Kyl solut maidossa tarkottaa että,utareessa on vikaa,
muutenkin laadusta kannattaa pitää kiinni.
*** ei maito ole ´sen huonompaa tai parempaa on soluraja E-maidolle 250 tai 300(E3), eikä tässä ole siitä kyse onko utareessa jotakin vikaa, vaan asia on nähtävä laajemmin.
Jepjep. En usko laatuimagon vesittämisellä olevan suurta hyötyä. Jos asiat on kunnossa, ei tuolla mitään merkittäviä lisäyksiä saavuteta. Jos omalla kohdalla lisääntyisi, on olosuhteissa vikaa.
Edit: Katoin just kakkoselta tuomion. Mielenkiintoisen kontrastin antaa tämä topicci siihen................
***aika jännä, että muualla maailmassa tuon laadun raja on korkeampi. Jos ajatellaan esim. bakteereita, jos jollakin tilalla keskiarvo liikkuu 3-4 tuhatta, niin onko toisella tilalla 6 tuhannen maito sitten jalostukseen kelvotonta? Olen kuullut, että on paljon tiloja jotka kaatavat maitoa viemäriin, että saisivat solut pysymään alle 100 tuhannen! Puusilmiä!