Lainaus käyttäjältä: SKN - 27.07.12 - klo:22:34Lainaus käyttäjältä: rene - 26.07.12 - klo:17:54 Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan. Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää Ylähuuli.lauantaita senttinen siivu, euroshopper juustoa ja sinappia reilusti, termospullokahvia... turha sitä köyhän (sivistymättömän) muuhun rahaa tuhlata
Lainaus käyttäjältä: rene - 26.07.12 - klo:17:54 Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan. Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää Ylähuuli.
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan. Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää
Lainaus käyttäjältä: nilihaara - 26.07.12 - klo:20:05 Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta. Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta.
Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.
Lainaus käyttäjältä: nilihaara - 28.07.12 - klo:00:33Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.Juotasniemi tai Lohiapaja... kyllä sille hirven/poronrupille hintaa tulee kun sen raakana vie ja 5 kk päästä nyssäköissä hakee. Arvokasta sapuskaa... ts. eväsmurkinaa/pyhäruokaa/iltapalaa pieninä annoksina hartaasti nauttien.
No lauantaimakkara nyt on sellaista ettei oikein tiedä millaista Sitä kyllä meilläkin useimmiten on. Atrian ja poutun Jahti makkara on hinta-maku suhteeltaan ihan asiallista, siis nimenomaan leivän päällä Lihapitoisuus on niin maltillinen kyllä että laatuun en lähde nyt tässä ottamaan mitään kantaa...
Eikö kukaan tykkää könttisuolatusta valkoisesta sianläskistä? Kyllä se makkarat voittaa.Minä tunnen yhen ukon,joka on syönyt sitä aina ja on jo päälle 80v.Aina se makkarat voittaa. .
Kyllä kursulainen osaa ruisleivän leipoa,pitää vain ajoissa olla kaupassa että kerkiää saada tuoreen lämpimän leivän mukaan