluna perversionsa jonnekin muuhun!

Jerry Jee

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 359
Vs: €uron kinkku
Sikalaiskut on vielä julkaisematta.

Jätkä

  • Vieras
Vs: €uron kinkku
Lehmiin s.Aureus tarttuu aina lypsäjän "sormista", mutta mistä se siis tarttuu tuohon lihaan?

Elääkö se sian nahassa ja se siirtyy sitten liian kylmässä kalttausvedessä lihaan? Siinä lihassahan se siis tuskin on elänyt, ehkä jossain naarmuissa yms.

Ihmiseen tuo tuskin tarttuu, ellei sitten hiero raakaa lihaa ihon haavoihin
Ja Sepen ei tarvitse syöttää mirille raaakoja lihakimpaleita.
 Mutta oikeasti joutuu olemaan pirun paljon huolellisempi kun käsittelee kyseisiä lihaklönttejä keittiössä ennen paistamista.
 Miten helposti se puukko tai leikkuulauta jääkin lojumaan tiskialtaaseen loppupäiväksi tai joku liharoiske pyyhkäistään kaapinovesta samalla pöytärätillä kuin keittiön pöytä.
 Sen jälkeen ei tarvita haavaa, vain se ientulehdus, joka on joka kolmannella... Näin teoriassa tai huonolla onnella.
 

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12111
Vs: €uron kinkku
Lehmiin s.Aureus tarttuu aina lypsäjän "sormista", mutta mistä se siis tarttuu tuohon lihaan?

Siis hieholehmäänkin, kun aureus löytyy vastahakoisesta neljänneksestä hetikohta poikimisen jälkeen ?

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: €uron kinkku
Siitä sitä saa jännitystä elämään, ja se voi jatkua jonkin aikaa.. melkein  verrattavissa kestolottoon, ehkä tärppää, ehkä ei.. ;D

  Onko kukaan kuullut kenenkään kuolleen lihasta saatuun MRSA bakteeriin. Kyllä se yleennsä saadaan saraalasta. Suomessa kuolee muistaakseni 1700 ihmistä hoitovirheisiin. Siis kaksi kertaa enemän kuin liikenteessä. Enemmän luultavasti kuin alkoholiin. Pelko on pelottava asia. Ihmiset pelkää käärmeitä, vaikka niiden pitäisi pelätä lääkäreita ja autoja.  ;D

navettapiika

  • Vieras
Vs: €uron kinkku
Siitä sitä saa jännitystä elämään, ja se voi jatkua jonkin aikaa.. melkein  verrattavissa kestolottoon, ehkä tärppää, ehkä ei.. ;D

  Onko kukaan kuullut kenenkään kuolleen lihasta saatuun MRSA bakteeriin. Kyllä se yleennsä saadaan saraalasta. Suomessa kuolee muistaakseni 1700 ihmistä hoitovirheisiin. Siis kaksi kertaa enemän kuin liikenteessä. Enemmän luultavasti kuin alkoholiin. Pelko on pelottava asia. Ihmiset pelkää käärmeitä, vaikka niiden pitäisi pelätä lääkäreita ja autoja.  ;D
Nyt ei mennä kuin pari kuukautta taaksepäin, kun oli julkaistu tutkimus, että juurikin tanskalaiset sairaanhoitajat vievät käsissään tämän bakteerin sairaalaan, kun käsittelevät saastunutta sian lihaa.
Itse jätän kyllä ulkomaisen kinkun kauppaan, en edes kissalle osta. ???

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: €uron kinkku
Siitä sitä saa jännitystä elämään, ja se voi jatkua jonkin aikaa.. melkein  verrattavissa kestolottoon, ehkä tärppää, ehkä ei.. ;D

  Onko kukaan kuullut kenenkään kuolleen lihasta saatuun MRSA bakteeriin. Kyllä se yleennsä saadaan saraalasta. Suomessa kuolee muistaakseni 1700 ihmistä hoitovirheisiin. Siis kaksi kertaa enemän kuin liikenteessä. Enemmän luultavasti kuin alkoholiin. Pelko on pelottava asia. Ihmiset pelkää käärmeitä, vaikka niiden pitäisi pelätä lääkäreita ja autoja.  ;D
Nyt ei mennä kuin pari kuukautta taaksepäin, kun oli julkaistu tutkimus, että juurikin tanskalaiset sairaanhoitajat vievät käsissään tämän bakteerin sairaalaan, kun käsittelevät saastunutta sian lihaa.
Itse jätän kyllä ulkomaisen kinkun kauppaan, en edes kissalle osta. ???

