Kyl solut maidossa tarkottaa että,utareessa on vikaa,
muutenkin laadusta kannattaa pitää kiinni.
*** ei maito ole ´sen huonompaa tai parempaa on soluraja E-maidolle 250 tai 300(E3), eikä tässä ole siitä kyse onko utareessa jotakin vikaa, vaan asia on nähtävä laajemmin.
Amerikkalaiset tekevät huonosta (>300)maidosta jäätelöä. Valion tuskin kannattaa järjestää rinnakkaiskeräilyä I-luokan maidolle Nestle`lle Turenkiin on sen verran hajallaan Suomen pienet maitotilat muutenkin.
Valio on *****nnut brändinsä tuomalla ranskalaisia ja eestiläisiä juustoja kotimaisten tuotteiden rinnalle kaupan hyllyihin. Jos suomalaisen maidon tärkeimmästä vahvuudesta, korkeasta laadusta, alettaisiin tinkiä, voisi sanoa, että oltaisiin kohta kaikki pirkka, euroshopper ja mitä näitä onkaan-leirissä.