Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe LUOMU  (Luettu 10959 kertaa)

Jompero

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 706
Vs: LUOMU
Liian puhtaissa oloissa eletään, ei tule mitään vastustuskykyä kersoille... me söimme kaikkea rohosta lehmän paskaan nyky lapset syö pelkästään jotain desinffioituja legoja... siinä se ero, kun eletään liian puhtaasti niin vastustuskykyä ei kasva  >:(

Ympäristö on tosiaan "hieman" toisenlainen verrattuna muutaman vuosikymmenen takaiseen, turha elintarvikkeiden niskaan on kaikkia kaataa. Meilläkin mukulat maistellu muutakin kuin desinfioituja leegoja eikä minkään aineen allergiaa ole ainakaan tietoon tullu

Noista erinäkösistä lisäaineista mitä teollisuus ruokaan laittaa voi sitte olla montaa mieltä mutta sillähän ei ookkaan mitään tekemistä sen kanssa mitä pellolla on tapahtunu. Mutta jotain kummallista siinä on etten saa naturellista jauhelihasta itte maustamalla ja pikku kätösin pyörittelemällä millään sen sorttin pierupullia kuin Atria-mummo. Vahventaakohan se aromivahvenne aromin myös siellä toisessa päässä?

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52080
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: LUOMU
Liian puhtaissa oloissa eletään, ei tule mitään vastustuskykyä kersoille... me söimme kaikkea rohosta lehmän paskaan nyky lapset syö pelkästään jotain desinffioituja legoja... siinä se ero, kun eletään liian puhtaasti niin vastustuskykyä ei kasva  >:(

Ympäristö on tosiaan "hieman" toisenlainen verrattuna muutaman vuosikymmenen takaiseen, turha elintarvikkeiden niskaan on kaikkia kaataa. Meilläkin mukulat maistellu muutakin kuin desinfioituja leegoja eikä minkään aineen allergiaa ole ainakaan tietoon tullu

Noista erinäkösistä lisäaineista mitä teollisuus ruokaan laittaa voi sitte olla montaa mieltä mutta sillähän ei ookkaan mitään tekemistä sen kanssa mitä pellolla on tapahtunu. Mutta jotain kummallista siinä on etten saa naturellista jauhelihasta itte maustamalla ja pikku kätösin pyörittelemällä millään sen sorttin pierupullia kuin Atria-mummo. Vahventaakohan se aromivahvenne aromin myös siellä toisessa päässä?

Ei. Siellä on mamuja työllistettynä vihreiden toimesta, siis siellä linjan päässä ennen vakuumiin vetoa. Ne pieraisee sinne pakettiin. Niille syötetään hernesoppaa suoraan mahaan letkulla ja annetaan väliin ripaus hiiva. Tästä tulee se paskan lemppa sinne vakuumiin, sillä käryllä on säilövä vaikutus.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

paukkula

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1025
Vs: LUOMU
Minusta luomuviljely on liian vaikea taiteenlaji. Ei luomutuotteet sen kummempia ola kuin perinteisesti teollisilla kasvinravinteilla ja kasvinsuojeluaineilla täydennetyn viljelyn tuotteet. Ovat ehkä huonompilaatuisia. Kohtuutta e.m. lisäaineitten  käyttöön ja keskitytään siihen että viljely on ympäristöystävällistä niin etttä valumat vesistöihin saadaan pienemmiksi. Esim syyskynnöt vähemmiksi.

Lohisoppa

  • Vieras
Vs: LUOMU
Minusta luomuviljely on liian vaikea taiteenlaji. Ei luomutuotteet sen kummempia ola kuin perinteisesti teollisilla kasvinravinteilla ja kasvinsuojeluaineilla täydennetyn viljelyn tuotteet. Ovat ehkä huonompilaatuisia. Kohtuutta e.m. lisäaineitten  käyttöön ja keskitytään siihen että viljely on ympäristöystävällistä niin etttä valumat vesistöihin saadaan pienemmiksi. Esim syyskynnöt vähemmiksi.

Mut tuo juuri lisää pahamaineisen glyfosaatin käyttötarvetta.

Suo siellä, vetelä täällä.

Astral

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1163
Vs: LUOMU
Kyllähän nuo Rapid-miehet jättää syksyllä kyntämättä ja keväällä sit rapsutellaan kuka milläki härvelillä niitä pintoja auki, samallahan ne jo itäneet rikat siitä lähtee.

Jos glyfo kielletään ni oma konsti olis varmaan sen suuntanen että heti puinnin jälkeen kevyt rapsutus sängelle jollon saadaan maatuminen ja ylijäämäsiementen itäminen käyntiin jonka jälkeen vartotaan pari viikkoa ja annetaan taas vähän rajumpi käsittely ennen pakkasia. Kuitenkin niin ettei mennä sorkkimaan tuota suorakylvön kylvösyvyyttä syvemmälle eli 3-4cm.

Keväällä sit samankaltanen rapsutus itäneelle rikoille ja kylvö perään.

Avainsanahan tossa tulee sillon olemaan tiivistymisen välttäminen eli kevyillä koneilla ja sellasilla jotka mahdollisimman vähän muutenkaan maata tiivistävät.

Tämähän tarkottaa sillon suorakylvöstä luopumista mutta onneks sitä ihminen ei ole niin fanaattinen etteikö tollasta toimenpidettä vois suorittaa.

Juolavehnähän tuossa matalamuokkauksessa on ongelma mut käsittääkseni Broadwayta ei olla vielä kieltämässä  ;D

talutehnika

  • Vieras
Vs: LUOMU


Kyllähän jotain on vialla ruokateollisuudessa, joka kolmas suomalainen sairastaa jotain allergiaa, tautia joka oli vielä neljäkymmentä vuotta sitten melkein tuntematon tauti, sitten jossakin Karjalan tasavallassa Petroskoissa, jossa tauti esintyy hyvin marginaalisesti, suurin ero on ravinnossa, jota syömme, väestö on geeneiltään käytännössä samaa.


[/quote]

Huomattavasti pidempisäärinen rotu siellä Petroskoissa. Eli geenit eivät voi olla samat.

emo-heikki

  • Vieras
Vs: LUOMU


Kyllähän jotain on vialla ruokateollisuudessa, joka kolmas suomalainen sairastaa jotain allergiaa, tautia joka oli vielä neljäkymmentä vuotta sitten melkein tuntematon tauti, sitten jossakin Karjalan tasavallassa Petroskoissa, jossa tauti esintyy hyvin marginaalisesti, suurin ero on ravinnossa, jota syömme, väestö on geeneiltään käytännössä samaa.



Huomattavasti pidempisäärinen rotu siellä Petroskoissa. Eli geenit eivät voi olla samat.
[/quote]

Kyllä ne aika lähelle ovat samoja, slaavilaista verta ei ole tullut niin paljoa, kuin kielen perusteella voisi olettaa ...