 Eikös ole hyvä asua VIELÄ vapaassa maassa. Saa ostaa sitä mitä haluaa. Toista se oli ennen 20 vuotta sitten.  ;D

mymmy

  • Vieras
Vs: €uron kinkku
--ostankin ensimmäisen kinkun jo marraskuussa,jouluun mennessä on syöty varmaan jo kolme pientä kinkkua. :)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: €uron kinkku
--ostankin ensimmäisen kinkun jo marraskuussa,jouluun mennessä on syöty varmaan jo kolme pientä kinkkua. :)

  Aika monta kinkkua on tullut syätyä tammikuun ja joulun välissä. Kauppahallista siivuina ja savustettuna. ;D

milkboi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4541
  • Kiima ja kateus.Ne maailmaa pyörittää.
Vs: €uron kinkku
Lehmiin s.Aureus tarttuu aina lypsäjän "sormista", mutta mistä se siis tarttuu tuohon lihaan?

Elääkö se sian nahassa ja se siirtyy sitten liian kylmässä kalttausvedessä lihaan? Siinä lihassahan se siis tuskin on elänyt, ehkä jossain naarmuissa yms.

Ihmiseen tuo tuskin tarttuu, ellei sitten hiero raakaa lihaa ihon haavoihin
ei s....na,joku käy öisin hiplaamassa meitin lehmien tissejä paljain sormin :o
On se hienoo...lehmät lypsää yötä päivää,pyhät arjet,,,ja kustannukset laukkaaa!Pessimisti ei pety.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: €uron kinkku
Lehmiin s.Aureus tarttuu aina lypsäjän "sormista", mutta mistä se siis tarttuu tuohon lihaan?

Elääkö se sian nahassa ja se siirtyy sitten liian kylmässä kalttausvedessä lihaan? Siinä lihassahan se siis tuskin on elänyt, ehkä jossain naarmuissa yms.

Ihmiseen tuo tuskin tarttuu, ellei sitten hiero raakaa lihaa ihon haavoihin
ei s....na,joku käy öisin hiplaamassa meitin lehmien tissejä paljain sormin :o
"Sormet" ne on robotissakin
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

82-90

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4962
  • vasikoita ottoo kualiin
Vs: €uron kinkku
Siitä sitä saa jännitystä elämään, ja se voi jatkua jonkin aikaa.. melkein  verrattavissa kestolottoon, ehkä tärppää, ehkä ei.. ;D

  Onko kukaan kuullut kenenkään kuolleen lihasta saatuun MRSA bakteeriin. Kyllä se yleennsä saadaan saraalasta. Suomessa kuolee muistaakseni 1700 ihmistä hoitovirheisiin. Siis kaksi kertaa enemän kuin liikenteessä. Enemmän luultavasti kuin alkoholiin. Pelko on pelottava asia. Ihmiset pelkää käärmeitä, vaikka niiden pitäisi pelätä lääkäreita ja autoja.  ;D
Nyt ei mennä kuin pari kuukautta taaksepäin, kun oli julkaistu tutkimus, että juurikin tanskalaiset sairaanhoitajat vievät käsissään tämän bakteerin sairaalaan, kun käsittelevät saastunutta sian lihaa.
Itse jätän kyllä ulkomaisen kinkun kauppaan, en edes kissalle osta. ???

 Eikös ole hyvä asua VIELÄ vapaassa maassa. Saa ostaa sitä mitä haluaa. Toista se oli ennen 20 vuotta sitten.  ;D

ponaparte puhhuu tuas paskoo.  ;D ;D ;D