Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Paras leikkele leivän päälle? Tai ainakin tosi hyvä.  (Luettu 9960 kertaa)

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
 Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
    Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
   Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\

 Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Argentiinan naudanpaistia makurasvalla 16 euroa kilo, köntti savustusuuniin ja leivälle?
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

emo-heikki

  • Vieras
Palaviläski on aika hyvä ....

nilihaara

  • Vieras
 Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta.  :D

Poropoliisi Hurskainen

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 884
Lämminsavuliha mikä vain, kylmä maito + omista jyvistä tehty ohrarieska/juureen leivottu ruisleipä. Nam. :P

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Palaviläski on aika hyvä ....
No tämä oli kyllä kokolihaleikkeleistä mielessä mutta...   mutta mutta :-[
 Kyläkaupasta tuota on kilon pakkauksissa tullut tuotua aiemmin.  On eri kätevää ruuanlaitossa kun mies tekee ruokaa vain omaan nälkäänsä :-\

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65449
ite hyrisen tyytyväisenä kun saan vaan mäntyharjulaista aitoa saunapalvia ruisleivän päälle, uusien pottujen kanssa ja merisuolainmariiniin kanssa ei paremmasta väliä!     kun vaan saa!

nänninnyplääjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2954
norjan lohta savustettuna ruisleivällä.. 8) tai edellispäivän homemade lihapullat kotikutoisen just sulatetun hiivaleivän kera.. 8) hirvenvasaa purkitettuna samaisella hiivaleivällä, sekin aika nannaa.. 8) 8) sian palviniskaa.. ;) onhan näitä elämän pieniä iloja!!
Schnaps im Kopf, du holde Braut
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut

JoHaRa

  • Vieras
Huonoin on oma sormenpää, ainakin jos siinä on vielä luuta mukana

Sepedeus

  • Vieras
ite hyrisen tyytyväisenä kun saan vaan mäntyharjulaista aitoa saunapalvia ruisleivän päälle, uusien pottujen kanssa ja merisuolainmariiniin kanssa ei paremmasta väliä!     kun vaan saa!

  Joo,,, Toivosen savustamo tekee parasta. Ei oo Heilissä Vuohkalliolla samanlaista.  ;D

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65449
tosa just kattelin kun vahonkossa ostin hk;n juusto-jalopeeno meetvurstia jossa 200% makutakuu!   perkele että en ole ihan äkkiä syöny yhtä mautonta paskaa!  ja hintaakin vielä!      ei ku palautetta vaan!

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta.  :D

Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65449
eiks jostai keuruulta tule papanpossu-nimellä jotain säilykettä?   jossa ainaskii maku tallella!   markkinoilta ostin vuonna kivikeppi muutaman tölkin ja nyt syöny uusien pottujen kera ja kohta saatava lissää!

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
    Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
   Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\

 Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
Ylähuuli.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26122
  • vastustan
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
    Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
   Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\

 Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
Ylähuuli.
lauantaita senttinen siivu, euroshopper juustoa ja sinappia reilusti, termospullokahvia... turha sitä köyhän (sivistymättömän)  muuhun rahaa tuhlata ;D ;D ;D ;D
Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...