Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Paras leikkele leivän päälle? Tai ainakin tosi hyvä.  (Luettu 9962 kertaa)

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
    Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
   Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\

 Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
Ylähuuli.
lauantaita senttinen siivu, euroshopper juustoa ja sinappia reilusti, termospullokahvia... turha sitä köyhän (sivistymättömän)  muuhun rahaa tuhlata ;D ;D ;D ;D
No lauantaimakkara nyt on sellaista ettei oikein tiedä millaista :-\    Sitä kyllä meilläkin useimmiten on.
   Atrian ja poutun Jahti makkara on hinta-maku suhteeltaan ihan asiallista, siis nimenomaan leivän päällä   :P :P   Lihapitoisuus on niin maltillinen kyllä että laatuun en lähde nyt tässä ottamaan mitään kantaa...

nilihaara

  • Vieras
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta.  :D

Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......

 Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.

Poropoliisi Hurskainen

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 884
Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.

Juotasniemi tai Lohiapaja... kyllä sille hirven/poronrupille hintaa tulee kun sen raakana vie ja 5 kk päästä nyssäköissä hakee. Arvokasta sapuskaa... ts. eväsmurkinaa/pyhäruokaa/iltapalaa pieninä annoksina hartaasti nauttien.

nilihaara

  • Vieras
Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.

Juotasniemi tai Lohiapaja... kyllä sille hirven/poronrupille hintaa tulee kun sen raakana vie ja 5 kk päästä nyssäköissä hakee. Arvokasta sapuskaa... ts. eväsmurkinaa/pyhäruokaa/iltapalaa pieninä annoksina hartaasti nauttien.
  Lähiruokaa kuitenkin, kaikki mistä maksetaan jää paikkakunnalle poisluettuna kaatolupamaksut ja polttoaineet.

AgriAllah

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 782
No lauantaimakkara nyt on sellaista ettei oikein tiedä millaista :-\    Sitä kyllä meilläkin useimmiten on.
   Atrian ja poutun Jahti makkara on hinta-maku suhteeltaan ihan asiallista, siis nimenomaan leivän päällä   :P :P   Lihapitoisuus on niin maltillinen kyllä että laatuun en lähde nyt tässä ottamaan mitään kantaa...

Jahti vaatii salaatin lehden alle niin avot. Onhan näitä hyviä esim. Remeskylän hirvibalkan tai savukylki.  Atrian kulinaari, härän kylmäsavu leike. Hassumpaa ei ole myöskään Ruokapohjolan Oulunjärven kanttarelli muikku.
Tranceforming the world

millamagia

  • Vieras
Eikö kukaan tykkää könttisuolatusta valkoisesta sianläskistä? Kyllä se makkarat voittaa.Minä tunnen yhen ukon,joka on syönyt sitä aina ja on jo päälle 80v.
Aina se makkarat voittaa. 8)
.

Sepedeus

  • Vieras
Eikö kukaan tykkää könttisuolatusta valkoisesta sianläskistä? Kyllä se makkarat voittaa.Minä tunnen yhen ukon,joka on syönyt sitä aina ja on jo päälle 80v.
Aina se makkarat voittaa. 8)
.

 Ei sellaista vanhan ajan 2 tuuman läskiä saa mistään. Läski on sellaista hytelöä. Onkohan se sitä samaa selluliittiä jota naisten takapuolessa joskus näkee ;D

millamagia

  • Vieras

.
[/quote]

 Ei sellaista vanhan ajan 2 tuuman läskiä saa mistään. Läski on sellaista hytelöä. Onkohan se sitä samaa selluliittiä jota naisten takapuolessa joskus näkee ;D
[/quote]

------------ne vissiin on kasvattaneet ite sian,koska sierllä on aina sitä paksua valkoista suolaläskiä. ::)

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
  Ei kotona kasvatettua sikaa kotona palvattuna voita mikään...

kylmis

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12224
  • Virolaista kiitos!
Etupäässä Snellmannin leikkeitä tulee käytettyä. Curry kalkkuna olisi hyvää, mutta lihan alkuperämaa on Brasilia ja sen takia boikotoin sitä. Snellun metfurstit on aika hyviä. Välillä tulee ostettua lauantaimakkaraa tai gotleria, mutta ne on sellaista mössöä, että ei oikein viitsi kovin usein maistella.

teuturi

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 276
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta.  :D

Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......
Kyllä kursulainen osaa ruisleivän leipoa,pitää vain ajoissa olla kaupassa että kerkiää saada tuoreen lämpimän leivän mukaan, ja siihen voita ja kylmäsavu lihaa tai menee se lauantaki makkaraki paksuna siivuna ja lasi kylmää maitoa päälle. 8)

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65449
huomannu tuossa että toi ingmariini merisuolalla on hyvää nuorien pottujen kanssa, kovin harva vaan sitä kokeillu kun jutellu ja joissain puoteissa sitä ei ollenkaan saatavilla!                            kyllä ruoka on hyvää kun tarpeeksi nälkä mutta kuitenkin tulee haettua jotain vähän parempaa kuin tuo perusteollinen mössö, jotkinhan tykkää jopa campinkista!

Poropoliisi Hurskainen

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 884
Kyllä kursulainen osaa ruisleivän leipoa,pitää vain ajoissa olla kaupassa että kerkiää saada tuoreen lämpimän leivän mukaan
Se vain tahtoo mennä äkisti aivan eri makuseksi, tuoreena ja sitkaana parasta ilman mitään päällisiä, punainen maito riittää. Ylivuotisia ei kannata ostaa.

Poropoliisi Hurskainen

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 884

jeep

  • Vieras
Fazerin paahtoleipää ja rainbow margariinia+saarioisten lauantaimakkaraa sekä habanero tabascoa päälle, tuosta ei makujenmaailma enää parane.