monessa pikkumeijerissä ei mitään kehittelyä kun ei pulkin tuotolla mitään rahoiteta, vain pelkän raaka-aineen ostot. kiva! sehän on sitä kehitystä.
Mun mielipiteeni on kyllä että laadukkaimmat tuotteet tulevat pikkumeijereistä, mustaleimat sun muut
[/quote]
Pikkumeijereillä on laadukkaita tuotteita, mutta mustaleimassa ainakin jonkun kokeilemani pikkumeijerin juusto oli aika surkeaa, samoin arlan. Siis Valion mustaleimaan verrattuna. Tosin Pariisissa ollessa ostin kokeeksi ransalaista emmentalia (vaikka juustokaupan myyjä olisi kyllä mieluummin myynyt sveitsiläistä) eikä se ollut kyllä yhtään parempaa kuin arlan emmentaali. Pehmeää ja mautonta kuten Arlankin tavara.
Kuusamon savustettu edan on aika kiva, ja ahvenanmaalta tulee hyviä kermajuustoja, ja juustoportilla on montakin hyvää tuotetta. Ja samoin monilla vielä pienemmillä.