Lainaus käyttäjältä: nautafarmari - 25.12.10 - klo:14:11Vastahan maastullissa todettiin sianlihasta olevan ylituotantoa suomessakin, kai tuo hintaan vaikuttaa. Mihinhän perustuu ne tuottajahinnan korottamisvaatimukset. Ahneuteen
Vastahan maastullissa todettiin sianlihasta olevan ylituotantoa suomessakin, kai tuo hintaan vaikuttaa. Mihinhän perustuu ne tuottajahinnan korottamisvaatimukset.
Viimeksi muokattu: 25.12.10 - klo:20:14 kirjoittanut Bentti
pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman???
Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa.
Lainaus käyttäjältä: Bentti - 25.12.10 - klo:20:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa. No se on vähän paluuta aikaan silakalla syötetty sika
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:19Lainaus käyttäjältä: Bentti - 25.12.10 - klo:20:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa. No se on vähän paluuta aikaan silakalla syötetty sika Eipäs ole , pöljä . Tyrninmarjat on perseestä ja syvältä . [/quotehttp://www.youtube.com/watch?v=XhMmEu2r4No&feature=related
Lainaus käyttäjältä: sorkkis - 25.12.10 - klo:20:21Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:19Lainaus käyttäjältä: Bentti - 25.12.10 - klo:20:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa. No se on vähän paluuta aikaan silakalla syötetty sika Eipäs ole , pöljä . Tyrninmarjat on perseestä ja syvältä . [/quotehttp://www.youtube.com/watch?v=XhMmEu2r4No&feature=relatedOlet pöljä .
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:49Lainaus käyttäjältä: sorkkis - 25.12.10 - klo:20:21Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:19Lainaus käyttäjältä: Bentti - 25.12.10 - klo:20:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa. No se on vähän paluuta aikaan silakalla syötetty sika Eipäs ole , pöljä . Tyrninmarjat on perseestä ja syvältä . [/quotehttp://www.youtube.com/watch?v=XhMmEu2r4No&feature=relatedOlet pöljä . Ihanaa, sen kunniaks suut makiaks http://www.youtube.com/watch?v=PjvE0TS6XrM&feature=related
Minkä firman kinkkua vetelette sisuksiinne? Meidän taloudessa Atrian viljapossua on syöty jo pari päivää. Hyvää on.